Ne, teď seriózně nevíte někdo kterej blbec si vybásnil tu pohádku o tom, že jsou ty mnohem 7 rychejší? Čistá intalace by vočko startuje stejně rychle jako visty, kde jsem měl tunu zbytečných programů... OK nic se neděje, ale opravdu nechápu jaktože mi BF3 přestal jít na high/middle a ted je to hratelný jen s lowem/middle, takže dost znatelný pokles výkonu u her.
Jo netušíte někdo proč mi ty sedmičky jen u zapunutý mozzily se youtubem žerou o 1GB ramky víc než visty???(1.5 vs 2.39) a procesor je místo 1-3% zatěžován 5-9%?

Ale co mě štve nejvíc je vypínání, byl jsem zvyklej zmáčknout tlačítko a odejít od kompu, to se u 7 nedá, Visty pramy hezky ukončily automaticky se uložily a když byl někde nevej soubor tak mě navedli k uložení, no 7 hoděj chybovou hlášku a když člověk klepne na vynutit ukončení, tak ty debilní sedmičky sice všechno zavřou, ale nic neuložej. visty hazely stejnou hlasku s tim ze pomalu zacali všechno ukončovat a ukladat na sedmičkách takle hláška může svítit půl dne a komp prostě nevyplne...