Ahoj Happy-Gilmore, moc rád tě tam uvidím. Jestli si do pátku vybereš něco k jídlu, napiš to sem.Happy-Gilmore píše:Panové a dámy, nemate nekde fotky na netu z minuleho srazu??
Uvazuju ze bych taky s tou svoji prijel. A bilovec od Trince neni vubec daleko. No ejste mam dva dny na prihlaseni tak kdyz tak napisu PM.

no to je vyborna zpravaMira píše:přišel čas se ozvat
na první straně prosím umazat u nicku Mira slovo "snad", tzn. přijedu

mám ale prosbičku: ti co to tam znáte, je tam možnost nějakým způsobem zabavit děti?? (myslím ty moje malé focusinky, které byly na Jihomoravském srázku http://ford-focus.cz/modules.php?name=F ... c&p=147899) pokud bych vzal rodinu, tak aby se nenudily jen u stolu. v opačném případě jedu sám - mám povolení

Pojedem spolem, udelame zas spanilou jizdu, tentokrat nepojedu vic jak 120, slibuju
  Pojedem spolem, udelame zas spanilou jizdu, tentokrat nepojedu vic jak 120, slibuju   S tema detma ale nevim, ja malou neberu, jedu radsi sam...
 S tema detma ale nevim, ja malou neberu, jedu radsi sam...

Jsem rád, že se ti líbí moje strategieMartin41 píše:Nápad k nezaplacení je ten tah s jídelníčkem. Tomu hned tak někdo neodolá. Tak se dělá účast. Máme inspiraci pro příští Jm srázek. Věřím, že se neomluví nikdo, i za cenu že se na sraz připlíží se zlomenou nohou
(to smozřejmé nikomu nepřeji-jen nadsázka). Takovýho žrá...

A s tebou to nic nedělá? Takový bílovecký drak, to je pošušňáníčko a speciálně pro tebe bych zařídil místo v čele
  A s tebou to nic nedělá? Takový bílovecký drak, to je pošušňáníčko a speciálně pro tebe bych zařídil místo v čele 

Vždyť ten žvanec je už má jediná radost. Ale do Bílovce je to pro mne přece jen z ruky. Být to někde kolem OL tak tam ležím  už o den dřív na škrabáku u dveří.
  Vždyť ten žvanec je už má jediná radost. Ale do Bílovce je to pro mne přece jen z ruky. Být to někde kolem OL tak tam ležím  už o den dřív na škrabáku u dveří.  

Kota píše:Já bych se taky stavil,ale 25.-26.12...Budu u tchýňů v Ostravě a tak daleko bychom to neměli....zewl píše:Ja jsem jednoznacne pro. Urcite prijedu(-em).

Vím, že je to trošku zajížďka, ale co takhle jet přes Nový Jičín - budeme mít scuka na Slovnaftu - to je přesně ta odbočka z cesty 1/48 do NJ a pak už jen směr Opava a Bílovec. Co vy na to, Zewle a Miro?zewl píše:Pojede nekdo krome Miry a me z Olomouce nebo po nekde po ceste? Mohli bysme zas dat scuka a jet dohromady. Dejte vedet.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host