Topení - ventilátor
-
Vrzající ventilátor
Zdravím, nechci zakládat nová témata, tak to zkusím tady. Někdy loni mi začal vrzat vnitřní ventilátor. Vytažený jsem ho měl několikrát, promazal WD, jiné mazadlo nejde k tomu dostat. Vždy to vydrželo nevrzat pár dní. Vím že WD jako mazadlo je na prd, ale jak ten ventilátor rozebrat důkladněji, krom sundání toho krytu na těch gumách? Nějak jsem na to nepřišel, abych se dostal k asi centru problému a napatlal to vazelínou, nebo tak. Koukal jsem na nové a stojí v rozmezí 2000 - 6500. Nechápu to cenové rozpětí. Ještě jsem pobral, když auto má klimu a když nemá, ale to nebylo pravidlem u takového rozpětí. Radši bych to chtěl namazat, jelikož i 2000 je dost, za takovou blbost. Dík za odpověď.
- vitr73
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Topení - ventilátor
za tu dobu co fika vlastnim uz 2x odesel ten odpor pod kastlikem...tak kamarad "vynalezce" mne to komplet predelal tak ze ten blaznivej prepinac na pristrojovce vyhodil,udelal drzak misto nej na obyc potenciometr-ten knoflik pouzil taky a prepojil to prez PWM modil z aukra za hrst drobnejch primo na motor vetraku...a ted hold neni rychlost menena prepinanim ale natocenim knofliku..jako hlasitost na radiu
..mnel na to cas to vymyslet protoze u mne zustalo jeho auto na opravu a on si vzal moje aby se dostal vubec domu...a kdyz mne to vracel tak jen rekl "mas to rizeni vetraku opraveno" ..a ja "mas to razeni taky opraveno"

..mnel na to cas to vymyslet protoze u mne zustalo jeho auto na opravu a on si vzal moje aby se dostal vubec domu...a kdyz mne to vracel tak jen rekl "mas to rizeni vetraku opraveno" ..a ja "mas to razeni taky opraveno"

Ford Focus kombi 1.8 16V zmetec -E léta páně 1999
Byl Peugeot 309 1.4 zvaný Rozbuch-budiz mu vrakoviste lehke
Byl Daihatsu Applause 1.6 16V...zlaty auto.totalni nehoda na 483tis km
Byla Mazda 323 1.6 turbo rok 1990...prodan pro poruchu turba...
Byl Peugeot 309 1.4 zvaný Rozbuch-budiz mu vrakoviste lehke
Byl Daihatsu Applause 1.6 16V...zlaty auto.totalni nehoda na 483tis km
Byla Mazda 323 1.6 turbo rok 1990...prodan pro poruchu turba...