Ford Charouz Hradec Králové - auta s padělanou serviskou....
- NEEO
- Test driver
Re: Ford Charouz Hradec Králové - auta s padělanou serviskou....
Chtěl jsem tam nechat opravit svazek drátů u pátých dveří-ale radši jedu do Milovic k Báčoj a Jelínkoj 

- mava
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
tuto pani mi zmienil zhodou okolnosti pan z nemecka ked som si s nim dopisoval o falšovanej serviske..može to byt len nahoda(zhoda mien v Hradci, aby som ju nahodou nepoškodil)...doveruj ale preveruj...
-
- Nováček
Čirou shodou náhod tuto "Frau" znají i ve AUTOHAUS WABERSICH (http://www.autohaus.ford.de/wabersich/16)mava píše:tuto pani mi zmienil zhodou okolnosti pan z nemecka ked som si s nim dopisoval o falšovanej serviske..može to byt len nahoda(zhoda mien v Hradci, aby som ju nahodou nepoškodil)...doveruj ale preveruj...
... "In Ihrem Land gibt es jemanden der unseren Firmenstempel gefälscht hat und dieser Mensch stempelt Damit Inspektionen nach. Wir werden mehrmals im Monat von Ihren Landsleuten angeschrieben die einen Ford gekauft haben. Der Name der Frau Dana Oberreiterova aus Hradec Kralove.
Es tut mir leid das Sie Probleme mit dem Fahrzeug haben. Gehen Sie doch in eine Ford Werkstatt.
Die kann Ihnen bestimmt helfen.
Mit freundlichen Grüßen
AUTOHAUS WABERSICH
Silke Wabersich“
Čirou shodou náhod existuje v Hradci Kralova jista Ing. Dana Oberreiterová, podnikající v oblasti odhadů realit a vlastnící mj. živnostenské oprávnění: Velkoobchod a maloobchod, Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství.
(http://www.firmy.cz/detail/2406091-ing- ... alove.html)
Čirou náhodou osoba stejného jména, se stejnými kontaktními údaji v roce 2006 kandidovala na kandidátce ODS do Zastupitelstva Hradce Králové (http://www.odshk.cz/volebni-kandidati.php)
-
Mám úplně stejnou zkušenost. Auto o které jsem měl zájem jsem naštěstí nekoupil. Mělo inzerováno 70000 km, ve skutečnosti mělo přes 180 tis. km. Podle servisky s německými razítky také vše sedělo, jenže po napíchnutí na diagnostiku se ukázalo, že soudruzi u Charouze udělali chybu a nevymázli poslení závadu na 180 tis. Vím, že to už dělají léta a světe div se, ono to pořád nese korunky !!! Ale přítelé, tohle je trestný čin jako vyšitý !!!
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
ono u nekterých zavad to napise takovou tabulku kdy se ta zavada objevila , pise to tam jeste rychlost , nejake hodnoty z vahy vzduchu , teploty motoru a jeste neco , ted nejsem schopen rict co . ale vim ze u nekterých zavad se toto objevuje . pokud myslim to same co ty
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- mava
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
..
no ano, minimalne sa dopoustaju §121 – Poškozování spotřebitele, §163a, odst. 2 a 3 – účasti na zločinném spiknutí a §250 – podvodu...

-
- Nováček
to TomášF: Muzes sem napsat na co presne ses doptaval u toho nemeckeho prodejce? Klidne cely dotaz v nemcine (alespon se nebudeme trapit s prekladem), urcite by to pomohlo a mnoho lidi by se odhodlalo poslat mail s dotazem. Sam bych take zkusil poslat dotaz do Nemecka co z toho vypadne, protoze mame na firme vice aut puvodem z Nemecka.
-
- Nováček
Jelikoz TomasF neodpovida a zatim napsal celkem tusim jen 5 prispevdu, tak se ptam ostatnich. Poradte v jakem duchu poslat dotaz na servis do Nemecka ktery je zapsan v servisce. Mam se ptat jestli auto XY bylo tehdy a tehdy servisovano u nich, nebo spis, jestli by me neposlali seznam servisu toho auta nebo jeste jiny navrh?
HWSpeedy: my sme do DE volali asi 2x s tym, ze ci nam mozu poskytnut k danemu autu (podla VIN) informacie o servisovani u nich.
Ochotna pani vysypala datumy aj s jednotlivymi ukonmi, ktore sa na aute robili...plus pri akom stave km.
Ochotna pani vysypala datumy aj s jednotlivymi ukonmi, ktore sa na aute robili...plus pri akom stave km.
-
Dobrý den,
dnes mi bylo oznámeno, že na těchto stránkách bylo poškozeno mé jméno. Byla jsem zprostředkovatelem aut nejen aut od fa CHAROUZ. Nyní se zabývám jinou činností. Nikdy jsem se neživila podvodem a jednám vždy férově. Zprostředkovala jsem prodej 3 automobilů od fa CHAROUZ , po - té jsem pomáhala s prodejem (kamarádům) sama osobně na svoji firmu jsem prodala za posledních 8 let zhruba 4 automobily. Pána co umístil na tyto stánky dopis a moji fotografii jsem nikdy v životě neviděla (vím, však že mi volal), kupoval prý auto od fa Charouz a to auto jsem také nikdy neviděla natož abych ho prodávala nebo zprostředkovávala prodej. Prosím o odstranění informací poškozující mé jméno. Děkuji. Dana Oberr.
dnes mi bylo oznámeno, že na těchto stránkách bylo poškozeno mé jméno. Byla jsem zprostředkovatelem aut nejen aut od fa CHAROUZ. Nyní se zabývám jinou činností. Nikdy jsem se neživila podvodem a jednám vždy férově. Zprostředkovala jsem prodej 3 automobilů od fa CHAROUZ , po - té jsem pomáhala s prodejem (kamarádům) sama osobně na svoji firmu jsem prodala za posledních 8 let zhruba 4 automobily. Pána co umístil na tyto stánky dopis a moji fotografii jsem nikdy v životě neviděla (vím, však že mi volal), kupoval prý auto od fa Charouz a to auto jsem také nikdy neviděla natož abych ho prodávala nebo zprostředkovávala prodej. Prosím o odstranění informací poškozující mé jméno. Děkuji. Dana Oberr.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
nebudu se nikoho zastavat ale ten nemecky servis si to taky vymyslel ?
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Test driver
foki, souhlasim, navic ten inzerat (printscreen par radek prede mnou) fakt vubec neni podezrely
nebyl byl jeste jeden takovy ford za tuto cenu? A s tutove nestocenymi km?
Typicky argument podvodnych autobazaru - my neprodavame, my jen zprostredkovavame...
A cestina nic moc, moje dcera by nasekala mene chyb

Typicky argument podvodnych autobazaru - my neprodavame, my jen zprostredkovavame...

A cestina nic moc, moje dcera by nasekala mene chyb

Ford Mondeo Turnier, 2.0 107kW, 2010 FL
no start&stop, no TPMS, no shift advisor, no FAP, no turbo, no direct injection, no intelligent charging = no features getting you down
Dříve: Ford Mondeo Turnier, 1.8 92kW, 2001
no start&stop, no TPMS, no shift advisor, no FAP, no turbo, no direct injection, no intelligent charging = no features getting you down
Dříve: Ford Mondeo Turnier, 1.8 92kW, 2001
-
Dobrý den,
příspěvek prosím rozhodně nemazat. U Charouze (u p. Havelky) v Hradci Králové jsem se nyní v srpnu byl podívat na Ford Mondeo - plná výbava, dobrá cena, najeto jen okolo 70 tkm, původem údajně ze SRN. Servisní knížka mi přišla nepřesvědčivá, měla tři záznamy, které vypadaly napsané stejnout tužkou, stejným písmem, jen podpis jiný a vždy uveden pouze stav tacho, nikdy nic jiného. Začal jsem tedy pátrat po na razítku uvedeném servisu. Ten jsem v Německu vůbec nenašel. Začal jsem tedy hledat na internetu reference na zmíněný bazar a našel jsem tento příspěvek. Nemusím asi psát, že po přečtení tohoto příspěvku si tam auto nekoupím...
Prosím nemažte tento příspěvěk, někdo si takhle koupí auto za veškeré své peníze (a nebo si na to i půjčí) a dostane něco, co je nepoužitelné. Tohle je jediný způsob, jak dosáhnout toho, aby se snad časem situace zlepšila.
Michal
příspěvek prosím rozhodně nemazat. U Charouze (u p. Havelky) v Hradci Králové jsem se nyní v srpnu byl podívat na Ford Mondeo - plná výbava, dobrá cena, najeto jen okolo 70 tkm, původem údajně ze SRN. Servisní knížka mi přišla nepřesvědčivá, měla tři záznamy, které vypadaly napsané stejnout tužkou, stejným písmem, jen podpis jiný a vždy uveden pouze stav tacho, nikdy nic jiného. Začal jsem tedy pátrat po na razítku uvedeném servisu. Ten jsem v Německu vůbec nenašel. Začal jsem tedy hledat na internetu reference na zmíněný bazar a našel jsem tento příspěvek. Nemusím asi psát, že po přečtení tohoto příspěvku si tam auto nekoupím...
Prosím nemažte tento příspěvěk, někdo si takhle koupí auto za veškeré své peníze (a nebo si na to i půjčí) a dostane něco, co je nepoužitelné. Tohle je jediný způsob, jak dosáhnout toho, aby se snad časem situace zlepšila.
Michal
-
- Nováček
zdravím na netu jsem narazil na tuto nabídku
http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/oso ... us/8675622
když jsem je poprosil o VIN, tak odpověděl p. Žák, který je zmiňován v tomto fóru jako propojka s Charouzem... Co vy na to?
http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/oso ... us/8675622
když jsem je poprosil o VIN, tak odpověděl p. Žák, který je zmiňován v tomto fóru jako propojka s Charouzem... Co vy na to?
hehe, ulica Bratri Stefanu...nebrat...
alebo ak ti daju VIN, vsetko poriadne pozistovat
alebo ak ti daju VIN, vsetko poriadne pozistovat