Neboj taky se třeba časem podá.Ta moje ze začátku nechtěla o nějakých doplňcích ani slyšet,ale od té doby co se pohybuji na těchto stránkách a sem tam jí ukážu cosi pěkného na autě tak polevuje a polevuje.Jediné u čeho je zatim tvrdá jsou spoilery,no uvidíme časemopicak píše:Tak já jdu načít taky flašku - jak to vidím, že jsi za večer zmáknul ukecat manželku na světla ..... tak to musím zapít.Sakra ...
- nedělám něco blbě?
Do tý mojí by si cpal flašku týden.Když nám náhodou někdo hlídá prcka a jdeme si někam sednout tak to stojí za to.Z donucenim si dá čůčo a já do tý doby vypiju 7 velkých piv.Zas mám výhodu že mám doma řidíčku,na oslavách se můžu zlejt a domu mě vždycky dopravíMobyDick píše:Jasně vezmu lahvinku slivky, tu si dáme spolu a pak vezmu ženušku a ta zpracuje tu tvojí daj si lahvinku červenýho a bude to supr večer, ale nechci vidět to ráno![]()
![]()
noo,u nás je to dobře když jsem nacpanej,jinak když jedu střízlivej tak to moc dobrý neni.Ta její přílišná opatrnost mě občas štve.Většinou si bere auto když jede někam sama a nebo spolu ale to mám v sobě aspoň tři promileMobyDick píše:Tak to máš dobrý moje žena neřídí,akorát nevím jestli je to dobře nebo špatně, ale když někam jedem tak tam musíme zůstat protože já pak řídit nemůžu
to se mě klidně zeptej,mě přijde každý jiný, ale zítra ti to napíšu já nebo big_bart! Jinak Fotky jak to svítí budou o víkendu, auto je na Žižkově a o víkendu ještě budeme zapojovat blikny! Tak to pak hned nafotíme a hodíme sem!UcuLeLembo píše:![]()
malinko
![]()
Taspy to zachránila,jsou tam teda ty H7?Fotky jak to svítí v noci ste náhodou nepořídily
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti