Kolik má váš Focus najeto?
- toro
- Nováček
to all
Já mám 82 kkm, zatím jen výměny náplní a filtrů, výměna plyn. pedálu v 70kkm, starý šel ale opravit, výměna pneu v 59 kkm, výměna baterky po 3,5 roce, oprava drobných šrámu na laku, jinak se snažím dolévat kvalitní a čistou naftu, řeším korozi lemů, jinak spokojenost.Výměny oleje a filtrů si dělám sám a po 6 kkm od výměny oleje je olej průhledný a jantarové barvy, že by se mohly některé motobeňoše hanbit.
1,8 TDDI 66 kW - HB, red pipe met.
- Jairo
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
km
Ja mam stav 75000 km.Nedavno som menil cidlo tachometra,kedze obcas vypadaval. Kedze vsak nikto nevie ako dlho bolo nefunkcne pred mojou kupou (04-2006),moze mat najazdene 90 tisic, 120 tisic, 150,... (no dufam,ze viac uz nie
)

Bol - Ford Focus 1.6 16V HB 1999 Zelena metaliza

- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
kupoval sem ho letos v dubnu, najeto 77 tis a nějaké drobné. ´Teď má drobek 82 tis. Tenhle měsíc mi odešla cívka, a při té příležitosti mi týpek vyměnil i rozvoďák, opravy celkem i s prací za 3300. A musím zaklepat,zatím vše v pohodě, a žádná rez
je to dovoz z D.

Naposledy upravil(a) FOCKI dne 30.08.2006 10:06, celkem upraveno 1 x.
- suchojik
- Nováček
kolik km
hmm koukam ze vsichni mate auta po duchodcich, 130 t. kdyz jsem ho koupil a ted 225 t km. za dva roky. 1999, 1,8 zetec, kombi, ghia, LPG seqvencni vstrik ve 140 t., menemy kotouce, loziska, tlumice, rozvody, desticky, svicky a jedina zavada "rozdelovac" jinak tech 190 km/hod toci porad pekne na 5000 otackach body nebody TUK, TUK, abych to nezakrikl
- Ahmed
- Test driver
Vetsina? Ja jsem tady videl tak 2-3 lidi, co o tom pisou. Odejde ti regler, pripadne uhliky nebo se zdevastuje uplne - muj pripad.ihrdlick píše:Nechci dělat new vlákno a tak to vrazím sem. Proč většina z nás mění alternátor? Je tam něco co by mě taky čekalo nebo jak někde psali, že mu odcházejí ložiska ?
- Baggio
- Junior
Já jsem kupoval Fokuska v březnu od Fokiho měl najetých 85 tis.Foki dělal základní servis(olej,filtry,svíčky) no a potom jen tyčky stabilizatoru.Kupoval jsem nové gumy, jo a taky poslední díl vyfuku a prasklou pružinku v kulise řazení.V pondělí jsem se vrátil z Chorvatska a mám najeto 91 tis.Musím tedy říci ,že autíčko od FOKIHO zatím šlape na jedničku a doufám ,že to tak zůstane
Tak tedy hlavně ŤUK..ŤUK...ŤUK 

Ford Focus combi 1,6 16V 74kw 2000
[img:3bftr2g5]https://www.focus.kvalitne.cz/black_group.gif[/img:3bftr2g5]
[img:3bftr2g5]https://www.focus.kvalitne.cz/black_group.gif[/img:3bftr2g5]
- Blekota
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Jaja, já jsem to napsal špatně, u mě stačilo taky jen vyměnit reglerAhmed píše:Vetsina? Ja jsem tady videl tak 2-3 lidi, co o tom pisou. Odejde ti regler, pripadne uhliky nebo se zdevastuje uplne - muj pripad.ihrdlick píše:Nechci dělat new vlákno a tak to vrazím sem. Proč většina z nás mění alternátor? Je tam něco co by mě taky čekalo nebo jak někde psali, že mu odcházejí ložiska ?

nyní: FF3 Metal Grey 1,5 TDCI
dříve: FF2 Tango red 1,6
ještě dříve: FF1 Dark blue 1,6
dříve: FF2 Tango red 1,6
ještě dříve: FF1 Dark blue 1,6
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
106000 .. mam ho asi 3 mesice, zatim jen geometrie a vymena cidla snimace tachometru.
Jak to ctu, tak se s oblibou se meni tyce stabilizatoru...sest lidi...proc? Ono vubec kdyz to procitam, tak si rikam, jak je to vlastne s tou vychvalovanou bezporuchovosti
Pres auta jsem naprosty neznaboh, tak mne nekamenujte, ale je to docela brutus, nekteri uz maji podle popisu vymenenou pulku auta
Jak to ctu, tak se s oblibou se meni tyce stabilizatoru...sest lidi...proc? Ono vubec kdyz to procitam, tak si rikam, jak je to vlastne s tou vychvalovanou bezporuchovosti

Pres auta jsem naprosty neznaboh, tak mne nekamenujte, ale je to docela brutus, nekteri uz maji podle popisu vymenenou pulku auta

Ford Focus 1.6 16V Zetec, Ghia r.v. 99

- Ahmed
- Test driver
Tycky stabilizatoru vydrzi cca 50 000km. Stejne tak jak se meni cepy rizeni a podobne veci. Nekde se to jezdeni po tech polnich cestach musi projevit.FrnaK píše:106000 .. mam ho asi 3 mesice, zatim jen geometrie a vymena cidla snimace tachometru.
Jak to ctu, tak se s oblibou se meni tyce stabilizatoru...sest lidi...proc? Ono vubec kdyz to procitam, tak si rikam, jak je to vlastne s tou vychvalovanou bezporuchovosti![]()
Pulka auta... nic nevydrzi vecne a 90% z toho jsou veci, ktere se opotrebovavaji. Tlumice, brzdy, tycky, to ceka jednou kazdeho.
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Aha, nevedel jsem .. noo a jak se to pozna, ze uz to maji za sebou a je treba menit ..Ahmed píše:Tycky stabilizatoru vydrzi cca 50 000km. Stejne tak jak se meni cepy rizeni a podobne veci. Nekde se to jezdeni po tech polnich cestach musi projevit.
Pulka auta... nic nevydrzi vecne a 90% z toho jsou veci, ktere se opotrebovavaji. Tlumice, brzdy, tycky, to ceka jednou kazdeho.

Ford Focus 1.6 16V Zetec, Ghia r.v. 99

- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Kluci, jsem psal že do aut moc nevidím
co je to ten "regler" 
Už jsem to zjistil, regulátor napětíííí

Už jsem to zjistil, regulátor napětíííí

Naposledy upravil(a) ihrdlick dne 31.08.2006 09:31, celkem upraveno 1 x.

1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA
- oner
- Nováček
ja mam najeto 124000km,tet sem menil,kapaliny,svicky,brzd.desticky-predni i zadni,rozvodak+kladku,olej a tycku levou predni stabilizatoru.musim rict ze je zase fočusek v kondici 

Focus 1.5 110kw STline
Byl : Focus trend sport 1.0 92kw 2015 MrCandyRed
Byl : fočus 1.6i 74Kw rv99 Black Metal - Trend Sport
Byl : Focus trend sport 1.0 92kw 2015 MrCandyRed
Byl : fočus 1.6i 74Kw rv99 Black Metal - Trend Sport
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Az se ti zacne objevovat zepredu od napravy vetsi kraval, tak zkus vuli v tyckach stabilizatoru. Pokud bude vetsi, tak jdes na vymenu.FrnaK píše:....
Aha, nevedel jsem .. noo a jak se to pozna, ze uz to maji za sebou a je treba menit ..mam 106tis. ( dovoz z D ) a nevim, asi nebyly menene .. jsem fakt lama

- Ahmed
- Test driver
Klepani, bouchani, pri prejezdu nerovnosti, nebo zataceni, mi to dela i pri nasedani do auta. Ale vetsinou to neni tak strasne, ze se to musi menit hned, lepsi je to chvili nechat a pak vymenit obe najednou, az to boucha poradne.FrnaK píše:Aha, nevedel jsem .. noo a jak se to pozna, ze uz to maji za sebou a je treba menit ..Ahmed píše:Tycky stabilizatoru vydrzi cca 50 000km. Stejne tak jak se meni cepy rizeni a podobne veci. Nekde se to jezdeni po tech polnich cestach musi projevit.
Pulka auta... nic nevydrzi vecne a 90% z toho jsou veci, ktere se opotrebovavaji. Tlumice, brzdy, tycky, to ceka jednou kazdeho.mam 106tis. ( dovoz z D ) a nevim, asi nebyly menene .. jsem fakt lama