no ono je to složité. pokud bude mít volný víkend ( to se dozví až koncem dubna ) , tak bude dělat v pátek 12-tku, domů přijde nejdřív o půl deváte večer a to už se mi opravdu nebude chtít jet přes půl republiky a to nemám strach, že bych některé nenašel ještě kolem půlnoci ready pokud by však byla ochotna brzo ráno vstávat ( cca ve 3 ), abychom dorazili na spanilku, tak bych ji teoreticky přivezl. ale to určo asi neklapne. takže to vidím na o5 s prcek a přespaní v autě. jinak trpaslíkovi jsem se zmínil, a už se stále ptá, kdy pojedeme na ten ranč, kde měli koně.
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - byl a má nového páníčka
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - bylo, asi někde je, ale nevím kde FF 3dv. 1.6 16V, rv. 1999 - krásný je pořád, ale ne už moje FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je
Koníku, čekal jsem, že se ozveš
V plánu jsem měl jako druhý krok (po schválení té Blatné) navrhnout trasu přes Bělčice. Udělám si tam tedy individuální výlet v létě.
Ford Focus Combi 1.6, 74kW, 02/2002, Moondust Silver
To víš Jardo, musel jsem Ta trasa přes Bělčice mě taky napadla Ale obávám se, že pro ostatní, co k těm místům nemají osobní vztah, by to nebylo až tak zajímavé.
Ford Focus MkIII Combi 1.6 EB (2014)
Renault Clio IV 1.2 (2014) ex: Ford Focus MkI 1.6 Combi (2003)
ex: Mazda MX-5 NB 1,8 (1999)
ex: Citroën C3 1.2 VTi (2015)
Ale to neměli ani při cestě na Zvíkov
Trochu mne mrzí, že jsme minule byli v časovém skluzu a netlačil jsem víc na tu zpáteční cestu přes Orlík. V něděli jsem si ji při návratu do Prahy pěkně užil. Pravda, celou dobu jsem se ale modlil, aby se proti mně nevyřítil nějaký jednostopý maniak...
Ford Focus Combi 1.6, 74kW, 02/2002, Moondust Silver
Cesta na zvíkov se mi líbila:) Svítíci slunce, přejezd kolejí, stromová alej a zvedající se prach
Je mi líto, ale žádné místo nedoporučím, tamější kraj vůbec neznám ale rád vyrazím kamkoli:)