2. Občas se mi povede že vezmu za rádio zezadu přes kastlík a vyndám ho tak celé i s redukčním rámečkem ale každý rámeček může mít trochu jiné uchycení aby jsi si ho neulomil.

Já sem s něma zatím spokojenej, zvuk v poho, když to "vosolím" tak se mě třepou i zrcátka, tak, že nic v nich nevidímlucass píše:Tak už se mi to podařilo, díky. Akorát ten zvuk stejně není to, co bych čekal, takže asi po servisu o opravách zainvestuji do lepších repro.
Jo tak na tom sem tet nějak i já, v servisu sem nechal 14 tisíclucass píše:Mně se zrcátka třebou i bez muziky, proto jde do servisu:) Ale to je asi běžnej problém Focusů (dle toho, co jsem četl), zvláště dieselů.
Celkově repro nehrajou zase tak špatně, ale já od toho čekám kapánek více. Nemyslím hlasitost, ale spíš příjemnej poslech. Chybí tomu dynamika, nízké kmitočty trošku rezonují... V předchozím autě mi to bylo jedno, páč tam se od toho nedalo moc čekat, ale tady bych chtěl, aby to trošku znělo.
Ale to, co koupím, se začne odvíjet až od financí, které vypláznu za ten servis. Nakonec mi třeba ty původní repráčky budou naprosto vyhovovat:)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host