co vas v posledni dobe vytocilo
- masky
- Pokročilý
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
To je fakt šílený chlapy..nejhorší je, že s tim neuděláš nic. Jelikož FF ještě splácím, tak platím i havarijní pojištění, jenže to mi tyhle škodolibosti stejně nezaplatí, takže mi je vlastně k ničemu...nejhorší je, že než zaparkuju tka kolikrát objíždím blok x-krát dokola abych zaparkoval na co nejneškodnějším místě..ale člověk si stejně nevybere 

- Cogito
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
je to tak no...hlavně, když už člověk objede popátý celej blok, tak ho to už přestane bavit, ale jak jsem sám poznal, i na sebelepším místě se tomu člověk neubrání...je to holt o lidech (i když v tomhle případě to má blíž řádění divé zvěře)
kladenské stříbro se sosákem na benzín 1.6 16V trend, 3-doors hatchback, r.v. 2000, Suntek 35, 16" Goodyear Hydragrip / Simota filter

- LamB_17
- Pokročilý
kamos co parkuje pres tyden v centru Brna (ulice Zizkova, kdo zna) uz mel popsany auto fixkou, urvanej predni znak, pramackle dvere od kopance a to ma 20 let starou 405 s najetejma 400t km
v tomhle mam docela stesti ze bydlim na vesnici, parkuju ve slepe ulicce pred barakem... ale i tak kdyz bejvam u mlade v Brne, cekam kdy rano prijdu k autu a bude tam neco poskrabane, prokople atd

v tomhle mam docela stesti ze bydlim na vesnici, parkuju ve slepe ulicce pred barakem... ale i tak kdyz bejvam u mlade v Brne, cekam kdy rano prijdu k autu a bude tam neco poskrabane, prokople atd
- postak
- Test driver
Není to ani tak o tom, co mě vytočilo, i když mě to vlastně vytočilo, ale o tom, jak člověk může přijít k úhoně na autě.
Včera odpoledne jsem před domem zbastlil montáž 2.stropního světla vzadu, která se mi náramně povedla
O tom napíšu jinde.
Druhá věc. Jak takhle sedím v autě a maluju si fixkou šablonu na karton, tak asi o 15 metrů si takhle jdou dvě holky, jedna počítám tak 3 roky, druhá asi 5 let.
Ta menší se najednou zastaví u sousedovy Felicie u pravého předního světla z pohledu řidiče a začne rukou jezdit po kapotě a volá na tu druhou pojď se podívat. Nejdřív jsem se tomu nevěnoval, ale pak jsem si říkal, panebože na co
Jak jsem byl zabraný do práce, tak mi to nejdřív nedošlo, ale vstal jsem a šel jsem se podívat k té Feldě. Příjdu a myslel jsem, že mě jebne
Na ploše zhruba 30x30 cm lak úplně v troubě, prostě něčím ostrým "cik cak" tam a zpátky asi 2Ox tam a zpět dětská patlanina, jak malé děti malujou na papír
Rozhlédnu se kolem sebe, kam že to děcka zdrhly, byly asi 50 metrů opodál. Nechal jsem auto autem, otevřené dveře, vercajk, klíče v zapalování a běžím za něma. Samosebou v rámci vší slušnosti, jako zlý strejda, hrrrrrrrrrrrr na ně. Na dotaz, co má v té ruce, natáhla ruku a v ní žárovka typu - patici nevím - jen vím, že to bylo z auta, taková ta maličká, celá skleněná i s části, na které jsou pouze drátky jako kontakty.
To děcko bylo evidentně v klidu, ale myslel jsem, že ho ztřískám
Pak se člověk diví, že mu sem tam přibyde na autě šrám
Včera odpoledne jsem před domem zbastlil montáž 2.stropního světla vzadu, která se mi náramně povedla

Druhá věc. Jak takhle sedím v autě a maluju si fixkou šablonu na karton, tak asi o 15 metrů si takhle jdou dvě holky, jedna počítám tak 3 roky, druhá asi 5 let.
Ta menší se najednou zastaví u sousedovy Felicie u pravého předního světla z pohledu řidiče a začne rukou jezdit po kapotě a volá na tu druhou pojď se podívat. Nejdřív jsem se tomu nevěnoval, ale pak jsem si říkal, panebože na co

Jak jsem byl zabraný do práce, tak mi to nejdřív nedošlo, ale vstal jsem a šel jsem se podívat k té Feldě. Příjdu a myslel jsem, že mě jebne

Rozhlédnu se kolem sebe, kam že to děcka zdrhly, byly asi 50 metrů opodál. Nechal jsem auto autem, otevřené dveře, vercajk, klíče v zapalování a běžím za něma. Samosebou v rámci vší slušnosti, jako zlý strejda, hrrrrrrrrrrrr na ně. Na dotaz, co má v té ruce, natáhla ruku a v ní žárovka typu - patici nevím - jen vím, že to bylo z auta, taková ta maličká, celá skleněná i s části, na které jsou pouze drátky jako kontakty.
To děcko bylo evidentně v klidu, ale myslel jsem, že ho ztřískám

Pak se člověk diví, že mu sem tam přibyde na autě šrám
- Cogito
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
zkrátka....u školky neparkovat...
ale teda je to na pováženou, neuvěřitelný co se děje 

kladenské stříbro se sosákem na benzín 1.6 16V trend, 3-doors hatchback, r.v. 2000, Suntek 35, 16" Goodyear Hydragrip / Simota filter

- kozlow
- .
- Kontaktovat uživatele:

to mi připomíná jak neteř hodila šutrák otci na auto..
i jako dítě jsem se cizímu majetku obloukem vyhýbal, tak nevím, vážně nevím
- Hal9000
- Test driver
To je tou dnešní dobou, rodiče nemají na děti čas, ti se pak potulují mezi paneláky a naši miláčkové trpí 

- georgi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
@Postak - Ty jeden hnusny rasista!!! Jaj, ony neboli tmave? Tak potom pardon - neposlusni pangharti, nasekat im na zadok!!!
.

FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

- miki21
- Test driver
Postak-asi jim nikdo nevysvětlil,že se takové věci nedělají.Měl jsi výchovně zasáhnout,dát jim kousek křídy(cihly)a vysvětlit jim,že na chodníku se kreslí líp a je tam víc místa. 

Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
- Cogito
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
no v tomhle případě bych jim tu cihlu snad radši ani nedával
..lepší sehnat tu křídu...

- viperk
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
a jak dopadl soused?
Už to viděl?

Ex Focus 3dv. , 2.0 16V Trend , r.v. 1998 , Moondust Silver , duplex ulter sport , simota, galerie zde .
Ex Focus 3dv. , 1.8 Tdci , r.v. 2003 , Black Metal , Rieger, galerie zde.
Focus 3dv. , ST modrá střela, r.v.2006, FOX exhaust

- Konik
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Dneska cestou do Prahy mě na dálnici vytočil nějaký dědek v Opelu Agila. Jedu v levém pruhu tachometrových 140, vpravo pomalejší auta, rozestupy nebyly velké, tak jsem je předjížděl všechny naráz. Najednou se přihnal onen dědek a začal mě problikávat
Tak jsem mu zapnul zadní mlhovku a po dokončení předjížděcího manévru jsem se zařadil do pravého pruhu. On mě předjel a zařadil se samozřejmě těsně přede mě, tak jsem ho ještě vytroubil. Ale musím uznat, že mu ten krám docela jel 

Ford Focus MkIII Combi 1.6 EB (2014)
Renault Clio IV 1.2 (2014)
ex: Ford Focus MkI 1.6 Combi (2003)
ex: Mazda MX-5 NB 1,8 (1999)
ex: Citroën C3 1.2 VTi (2015)
Renault Clio IV 1.2 (2014)
ex: Ford Focus MkI 1.6 Combi (2003)
ex: Mazda MX-5 NB 1,8 (1999)
ex: Citroën C3 1.2 VTi (2015)
- Cogito
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
ta hnusná krabice jezdí i v levym pruhu jo? svět se zbláznil... 

- georgi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Nie je problem krabicu rychlo rozbehnut
. Problem je spravit na nej potom losi test a udrzat sa na ceste pri nudzovom brzdeni + manevrovani
.

FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

- mickielli15
- Pokročilý
to foki - jojo, je to jak píšeš. Člověk si musí nějak udělat radost, jinak by se z toho pozvracel každý ráno znovu a znovu... kdyby se to aspoň člověka a jeho blízkých netýkalo dnes a denně osobně, tak by ho to tolik nežralo, ale lidskej druh je prostě různej, někdo je slušnej, ale ten není tolik vidět - někdo okrádá všechny ostatní a je vidět. Je lepší mít známé a přátele mezi těmi neviditelnými. Koneckonců, mě to vlastně i tak vyhovuje... 

Focus C-max 2004 2.0 TDCi 100kw DPF, stříbrná met., GHIA, vyhř. př.sklo, aut. klima, tempomat, ESP, dešť. senzor, zatím plecháče, ale mazel edition