Re: Zdravim dnes jsem tu poprvé.......................
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Kadlik
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Mnooo, ja osobne poridil Kombi v tmave modre letos zacatkem prazdnin...:
r.v. 2004 po FL (bohuzel 131000 km)
kombi, deep blue
benzin 1,6 74kW
klima manual
central s DO
4x airbag
el. okna vpredu
posilovac
ABS
serviska
nastav. volant
zamek zpatecky
prepazka = odpocet DPH
mlhovky
hagusy
serviska
Puvodne 225.000,- Kc, ale ukecal jsem to na 219.000,- Kč (teklo gufero na poloose a nejela regulace ventilatoru)
r.v. 2004 po FL (bohuzel 131000 km)
kombi, deep blue
benzin 1,6 74kW
klima manual
central s DO
4x airbag
el. okna vpredu
posilovac
ABS
serviska
nastav. volant
zamek zpatecky
prepazka = odpocet DPH
mlhovky
hagusy
serviska
Puvodne 225.000,- Kc, ale ukecal jsem to na 219.000,- Kč (teklo gufero na poloose a nejela regulace ventilatoru)
Garu píše:Tak me to nejak chytlo, prohlid jsem si fotogalerii vasich auticek a to je parada. Procet sem spoustu vlaken zacal jsem sestavovat seznamek co by tak ten fokusek mel mit.
Pocitam ze bych ho chtel poridit nekdy v prvni pulce pristiho roku ale kdyz najdu jednoho kterej me oslovi driv tak se do toho vrhnu hned.
Potreboval bych ale vas nazor na ten muj seznamek za prve jestli myslite ze tam neco chybi/prebyva a hlavne jestli je realne to sehnat nehavarovane s rozumnyma km za takovou cenu.
A jeste puvodne sem chtel diesel 1.8 tdci ale po precteni par vlaken a vzhledem k tomu ze tak moc nenajezdim (do 20 000km)tak asi spis benzin.
kombi 2003
1.6 74 KW manual
nehavarovane
klima
2x airbag +
nastavitelnďż˝ volant
centralni zamykani
el. okna
vyh��van� �eln� sklo,
posilova� ��zeni
ABS
cena do 200 000
serviska
ta�n� za��zen� - - neni podminkou
z�mek �ad�c� p�ky - - neni podminkou
Barva: tmave modra, cerna - neni podminkou
dalkove centralni zamykani - neni podminkou
xenony - - neni podminkou
mlhovky - - neni podminkou
roleta - - neni podminkou
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
ja poridil 12/2002 Combi 1.8 TDDi za 180.000, najeto 148.000 km. Vybava jak pises, krome xenonu a tazneho mam vse, co pises, ze bys chtel. Jenom mam navic automatickou klimatizaci.Garu píše:Tak me to nejak chytlo.......
Benziny jsou levnejsi. Takze tva predstava je opravdu velice realna dle meho nazoru
- TobiZC
- Pokročilý

Zdravím přátele Forda. Už nějakou dobu se mezi ně taky počítám, protože s výběrem jsem se zaobírala dobré dva měsíce a za tu dobu se stihla do Forda Focuse zamilovat. Teď už reším jen drobný tunning a maličkosti kolem kol. Původně jsem sem přišla s dotazem
"ahoj, jsem čerstvou majitelkou Forda Focuse 1.6 Duratec74 kW/100 k a potřebovala bych si ověřit správnost informace o rozměrech kol. Alu kola 16", rozteč 4x108mm, rozměr ráfku 7,5Jx16 ET 35 , středová díra je 63,3mm. je to tak správné? Popř. ke se to dá najít? Poraďte pleas
"
který jsem sem písla někam asi třikrát a až teď zjišťuji, že by třeba taky nebylo špatné pozdravit a aspoň popřát hezký den
"ahoj, jsem čerstvou majitelkou Forda Focuse 1.6 Duratec74 kW/100 k a potřebovala bych si ověřit správnost informace o rozměrech kol. Alu kola 16", rozteč 4x108mm, rozměr ráfku 7,5Jx16 ET 35 , středová díra je 63,3mm. je to tak správné? Popř. ke se to dá najít? Poraďte pleas
který jsem sem písla někam asi třikrát a až teď zjišťuji, že by třeba taky nebylo špatné pozdravit a aspoň popřát hezký den
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Mira
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
najít se to dá tady na fóru --- použij "hledat" a to bude překvápko kolik se toho najdeTobiZC píše: Popř. ke se to dá najít?
..... a hezký den
Já jsem kupoval v září 2006. za 225.000,- autí které mám v popisu, výbava:
všechny okna v el., vyhřívané sedačky a čelní okno, el. stavitelná sedačka řidiče + orig. loketní opěrka, 4x airbag, klima manuál, na tachu 76000 --> ale to je údaj relativní, že?! nicméně podle servisky a celkově perfektního interiéru to odpovídalo.
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- staroch
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
AAAAAhoj, taky se mi to stalo s tím zamilováním. Myslím, že to byla výborná volba.TobiZC píše:Zdravím přátele Forda. Už nějakou dobu se mezi ně taky počítám, protože s výběrem jsem se zaobírala dobré dva měsíce a za tu dobu se stihla do Forda Focuse zamilovat. Teď už reším jen drobný tunning a maličkosti kolem kol. Původně jsem sem přišla s dotazem
"ahoj, jsem čerstvou majitelkou Forda Focuse 1.6 Duratec74 kW/100 k a potřebovala bych si ověřit správnost informace o rozměrech kol. Alu kola 16", rozteč 4x108mm, rozměr ráfku 7,5Jx16 ET 35 , středová díra je 63,3mm. je to tak správné? Popř. ke se to dá najít? Poraďte pleas"
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.
- staroch
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Re: Zdravim
Taky tě vítám! Tak co? Už máš to správné marińácké fofo?Garu píše:Cau vsichni jenom se chci predstavit jako novy uzivatel fora.
Vazne premyslim o koupi ojeteho Forda Focuse kombika a rikal jsem si ze tohle asi bude nejlepsi misto k ziskani potrebnych informaci.
Jak to vidim tak budu par tydnu brouzdat forem nez vas zacnu otravovat s otazkama o tom jaky, kde, kdy, za kolik a proc.Pevne doufam ze nikomu moc zivot neotravim a ze najdete ve svych dobrych dusich tu trpelivost aby jste me poradily.
Tak tod vse pro zacatek preju peknej den.
Ne vážně na barvě nezáleží - až na statistiky, že bílé se dají přehlídnout ve sněhu a tmavé zase vlétě. Myslím, že jakékoli fofo koupíš, neuděláš chybu. Je to auto, které je "zevnitř větší než z venku". Taky jsem chtěl kombjna, ale prodejce přijel s dvěmi kombajny a jedním HB. Jak jsem sedl do toho HB, přeskočila ta příslovečná jiskra a mně najednou bylo jedno, že je to kraťas. Jeli jsme do Chorvatska s dvěma dětmi a všechno se tam vlezlo v pohodě.
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Garu
- Nováček

- silverwolf
- Test driver

- Kontaktovat uživatele: