Řešení pokut....!!!
-
- .
Re: Řešení pokut....!!!
odstraněna zbytečná citace M21
Pri vykonu sluzby muzou policajti delat celkem cokoliv. Viz nekolik let stary hoax o nelegalnosti dukazu ziskanych z inkognito policejnich interceptoru.
Pri vykonu sluzby muzou policajti delat celkem cokoliv. Viz nekolik let stary hoax o nelegalnosti dukazu ziskanych z inkognito policejnich interceptoru.
2010 Focus ST 5d
- Lunaris
- Nováček
Tak samozřejmě. Na tohle ani nepotřebuješ žádné právníky, aby ses z toho vylhal.h4rr0d píše:Hele, pokud nemaji video, jak tam vjel a kde je jasne videt, ze neni 'vozidlo stavby' tak je ti pravnici roznesou v zubech. Takhle by si mohli vycucat z prstu cokoliv. In dubio pro reo a takovy veci snad proboha i v nasem bananistanu stale plati. A jako nezaujatost (a tudiz duveryhodnost) MPika, kterej ma za pokuty cerveny puntiky je znacne diskutabilni a podle me by se klidne dala napadnout.
Edit: A to uz vubec nemluvim o materialnim aspektu prestupku, ktery by zrovna v tomto pripade mohl byt taky docela dobra munice na rozstrileni statni masinerie.
Nicméně, nepředpokládá se, že si něco vycucají z prstu. To je takové populární tvrzení mezi lidmi, kteří měšťáky neberou vážně (mimochodem nejčastější přestupci) a myslí si o nich to nejhorší.
Pochybnosti můžou být, záleží na tom správním uvážení. Napadnout můžeš cokoliv, kdo tohle bude řešit fakt nevím. Soud? To samé s tou materiální stránkou, na tohle byly nějaké judikáty pár let zpátky, ale v praxi se stejně víc hledí na literu zákona. Upřímně řečeno, fakt nevím, kdo si může dovolit posoudit, kdy už byla naplněna materiální stránka přestupku a kdy ne. Je to další věc, na kterou má x právníků odlišný názor.
edit: jinak se ani nedivím, že tady hned přišlo nějaké rozhodnutí respektive v tomhle případě příkaz o vině. Těch přestupků je tolik, že se vyplatí tohle zkusit, třeba dotyčný hned zaplatí a hádat se nebude. Kdyby se měla každá takováhle banalita projednávat ve správním řízení, tak ten úředník nevyřeší nic, protože mu všechno spadne do prekluze.
- Thorrko
- Junior
Ti policajti tam auto ani neměli (asi nemaj důvěru) a je to cesta kde projede 1 auto za 15min.
Nikdy jsem se nad ně nepovyšoval, ale jak jsem psal, jeden byl normální a poradil mi cestu a druhý byl opilý mocí a hned chtěl ze mě vytřískat pokutu v podstatě za nic. Kdyby se vše mělo řešit přesně zákonem, tak nevím jak by to vypadalo, stačí zdravý rozum. A naopak aby to bylo pro mě výchovné, tak na ně zanevřu ještě více, a ten blábol, že jsem neměl pásy snad ani komentář nepotřebuje.
Právě pro tento případ to pojištění mám, a ještě i kvůli tomu, že obhájí jízdu bez dálniční známky, protože za ty naše rozmr*ané cesty fakt platit nebudu ani korunu.
Nikdy jsem se nad ně nepovyšoval, ale jak jsem psal, jeden byl normální a poradil mi cestu a druhý byl opilý mocí a hned chtěl ze mě vytřískat pokutu v podstatě za nic. Kdyby se vše mělo řešit přesně zákonem, tak nevím jak by to vypadalo, stačí zdravý rozum. A naopak aby to bylo pro mě výchovné, tak na ně zanevřu ještě více, a ten blábol, že jsem neměl pásy snad ani komentář nepotřebuje.
Právě pro tento případ to pojištění mám, a ještě i kvůli tomu, že obhájí jízdu bez dálniční známky, protože za ty naše rozmr*ané cesty fakt platit nebudu ani korunu.
Ford Mondeo MK5 2.0TDCi 132kw
- tym
- Test driver
Tak to s tou znamkou snad ani nikde nerikej. 

- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Thorrko píše:... že obhájí jízdu bez dálniční známky...STK....

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- hunger
- Pokročilý
Silverwolfe naprosto bez problému, pokud by jsi se někdy setkal se zákonem o přestupcích, viděl by jsi velké množství kliček, to že se prokecla osoba blízká je smutné, ale odložit přestupek pořád není žádný problém...
Focus mk2 1.6 Zetec-S
Ford Mondeo MK3 1.8
Ford Mondeo MK3 1.8
- tym
- Test driver
Zapomněl jsi, že jsi v Čechách, tady je asi možný všechno a morálka je tu sprostý slovo.silverwolf píše:Thorrko píše:... že obhájí jízdu bez dálniční známky...STK....![]()
![]()
tomu fakt věříš?

- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
hunger: tak trochu do toho vidím. Ale když je pořádně zadokumentovaná např.zmiňovaná jízda bez dálniční známky nebo bez platný STK, tak nevěřím tomu, že tě z toho někdo vyseká. 

- hunger
- Pokročilý
No tak do toho evidentně nevidíš... Oni tě z toho nevysekaj, oni mají jen tolik věcných námitek, že se to prostě do jednoho roku nevyřeší, a pak ti může stát leda tak polibit ... Nemůžou tě potrestat za přestupek po 1 roce ode dne spáchání přestupku a to dokonce i když vydají rozhodnutí dříve, musí totiž nabýt právní moci před 1 rokem, když den po tom naschle, ale když den předtím, tak mají 6 let na vymožení pokuty...
Nechápu jak můžou chtít za ty naše dálnice platit, když evidentně ty peníze rozkrádají, podívejte se na Německo, dálnice zdarma, za poloviční cenu a v perfektním stavu... Ale tam se holt nekrade tolik jako ty v banánový republice...
Nechápu jak můžou chtít za ty naše dálnice platit, když evidentně ty peníze rozkrádají, podívejte se na Německo, dálnice zdarma, za poloviční cenu a v perfektním stavu... Ale tam se holt nekrade tolik jako ty v banánový republice...
Naposledy upravil(a) hunger dne 07.11.2013 11:15, celkem upraveno 1 x.
Focus mk2 1.6 Zetec-S
Ford Mondeo MK3 1.8
Ford Mondeo MK3 1.8
- Thorrko
- Junior
Je uplne jedno cemu verim. Dokud se to nevyzkousi,tak se muzem hadat,jestli to jde nebo ne.
S tou znamkou se ro pry mimo jine resi tak,ze dalnice neni ve stavu,jak uklada zakon(zuzeni,prace na vozovce atd.) a v tu chvili se neda povazovat za dalnici.
A za ty nase dalnice opravdu platit nehodlam,mame nejhorsi kvalitu a nejdrazsi vystavbu a podporovat to nebudu.
Pokud mi neobhaji prestupek,pokutu,spravni atd plati oni a za pripsane body dostanu kompenzaci 1500kc/bod.
Takze jestli mi obhaji tento prestupek,tak se porom necham schvalne i zmerit radarem,coz je vetsi kalibr a pokud obhaji i to,tak verim,ze to opravdu funguje...
Takze muzete psat domenky,ja potom napisu,jak to funguje v praxi
S tou znamkou se ro pry mimo jine resi tak,ze dalnice neni ve stavu,jak uklada zakon(zuzeni,prace na vozovce atd.) a v tu chvili se neda povazovat za dalnici.
A za ty nase dalnice opravdu platit nehodlam,mame nejhorsi kvalitu a nejdrazsi vystavbu a podporovat to nebudu.
Pokud mi neobhaji prestupek,pokutu,spravni atd plati oni a za pripsane body dostanu kompenzaci 1500kc/bod.
Takze jestli mi obhaji tento prestupek,tak se porom necham schvalne i zmerit radarem,coz je vetsi kalibr a pokud obhaji i to,tak verim,ze to opravdu funguje...
Takze muzete psat domenky,ja potom napisu,jak to funguje v praxi

Ford Mondeo MK5 2.0TDCi 132kw
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
hunger píše:No tak do toho evidentně nevidíš...

- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Thorrko píše: S tou znamkou se ro pry mimo jine resi tak,ze dalnice neni ve stavu,jak uklada zakon(zuzeni,prace na vozovce atd.) a v tu chvili se neda povazovat za dalnici.

- hunger
- Pokročilý
Takže za a) dálniční známku sice mám, ale sere mě, za b) nepotřeuju tuhle pojištovnu, judr v rodině nikdy jsme nezaplatili ani jednu pokutu, všechno bylo promlčeno, rychlost, stopka(byla za stromem, takže byla neplatná atd...)
Focus mk2 1.6 Zetec-S
Ford Mondeo MK3 1.8
Ford Mondeo MK3 1.8
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
však jsem to snad napsal zřetelně ne? Pokud přestupek a platí to i v tr.č. není pořádně zadokumentovanej a podepřenej jednoznačně důkazama, tak se dá odvolávat furt. To umí dneska kdekdo. A proč taky nevyužít ve svůj prospěch lemplovsky odvedenou práci různejch orgánů. S tím nejsem proti tobě.silverwolf píše:...je pořádně zadokumentovaná

- smoula
- Test driver
hunger: však brzo budeš platit za dálnici i v německu. A němci sice za DN neplatí, ale platí za to jinuo formou... Ale to jen tak na okraj...