Ahoj,
tak to jsem rad, ze mam referenci na AG, ze je super. Me se na to zatim jezdi moc dobre, akorat nemohu nez nedoporucit dilenske zpracovani firmy TC101. Dva dny po montazi mi vepredu jako pod motorem zacalo neco klepat pri motoru na volnobeh. Pocitam nejaka uvolnena trubka... Dela to i pri provozu na benzin, takze ze by klapal motor kvuli nedostatecne huste smesi si nemyslim...
Co se tyka rezervy - rezervu vubec neresili, nasel jsem ji hozenou v kufru :-/ s odmontovanym vikem od rezervy. Pritom stacilo ve viku rezervy skalpelem vyriznout ten vnitrni prolis po vnejsim obrysu a viko se muze bez problemu nasadit zpatky. Jenom doporucuji necim vypodlozit, protoze ma tendence klepat o toroida.
Jo, mam toroidni nadrz na 55l. Na prvni natankovani se tam veslo 41l a na ty jsem najel 416km, takze spotreba hned po instalaci je nejakych 10l/100km

. V benzinu jsem jezdil za 7,2...
Pan rikal, ze se to po cca 1500km jeste musi dostelovat, tak jsem zvedavej, co s tim provedou...
Diky za info ohledne FlashLube. To co pises zhruba odpovida tomu jak to na me pusobilo jak to ten clovek nastavil...
Tak mi chlopi drzte palce, at mi to daji nejak dohromady, protoze zatim pocity z teto firmy dost smisene... :-/