Vím o tom, ale i tak mi to nedalo, nereagovat na jiné

Ale alespoň jsem se vždy snažil to nějak i zobecnit, aby se tam dalo najít něco pro všechny. Něco obecně platného...

Já sem na tom uplně stejně jako Kostík, jen vedoucího dělám oběma směnám a furtkostik píše:tak mě moje práce baví,protože u toho musím přemýšlet...Nesnáším když něco dělám jen tak automaticky... Ale co mě u tohoto zaměstnavatele více něž štve,jsou mezilidské vztahy.Místo aby tam někteří dělali,tak hledí na ostatní a pomlouvají a banzují...prostě hnus...
A ikdyž jsem finannčně hodnocen velice nadprůměrně,mtak díky tomuhle přemýšlím o změně. Ted uvidím,vyřizuje se mi pracovní povolení do zahraničí,takže čekám...
Ju a mimochodem,pracuji jako pragramátor a seřizovač Cnc-ček A poslední dobou také tak trochu jako vedoucí odpolední směny
Doufám,že nejsi u MP v HKNEEO píše:makám v ozbrojené složce.práce mě baví,ale lidi co to řídí mě nebaví.a díky novému zákonu mě doslova s......
tak u MP v HK rozhodně nepracuji protože v HK jsou to kůže líný (někteří) a jsem na tom etě hůř než ty-jelikož sloužím s Plšíkem na vánoce i na silvestraJari píše:Doufám,že nejsi u MP v HKNEEO píše:makám v ozbrojené složce.práce mě baví,ale lidi co to řídí mě nebaví.a díky novému zákonu mě doslova s......![]()
![]()
Jinak já Vám závidím,většina z Vás to 21.12 zabalí,a do rachoty se budete vracet až v novým roce.Ale já,co se starám o vaše žaludky(veky na chlebíčky,k snídani čerstvá vánočka,rohlíček na chuťovky a chlebíček k ovárku)budu mít z celých svátků volno jen 25/26.12.-a1.1-A teď řekněte sami-má mě to BAVIT![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti