To se divim že jsi dojel...mě vytekla chladící kapalina a motor se začal přehřívat takže jsem v 1 ráno volal domů a prosil o odtah. Navíc mi ten blboun dost šikovně zlomil takovou umělou hmotu co drží táhla k převodovce takže mi šla řadit jen 1 a dvojka. Celá oprava mě stála cca 30tis (i když jsem si pomohl k Riegr nárazníku) a to jsem si to celé dělal sám...ve Fordu by to stálo tak 2x tolik. Teď už v noci jezdim mnohem opatrněji.Zdobek píše:TO Frost: Docela s Tebou soucítím já jsem zajíce chytnul ve 100 vce a dopadl jsem skoro jsko ty. Oba chladiče i sahara byly nadrancKe vší úctě k mému FF musím podotknout,že jsem ještě stačil aspoň dojet domů
. Je to asi jako když Ti někdo hodí pětikilovou cihlu v rychlosti do auta
Střety s divokou a jinou zvěří
- Frost
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Ford Focus 5dv 1.6 Ghia 00 Eibach+OZ Racing+Rieger+Brembo+K&N+MOMO
Frost Focus
Frost Focus
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Když už jsme u té zvěře, včera mi vběhl pod kola nějaký dobytek. Byl navalený jako prase a když zašíval chodník, tak s něho dosti vybočil. Naštěstí mi to vyšlo.
Brácha s kolegou jeli ve služebním Boxeru a srazili srnu. Cuděra byla živá, tak jí umlátili klíčem z heveru a dotáhli na firmu. Pan šéf se vůbec nezlobil...

Brácha s kolegou jeli ve služebním Boxeru a srazili srnu. Cuděra byla živá, tak jí umlátili klíčem z heveru a dotáhli na firmu. Pan šéf se vůbec nezlobil...
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- milos83
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- Jenda25
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo dojel,protože oba chladiče byly "pouze prohlý a natlačili se na větráky co jsou za nima. Bylo to v noci,takže ventilátory nejely a já dojel domů,ale druhýden,když jsem chtěl jet tak jak se zaply na chlazení tak mě vlastně vrtule poškodili chladič a voda mě po chvíli vytekla ven a já jsem za chvíli stál. Oprava nebyla nejdražší podařilo se mi sehnat neorginál chladiče levně ( jeden asi za 3000 ) a ten plast okolo ventilátorů se nám podařilo opravit ve svařovně na plasty,ale myslím,že další náraz by už nevydržel.Frost píše:To se divim že jsi dojel...mě vytekla chladící kapalina a motor se začal přehřívat takže jsem v 1 ráno volal domů a prosil o odtah. Navíc mi ten blboun dost šikovně zlomil takovou umělou hmotu co drží táhla k převodovce takže mi šla řadit jen 1 a dvojka. Celá oprava mě stála cca 30tis (i když jsem si pomohl k Riegr nárazníku) a to jsem si to celé dělal sám...ve Fordu by to stálo tak 2x tolik. Teď už v noci jezdim mnohem opatrněji.Zdobek píše:TO Frost: Docela s Tebou soucítím já jsem zajíce chytnul ve 100 vce a dopadl jsem skoro jsko ty. Oba chladiče i sahara byly nadrancKe vší úctě k mému FF musím podotknout,že jsem ještě stačil aspoň dojet domů
. Je to asi jako když Ti někdo hodí pětikilovou cihlu v rychlosti do auta

Ford Focus 1,6 74kw r.v.2001 kombi Vínová
Ford Focus 1,8 TDDi 66kw r.v8/2000 kombi Polar Silver
Ford Focus 1,8 TDDi 66kw r.v8/2000 kombi Polar Silver
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
spíš bych řekl, že jako osobu starající se o polesí to bere úplně jinak, protože podle zákona to máš odevzdat myslivcům 

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
To jo, ale kolik lidí to tak dělá? V bráchovém případě zvítězil hlad.Skubi píše:protože podle zákona to máš odevzdat myslivcům

Naposledy upravil(a) Dany dne 22.05.2007 15:52, celkem upraveno 1 x.
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak pak je vše o.k. a nám může jen vadit, že jsme neochutnali

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
to je pletivo jak kdyby ti utekl z kleceFrost píše:Myslím že odkaz mluví za vše http://frost.unas.cz/zajic/zajic.html
rychlost 180kmh....29.04.06 (muj narozeninový den)

Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem to jednou naštěstí ubrzil, ale! Asi před měsícem jsem jel školit do VM a když se vjede (z NJ) do Hodslavic, tak hned za kopečkem je malá rovinka a pak klesání. Vidím výstražný trojúhelník, modré FoFo sedan (SPZ pro cizince žijící u nás) a na chodníku dřepící holku a říkám si: jo jo defekt, to bych nechtěl... Přijedu před Focuska a cca 1,5m před ním srnka. Tam bych to vůbec nečekal 

1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA
- Zakus
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem jel včera do Pardubic na letiště pro syna, mohlo být kolem 22:00 Kousek za Opatovicema stál vlevo u patníku starej Golf s rozbitým světlem, za ním dojíždělo auto s výstražnými. Předemnou auto cca 40m, sundávám nohu s plynu a začínám brzdit na tach. asi 80. Koukám co se kde děje a najednou přede mnou na silnici srna
. Objet zprava to by byla vymachrovaná myška od Cobry 11 a z leva auta. Vzal jsem ji tedy levou stranou pěkně přes hrudník. PLUM PLUM a bylo to. Těch slov co jsem dostal od drahé 3/4
. Samozřejmě ten přede mnou ji vzal stejně. Přijedu na letiště a tchán, který tam jel taky s Ochcávou a vozíkem prohlíží auto. "Tak jsem přejel srnu" říká.
Vduchu si říkám, že v tom nejsem sám, protože on je opravdový profík. Před ním jel pro změnu FORD Transit. HMMM a to je konec příběhu.
Při dnešní kontrole jsem zjistil následující:
Přední podběh od krve a nějaká srst na závěsu, krev na prahu a zadní kolo od krve. Jinak vše OK.
PS: Ani nechci domyslet kdyby tan ležel člověk.
BRRRR

Při dnešní kontrole jsem zjistil následující:
Přední podběh od krve a nějaká srst na závěsu, krev na prahu a zadní kolo od krve. Jinak vše OK.

PS: Ani nechci domyslet kdyby tan ležel člověk.

Ford Focus 1.6i 16V 74kW (100k) Ghia, r.v. 2000, Combi
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: