Zamykání zevnitř

eman07
Junior
Junior

Příspěvek od eman07 » 18.01.2008 13:51

Já se chtěl zeptat,jestli se dá někde sehnat mikrospínač do dálkového ovládaní?Rozpadl se mě mikrospínač na otvírání kufru.
new ford mondeo 2.5 V6 r.v.2004 ,stříbrná barva
je Honda civic 1.5 84kw
prodaný Ford mondeo 2.5 V6 r.v.2001 cerna barva
prodaný Peugeot 106 Gti 1.6 16V 87kw-mala raketa
byvale auto-ford focus 1.8 TDDi 66kw Hatchback,r.v.2001

autak
Nováček
Nováček

Re: Zamykání zevnitř

Příspěvek od autak » 22.01.2008 22:28

Kota píše:
Foqus píše:
rybka píše:Ahoj, potřeboval bych poradit s problémem zamykání zevnitř. Normálně se po zamáčknutí páčky u dveří řidiče zamkli všechny dveře, ale poslední dobou to spíše nefunguje než funguje.
Když to nejde u řidiče, tak to jde u spolujezdce,ale to je otrava se tam natahovat, nevíte čím to může být?
no takhle to začínalo, pak se mi minulej Fík začal sám zamykat 8O
Přesně tak.U mě to funguje stejně a zamyká se bestie.Zatím jediná rada jak tomu zamezit bylo přecvaknutí nějakých dvou drátků.Myslím tomu zamykání.... :(
nevies alebo neviete ktore draty treba precvaknut alebo kde najdem rj centralu?

Kóťa
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kóťa » 22.01.2008 22:58

Bohužel jsem SZ s návodem od Beriho smazal,ale zkus mu napsat a snad se ozve.Ten mi poradil.... :wink:
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005 Obrázek
Řízení je radost,FORD je řízení!

canndale
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od canndale » 22.01.2008 23:01

mna praveze prekvapilo to, ze mne to robilo to, ze ked som odomkol vodicove dvere, odomkli sa len tie a asi po 5tich sekundach (nic som nerobil) sa odomkol zvysok.

Neriesil som to, pretoze som kupil alarm, ktory posiela signal priamo rj centralu a to problem uz nerobi.

Inak ak rozobrate ovladanie dveri - servo, treba velmi dbat na to, aby to bolo dostatocne odolne voci vode, ktora sa vo dverach moze vyskytovat.. myslim ze original servo je zaliate v plaste.. ked sa don dostane vlhkost, tak mozu velmi rychlo odist motorceky a potom pomoze len nove servo, tak isto to nepomaha ani elektrike..

Len tak na okraj... moja skusenost s cenami serv centralu VW: original servo 3500Sk.. replika - 450Sk (boli na pohlad uplne identicke, akurat replika nemala vyrazene logo) a fungovalo 3roky a funguje po predaji auta stale, takze mozno je nieco take aj pri forde.. :idea:

Jo a: riadiaca jednotka je napravo, ciernozeleny kabel odomika (pozicia c 13 na zelenom konektore), ciernooranzovy zamika (pozicia c 1. na zelenom konektore - tu som si nie isty poziciou, farba je vsak urcite dobra, pozor na rozdiel ciernooranzova a oranzovocierna!!) - ale osobne by som to neodcvakaval ale odstranil problem, riesenie namiesto odcvaknutia je aj odpojit zeleny konektor od rj :idea: :roll:
Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW

autak
Nováček
Nováček

Příspěvek od autak » 23.01.2008 08:45

canndale píše:mna praveze prekvapilo to, ze mne to robilo to, ze ked som odomkol vodicove dvere, odomkli sa len tie a asi po 5tich sekundach (nic som nerobil) sa odomkol zvysok.

Neriesil som to, pretoze som kupil alarm, ktory posiela signal priamo rj centralu a to problem uz nerobi.

Inak ak rozobrate ovladanie dveri - servo, treba velmi dbat na to, aby to bolo dostatocne odolne voci vode, ktora sa vo dverach moze vyskytovat.. myslim ze original servo je zaliate v plaste.. ked sa don dostane vlhkost, tak mozu velmi rychlo odist motorceky a potom pomoze len nove servo, tak isto to nepomaha ani elektrike..

Len tak na okraj... moja skusenost s cenami serv centralu VW: original servo 3500Sk.. replika - 450Sk (boli na pohlad uplne identicke, akurat replika nemala vyrazene logo) a fungovalo 3roky a funguje po predaji auta stale, takze mozno je nieco take aj pri forde.. :idea:

Jo a: riadiaca jednotka je napravo, ciernozeleny kabel odomika (pozicia c 13 na zelenom konektore), ciernooranzovy zamika (pozicia c 1. na zelenom konektore - tu som si nie isty poziciou, farba je vsak urcite dobra, pozor na rozdiel ciernooranzova a oranzovocierna!!) - ale osobne by som to neodcvakaval ale odstranil problem, riesenie namiesto odcvaknutia je aj odpojit zeleny konektor od rj :idea: :roll:
ok a kde presne je? niekde ako je kasdtlik pri spolujazdcovi?

Skubi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skubi » 23.01.2008 09:27

Kota píše:Bohužel jsem SZ s návodem od Beriho smazal,ale zkus mu napsat a snad se ozve.Ten mi poradil.... :wink:
chyba, chyba, nikdy nevíš, kdy se to bude hodit :(
já si to vždy uložím, jenže většinou zapomenu kde :lol: :lol: :lol:
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car
Obrázek
Obrázek
Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Marex
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

zamykání

Příspěvek od Marex » 23.01.2008 11:39

Manualne zavru vsechny dvere jen od spolujezdce. Kdyz mam odemkle a chci zamknout manualne od ridice, tak se mi zamknou jen moje dvere - jsem to uz nechal jednou ve meste takto odemkle - polil me studeny pot tenkrat :? Noa dalsi problem - kdyz jsem koupil auto, tak tam dalkove na central nefungovalo, byl jsem ve Fordu vymenit baterku v klici a porad nic. Pred Vanoci jsem koupil novou baterku do auta a zacala fungovat dalka. Noa pred pardny zase fungovat prestala,jeljsemvcera vymenit baterku v klicku a nic...chlapinevite nekdo? Bez dalky by to slo prezit, ale mne nefunguje ani manualni zamykani - to uz je otrava. Mam zkusit vycistit ty spinace?
1,8TDCi, 2001, 85kW, K&N, Eibach Pro Kit
Obrázek
bylo :: Citroen AX 1,4D 1991
Seat Toledo 1,9D 1995

canndale
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od canndale » 23.01.2008 11:57

autak píše: ok a kde presne je? niekde ako je kasdtlik pri spolujazdcovi?
To som nejak zabudol napisat :))
Ano.. tam ako je pred spolujazdcom priehradka na blbosti (kastlik), staci ked ju otvoris, stlacis bocne steny k sebe (na krajoch su take gumene drziaciky) a otvori sa uplne... tak ziskas pristup k riadiacej jednotke ktora je tam napravo za kastlikom.. neda sa prehliadnut :)
Toyota Highlander 2.5h
Small CX3

autak
Nováček
Nováček

Příspěvek od autak » 23.01.2008 12:05

:idea: edit chmelko:zmazaná zbytočná citacia :idea:

diky za pomoc

Kóťa
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kóťa » 23.01.2008 19:10

[quote="Skubi"]

Vím a je mi to líto.Byl jsem mladý a nerozvážný.... :wink:
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005 Obrázek
Řízení je radost,FORD je řízení!

E-man
Nováček
Nováček

Příspěvek od E-man » 30.01.2008 09:09

Zdravím všechny!
Takže můj "problém" s odemykáním ostatních dveří při odemčení řidičových přetrvává-(jen v chladném počasí,tozn. 0 a méně). Respektive chci nechat výměnu mikrospínače na jaro, protože mi to kromě již zmiňovaného problému nic nedělalo. Ovšem poslední dobou se mi děje jiná věc. Několikrát se mi stalo, že jsem večer auto v garáži zamknul a ráno přišel k odemčenému :? Několikrát jsem se dušoval, že jsem ve spěchu nezamknul, ale včerejškem jsem si jistej! Zamknul jsem a dnes ráno auto krásně odemčené? Nevím jestli už blouzním, ale docela mě to štve. Myslíte, že to může mít na svědomí ten zrádný mikrospínač?
Nedělá to každý den, ale počasí rozhodně pomáhá!
Nikoho z podobným problémem jsem nenašel... Díky

canndale
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od canndale » 30.01.2008 10:22

Hm.. to je dost blba chyba.. este ze mas tu garaz.. Ak chces nechat hladanie riesenia na jar, asi by som ti odporucoval odpojit jednotku centralu, nemat central, ale mat istotu ze mas zamknute auto.

Teoreticky to moze robit ten mikrospinac, ktory je bud v nejakej polohe ze zopne pri klesani teploty, alebo moze byt zateceny

Kazdopadne s takymto problemom som sa este nestretol..
Toyota Highlander 2.5h
Small CX3

E-man
Nováček
Nováček

Příspěvek od E-man » 30.01.2008 15:20

No doufám, že to bude ten mikrospínač... :) Jinak je zvláštní, že mi to nikdy neudělal přes den. Vždycky, až ho uložím do garáže a skoro bych dal ruku za to, že když přituhne... :?: Tak nevím. Zkusím to sledovat. Jakmile by mi to udělal přes den, musím stím něco provést.

jofo27
Nováček
Nováček

Příspěvek od jofo27 » 29.04.2008 14:31

zdravim.ja mam asi v aute sku......o skriatka.jednu vec opravym,auto vecer odstavym a rano je zase daco v haji.najnovsie mam problem so zamykanim a neviem si rady.ked zamykam dialkovym auto zamkne iba u spolujazdca a hned ho odomkne,ked ho zavrem klucom od vodicovej strany tak sa zamkne bez problemov.ked ho potom chcem odomknut dialkovym a stlacim len raz otvaranie vodicove dvere sa mi neotvoria ale svetlo vo vnutri sa zasvieti a spolujazdcove dvere sa otvoria bez problemov.skusil som otvorit dvere a parkrat rychlo pomackat cidlo zatvorenych dvery.auto zatrubilo a bliklo a robi to stale ked zabuchnem dvere,ked nastartujem a vlasne skoro stale v 1 min intervaloch aj ked auto zamknem a oditem tak si vytrubuje.ale zvlastne je na tom to ze to trubi z kufra niekde tam kde je osvetlenie.od vtedy ako sa toto robi zo zamikanim tak sa mi kazi el.stahovanie okien,natacanie zrkadie a osvetlenie pristrojovky.raz to ide raz nie.a ked vypnem motor a dotknem sa dakej casti auta tak to hodi iskru(nie staticku iskrycku-iskru aj na vzdialenost 3cm)aj je tu riadna supa.je to az bolestive.nemate nahodou podobnu skusenost ako dostat toho skriatka von z mojho auta.uz si s nim neviem rady. :cry:
FF II 1.6 Ti-VCT 85Kw r.v 2004 Gia
ex FF I 1.8 TDDI 66Kw r.v 1999

jofo27
Nováček
Nováček

Příspěvek od jofo27 » 29.04.2008 14:32

zdravim.ja mam asi v aute sku......o skriatka.jednu vec opravym,auto vecer odstavym a rano je zase daco v haji.najnovsie mam problem so zamykanim a neviem si rady.ked zamykam dialkovym auto zamkne iba u spolujazdca a hned ho odomkne,ked ho zavrem klucom od vodicovej strany tak sa zamkne bez problemov.ked ho potom chcem odomknut dialkovym a stlacim len raz otvaranie vodicove dvere sa mi neotvoria ale svetlo vo vnutri sa zasvieti a spolujazdcove dvere sa otvoria bez problemov.skusil som otvorit dvere a parkrat rychlo pomackat cidlo zatvorenych dvery.auto zatrubilo a bliklo a robi to stale ked zabuchnem dvere,ked nastartujem a vlasne skoro stale v 1 min intervaloch aj ked auto zamknem a oditem tak si vytrubuje.ale zvlastne je na tom to ze to trubi z kufra niekde tam kde je osvetlenie.od vtedy ako sa toto robi zo zamikanim tak sa mi kazi el.stahovanie okien,natacanie zrkadie a osvetlenie pristrojovky.raz to ide raz nie.a ked vypnem motor a dotknem sa dakej casti auta tak to hodi iskru(nie staticku iskrycku-iskru aj na vzdialenost 3cm)aj je tu riadna supa.je to az bolestive.nemate nahodou podobnu skusenost ako dostat toho skriatka von z mojho auta.uz si s nim neviem rady. :cry:
FF II 1.6 Ti-VCT 85Kw r.v 2004 Gia
ex FF I 1.8 TDDI 66Kw r.v 1999

Odpovědět

Zpět na „Focus - interier - 1998-2004“