a dopadneme ako taspy

inac je potom velmi zvlastne, že ked sa nejaky problem vyskytne, skoro vždy dovezu zlý benzin/naftu len chudakom od hypermarketu

já na ni taky nejezdím, to byla jen taková nouzovka, čerpadlo mám nový, 1500km, tak radši nebudu riskovat, ale to je stejně jedno, když od novýho roku se bude přidávat bio složka do všech paliv, takže budem v řiti všichnizewl píše:tusim, ze v navodu uplne vzadu je napsano, ze se do TDDi motoru nesmi tankovat bionaftafplisek píše:Já jsem zase učinil nedávno zajímavej objev, jde o bionaftu. Minulý týden jsem chvátal ráno do práce, palivoměr skoro na nule, tak jsem zajel u nás na benzínku ADW, všechny stojany na naftu byly obsazené, jen jeden volný s bionaftou, sice jsem se ji vždycky bránil, ale chvátal jsem, tak jsem vzal za dvě kila bionaftu, jaké bylo překvapení, když jsem jel práce, auto jelo mnohem líp, jak s obyčejnou naftou, skvěle šlo do otáček a co mě překvapilo nejvíc, tak že kouřivost bylo nulová, a to mi auto kouří teda fest, ADW vyrábí svou bionaftu a přidávají do toho nějaká aditiva, sice na bio nechci jezdit, ale zkušenost dobrá, navíc to bio stojí 23,10kč/l
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host