Centrál
- jookyn1983
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Damon
- Test driver
- jookyn1983
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak krabička funguje
)) hurrááá .. takže teď prosím Vás můžete mi poradit kde najdu tu pojistku 63?Jako nějak se tam nedokážu vtěsnat abych jí našel .. fotka by byla asi nejideálnější... a prosím Vás všude píšou jiný čísla pojistek pro centrál ... nějak se na pinech konektorů do krabičky nemůžu doměřit žádného napětí ... jako by někde byl překlesanej kabel nebo něco .. anebo ta pojistka 63 

Ford Focus combi rv99 1.8 TDDi
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
1. stahni si manual na Focusejookyn1983 píše:Tak krabička funguje)) hurrááá .. takže teď prosím Vás můžete mi poradit kde najdu tu pojistku 63?Jako nějak se tam nedokážu vtěsnat abych jí našel .. fotka by byla asi nejideálnější... a prosím Vás všude píšou jiný čísla pojistek pro centrál ... nějak se na pinech konektorů do krabičky nemůžu doměřit žádného napětí ... jako by někde byl překlesanej kabel nebo něco .. anebo ta pojistka 63
2. kdyz ho budes cist, tak zjistis, ze pojistka 63 je ze zadni strany centralni pojistkove skrinky (pod pristrojovkou)
Proto se neni divit, ze ji nemuzes najit.

- jookyn1983
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- fplisek
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, nechtěl jsem zakládat nové téma, tam vytahuju starší. Mám problém s dálkovým ovládáním centrálu, když zmáčknu tlačítko zamčení na dálkovém ovládání, tak se klasicky ze všech dveří ozve cvaknutí zamčení zámku a hned potom se všechny odemknou, blikače nebliknou, to musím opakovat dvakrát až třikrát, než se zámky chytnou a zůstanou zamčené, někdy se to nepodaří vůbec a musím auto zamknout manuálně, jenže tam je to podobné, když zamykám klíčkem dveře u řidiče, tak se někdy zamknout jen tyto dveře a když mám velký štěstí tak celý auto. Vypozoroval jsem, že když odpojím konektor od zámku v řidičových dveřích, tak všechno funguje v pohodě, teda kromě řidičových dveří, to znamená, že se ostatní dveře zamknou napoprvé a když je odemykám, tak po prvním znáčknutí se nic neděje a po druhém se odemknou ostatní dveře, což je logické. Neřešil jste někdo podobný problém? zkoušel jsem vyhodit zámek u řidiče, ale netroufal jsem se ho rozebrat a dostat se k mikrospínači, jen jsem ho prolil technickým benzínem, ale to nepomohlo, dík
-
- Test driver
jookyn1983 píše:Tak krabička funguje)) hurrááá .. takže teď prosím Vás můžete mi poradit kde najdu tu pojistku 63?Jako nějak se tam nedokážu vtěsnat abych jí našel .. fotka by byla asi nejideálnější... a prosím Vás všude píšou jiný čísla pojistek pro centrál ... nějak se na pinech konektorů do krabičky nemůžu doměřit žádného napětí ... jako by někde byl překlesanej kabel nebo něco .. anebo ta pojistka 63
Hned první večer po koupi focusa mi vypadl kompletně centrál. Našel jsem v manualu , že je tam pojistka č.63 hledal jsem až jsem našel.
Pod volantem je pojistková skříň uchycená na dvou šroubkách a dvou zapatkách (demontáž cca 5minut) po vytahnutí jen otoč a objeví se ti ve změti kabelů pojistka!
- Harry
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Stehnak
- Test driver
Mam stejny problem pokud je venku mene nez cca -20°C takze bych take uvital nejakou tu radu. Dvere se po zamknuti odemykaji kdyz jsou nektera otevrena - aby jsi si tam nemohl zabouchnout klice. Nemuze to byt problem se "senzorem" zavrenych dveri? Opet se ptam - jak je reseny u prednich dveri? Diky.fplisek píše:Zdravím, nechtěl jsem zakládat nové téma, tam vytahuju starší. Mám problém s dálkovým ovládáním centrálu, když zmáčknu tlačítko zamčení na dálkovém ovládání, tak se klasicky ze všech dveří ozve cvaknutí zamčení zámku a hned potom se všechny odemknou, blikače nebliknou, to musím opakovat dvakrát až třikrát, než se zámky chytnou a zůstanou zamčené, někdy se to nepodaří vůbec a musím auto zamknout manuálně, jenže tam je to podobné, když zamykám klíčkem dveře u řidiče, tak se někdy zamknout jen tyto dveře a když mám velký štěstí tak celý auto. Vypozoroval jsem, že když odpojím konektor od zámku v řidičových dveřích, tak všechno funguje v pohodě, teda kromě řidičových dveří, to znamená, že se ostatní dveře zamknou napoprvé a když je odemykám, tak po prvním znáčknutí se nic neděje a po druhém se odemknou ostatní dveře, což je logické. Neřešil jste někdo podobný problém? zkoušel jsem vyhodit zámek u řidiče, ale netroufal jsem se ho rozebrat a dostat se k mikrospínači, jen jsem ho prolil technickým benzínem, ale to nepomohlo, dík
Kia Stinger 3.3 V6 T-GDI AWD 2019 / Ford Mondeo ST 220 2006 / Nissan Leaf 24 kWh 2012 / byl Ford Focus 1.6 16V 1999
- ZED
- Nováček
Porblém s dálkovým zamykáním
Uz jsem můj problém řešil v jedné diskuzi ale jeden z adminů mě nasměroval sem. Chtěl jsem se zeptat jak zjistím jestli je závada na skřínce centrálního ovládání? Jedná se mi o to, že mi přestal fungovat centrál na dálku, ale klíčem auto otevřu bez problémů. Zkontroloval jsem i pojistku č.63 a ta je v pořádku. Je možné že je špatný dálkový ovladač? Baterii už jsem zkoušel několikrát a nepomohlo to. Předem díky za radu...
- mosad
- Junior
Já mám s centrálem na dálkové jiný problém. Tak poslední tři týdny se odemkne až třeba po třetím stisknutí tlačítka na klíčku. Mířím pořád na stejné místo, mačkám a až po několikátém zmáčknutí se odemkne. Když měním místa míření/dveře přední zadní, kapota/ tak taky až po několikátém pokusu. Když zamykám tak stačí zmáčknout jen jednou a zamkne. Začalo to najednou. Tlačítko odemykání v klíčku nevypadá nijak poškozené, baterka v klíčku stará tak 3 měsíce.
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: