Je to na zváženou,jestli si koupit vapku ??? Mám stímto přístrojem dlouholeté zkušenosti,jelikož jezdím motokros (asi 10 let ) a mašinu myji skoro každý den !!!! Karchr je sice dobrá značka ,ale nedoporučuji kupovat ty nejlevnější typy a ješte v akci v Hypernově čí Kauflandu ,Obi, .... !!! MAJÍ PLASTOVOU HLAVU !!! Takže výdrž nulová-praskne vždy ve spoji z formy. Měl jsem jich několik a všechny ty obyčejné skončily v popelnici. Kdýž to vemu z vašeho hlediska,tak na to vše mytí vám to bude stačit. Musím však podotknout,že vapka nemije 100% karoserii. Vždy zůstanou fleky. NENÍ NAD RUČNÍ MYTÍ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Motor však umyje perfektně,ale pozor na elektoinstalaci (altík,startér,řídící jednotky,rozdělovače,atd). Můžete udělat více škody jak užitku !!!!!!! Zase z druhé strany je lepší když motor je lehce od oleje nebo konzervačního vosku,protože suchý motor rychle oxiduje a obzvlášť u fordu reziví a co ještě ""koroduje""

Tak jak řekli ostatní pozor na lak karoserie .Obzlášť je háklivý lak,který je opravovaný-myslímtím z autolakovny.Není nad originál lak z výroby. Mám taky vapku KARCHER ,která stála 15 000,-.Převážně ji používám na motorku. Jak tam někdo píše ,že má jeho vapka tlak takový čí onaký. Důležitým aspektem je spíše množství doprave (průtok)vody- 550 litru vody za hodinu.to je účiná vapka

.A kdiby byla na teplou vodu,tak je úplně skvělá. Závěrem doporučim umýt auto ručně a vyjde to levněje než kupovat vapku. Když někdo bude mít nějaký dotaz ohledně těchto přístrojů mile rát otpovím co budu vědět.