otaceni na dalnici
- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- mansart
- Zkušený
Máš naprostou pravdu.....mě když bylo 10 tak to do mě a do dědy narval nějaký podělaný nizozemec a děda to nepřežil a já měl na mále....FOCKI píše:nevím,jak to dšlaj,ale todle je už jako pravidlo! někdo se chce zabít, sám to přežije a druhé minimálně zmrzačí nebo zabije..ikdyž s tím nemají nic společnéhoKvak píše:Presne tak, pak se stane to, ze on to prezije a zabije nekoho jinyho a to pak musi byt tlak na nervy, obzvlast kdyz uz je ta osoba takhle labilni, ze se o to pokusila.FOCKI píše: pokud se ale chce člověk z nějakého důvodu zabít, proč do toho táhá ostatní? ať si najde jiný způsob, v soukromí

A tak je to pořád!!!!

- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- mansart
- Zkušený
- mansart
- Zkušený
- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
myslím, že bych použil daleko horší název, ale nerad bych ho tady publikoval...stačí že ho používám v autě když jedu do/z práce po Rudné ...mansart píše:Tohle jsou strašní idioticajda píše:Nedávno kousek od ostravy taky chlapek spachal sebevraždu skokem z auta zastavil se o strom, ale on ten debil tak v autě nechal svojí známou ta naštesti s autem vjela do lesa a myslim že byla jen zraněná![]()
![]()