Takhle:davemomo píše:Hlavne by me zajmalo jak to vypada, typuju ze jako hasicak do auta
Uz si niekedy tasil tu ostru? Pytam sa cisto len zo zvedavosti. Poznam totiz ludi, ktori tiez nosia ostru, ale chvalabohu ju zatial nemuseli pouzit.tym píše: Já osobně z toho netahám nic, když už vím, že se budu pohybovat někde na hraně, beru ostrou, ale zase - je to dáno více než 15letou praxí s ní a vím, co s ní můžu a nemůžu a mám to v ruce. Nejvíc je to o hlavě, jak člověk onu situaci vyhodnotí....
Ano, ale jen pracovně, tedy už je to pár let.Blackhawk píše:Uz si niekedy tasil tu ostru? Pytam sa cisto len zo zvedavosti. Poznam totiz ludi, ktori tiez nosia ostru, ale chvalabohu ju zatial nemuseli pouzit.tym píše: Já osobně z toho netahám nic, když už vím, že se budu pohybovat někde na hraně, beru ostrou, ale zase - je to dáno více než 15letou praxí s ní a vím, co s ní můžu a nemůžu a mám to v ruce. Nejvíc je to o hlavě, jak člověk onu situaci vyhodnotí....
Tak to já pracovně několikrát a použil do konce už takytym píše:Ano, ale jen pracovně, tedy už je to pár let.Blackhawk píše:Uz si niekedy tasil tu ostru? Pytam sa cisto len zo zvedavosti. Poznam totiz ludi, ktori tiez nosia ostru, ale chvalabohu ju zatial nemuseli pouzit.tym píše: Já osobně z toho netahám nic, když už vím, že se budu pohybovat někde na hraně, beru ostrou, ale zase - je to dáno více než 15letou praxí s ní a vím, co s ní můžu a nemůžu a mám to v ruce. Nejvíc je to o hlavě, jak člověk onu situaci vyhodnotí....Ale naštěstí jsem jí nemusel použít až do konce.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 1 host