tak sup sup, nech uz su tamMerdy píše:Mně vadí na autě vadí, že na něm nemám osmnáctky...![]()

to nie je vyrobna vada na aute ale len tvoja lenivost

tak sup sup, nech uz su tamMerdy píše:Mně vadí na autě vadí, že na něm nemám osmnáctky...![]()
Na to nemusíš mít ani FoFo já přijel k benzince "Atol" za Prahou s Fiestou manželka si šla něco koupit já zůstal sám a už na mě 2 děvuchy(18-20), jestli nechci rozveselitMerdy píše:Mně vadí na autě vadí, že na něm nemám osmnáctky...![]()
tusim,kam tym mierisMerdy píše:Mně vadí na autě vadí, že na něm nemám osmnáctky...![]()
No hlavně, že manželka trefila domů v pořádku, népanther7 píše: Na to nemusíš mít ani FoFo já přijel k benzince "Atol" za Prahou s Fiestou manželka si šla něco koupit já zůstal sám a už na mě 2 děvuchy(18-20), jestli nechci rozveselit![]()
![]()
![]()
Dobře, že ses ozval. Ty za to můžešzirafak píše:tusim,kam tym mierisMerdy píše:Mně vadí na autě vadí, že na něm nemám osmnáctky...![]()
![]()
Hej, máš pravdu.No ale nějak to překousnu a aspoň doma v klídku si u compu budu o něm snít a čekat, že mi někdo nabídne , že mně svezezirafak píše:bofi...typnem si,co tebe vadi na FOFO 2....asi,ze ho nemas![]()
Ak to mylis vazne,kludne sa zastav a ja Ta velmi rad povozim/alebo ti dam previest, len aby si potom nedopadol ako Merdy,Cole,Misoka a dalsibofi píše:Hej, máš pravdu.No ale nějak to překousnu a aspoň doma v klídku si u compu budu o něm snít a čekat, že mi někdo nabídne , že mně svezezirafak píše:bofi...typnem si,co tebe vadi na FOFO 2....asi,ze ho nemas![]()
![]()
.
PS:v Trnavě jsem tak 2x za měsíc.
Nejsem sámzirafak píše:... len aby si potom nedopadol ako Merdy,Cole,Misoka a dalsi![]()
![]()
zirafak napsal: [/quote]Ahaaa...tak teraz konecne chapem,preco sa silverwolf kvoli mne nezucastnuje zrazovzirafak píše:Dobře, že ses ozval. Ty za to můžeš![]()
Radím všem majitelům FoFo II, ať se snaží za každou cenu vyhýbat Zirafakovi. Pokud se vám to nepodaří, tak dopadnete jako já
Zamilujete se do jeho auta a budete chtít taky takové
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti