mlhovky
-
- Nováček
Re: Predne hmlovky vs stary prepinac
Mně teda s původním (bez předních mlhovek) přepínačem svítí přední i zadní současně.
Docela mě to s***, protože jsem po přečtení všech vláken draze pořídil spínač s dvoupolohovým spínáním mlhovek, a na tom nejdou rozsvítit zvlášť zadní, ale zvlášť přední nebo oboje současně. Jednak to jde tak trochu proti český vyhlášce, jednak je to pro mě nešikovný.
Takže přemýšlím, že když bude zájem, tak ten dvoupolohový prodám, jestli by ho někdo chtěl.
Docela mě to s***, protože jsem po přečtení všech vláken draze pořídil spínač s dvoupolohovým spínáním mlhovek, a na tom nejdou rozsvítit zvlášť zadní, ale zvlášť přední nebo oboje současně. Jednak to jde tak trochu proti český vyhlášce, jednak je to pro mě nešikovný.
Takže přemýšlím, že když bude zájem, tak ten dvoupolohový prodám, jestli by ho někdo chtěl.
Mondeo combi 2004 TDCi 96kW
- Quickie
- Moderátor
ked to chces mat teda naopak, nešlo by prehodiť kable na prepínači, resp. vo svorkovnici ktorá ide k prepínaču?
-
- Test driver
Praveze to je podla akejkolvek vyhlaskyfofo2001 píše:Mně teda s původním (bez předních mlhovek) přepínačem svítí přední i zadní současně.

- asifilip
- Nováček
Re: mlhovky
Super, tebe aspon svietia. Ja som za to vyhodil kopec € a nesvieti mi nic 

Ford Focus II, 1.6 TDCi, 125 hp / 310 Nm(chip); CC bumper 

- Reno-hawr
- Pokročilý
čaute,neví někdo kde seženu tyto mlhovky?vypadají perfektně díky za každý tip .-)
- asifilip
- Nováček
Nemal tu niekto podobný problém? Predpriprava tam bola, hmlovky sú osadene a zapojene. Ziarovky sú typu H8. Keď zopnem zadné hmlovky, tak by mali svietiť aj predné, ale nesvietia
. Neviete nikto, kde by mohla byt zrada? Dik

- kasi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Reno-hawr jsou to origo mlhovky ST 1.gen...ale ta cena tě asi odradí

http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 22&t=19297

je Ford Focus 1.8L Zetec-E EFI r.v.00,Sedan,Pacific Green Metallic,Ghia
byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia

byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia

- asifilip
- Nováček
Zdravim, tak som zistil, ze vo FOCUS CC/ST hmlovke, mam pravdepodobne ziarivky H8(35W) namiesto H11(55W). Priprava vsak je na H8. Ma tu s tym niekto skusenosti ?
Dik
Dik

-
- Nováček
Rozhodně já už se ti to vysvětlit pokoušel, ale do toho vlákna už po mně nikdo nenapsal, tak nevím, jestli jsi to čet. Koukni se do manuálu focusu - píše se tam "při sněžení nebo dešti se nesmí používat zadní mlhovka" - vy tohle máte ve slovenský vyhlášce?zirafak píše:Praveze to je podla akejkolvek vyhlaskyfofo2001 píše:Mně teda s původním (bez předních mlhovek) přepínačem svítí přední i zadní současně.
Takže přemýšlím, že když bude zájem, tak ten dvoupolohový prodám, jestli by ho někdo chtěl.,ale to sme ti uz myslim vysvetlovali

Mondeo combi 2004 TDCi 96kW
- asifilip
- Nováček
Je tam na predne hmlovky nejake relatko, ktore by mohlo chybat v poistnej skrini ?
Dik
Dik

-
- Nováček
Zdravím všechny,
Poradíte mi prosím někdo, kde na FoFo II rv.2006 (před faceliftem) najdu kabely na mlhovky - přípravu ?
Pokud tam teda jsou?ale bylo mi řečeno že by měly být ... Včera jsem mlhovky přidělával ale kabely jsem nemohl
nahmatat (skrz díru na mlhovky) . Díky za všechny rady
Poradíte mi prosím někdo, kde na FoFo II rv.2006 (před faceliftem) najdu kabely na mlhovky - přípravu ?
Pokud tam teda jsou?ale bylo mi řečeno že by měly být ... Včera jsem mlhovky přidělával ale kabely jsem nemohl
nahmatat (skrz díru na mlhovky) . Díky za všechny rady
2006 - Focus II 1.6 Tdci DPF, 1990 - BMW 318 is
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
asifilip:Máš na konektoru napětí po rozsvícení mlhovek?
fofo2001:To,že zapneš nejprve přední a pak zadní je logické.Pokud je totiž mlha,tak si jí v noci rád podsvítíš.Líp se Ti pojede a protijedoucím to v mlze vadit nebude.Oproti tomu člověk,který pojede za Tebou(například 70 po okresce a nebude předjíždět,to se v mlze i blbě dělá),tak mu tu zadní můžeš vypnout,aby jsi mu to nepral do obličeje.Je to nepříjemný a unavuje to oči.Něco jiného je jízda v dešti po dálnici,kde je nutné mít mlhovku zaplou(zadní),kvůli prosvícení zvýřené vody za autem.Bohužel to vypínání zadních mlhovek při štrůdlu aut moc lidí nedělá....Takže dvoupolohový vypínač je inteligentní řešení pro inteligentní lidi

fofo2001:To,že zapneš nejprve přední a pak zadní je logické.Pokud je totiž mlha,tak si jí v noci rád podsvítíš.Líp se Ti pojede a protijedoucím to v mlze vadit nebude.Oproti tomu člověk,který pojede za Tebou(například 70 po okresce a nebude předjíždět,to se v mlze i blbě dělá),tak mu tu zadní můžeš vypnout,aby jsi mu to nepral do obličeje.Je to nepříjemný a unavuje to oči.Něco jiného je jízda v dešti po dálnici,kde je nutné mít mlhovku zaplou(zadní),kvůli prosvícení zvýřené vody za autem.Bohužel to vypínání zadních mlhovek při štrůdlu aut moc lidí nedělá....Takže dvoupolohový vypínač je inteligentní řešení pro inteligentní lidi

- skren
- Nováček
Nezlobte se na mě pánové, pokud jsem to někde přehlídl, ale opravdu se v tom nedokážu vyznat, když jsou ty vlákna, tak strašně dlouhý
V zimě jsem na svém fofo přišel o přední nárazník, no a vzhledem k tomu, že už jsem napodzim faceliftoval stará přední světla (H4) za nová (H7+H1), rozhodl jsem se, že dám i přední nárazník z nového modelu. Vše už mám hotové a je to paráda, teď jen čekám na mlhovky. Mohl by mě, prosím, někdo říct, zda jsou potřeba jiné konektory mlhovek nebo půjdou na nové mlhovky nasadit původní konektory?
Díky moc
Michal

V zimě jsem na svém fofo přišel o přední nárazník, no a vzhledem k tomu, že už jsem napodzim faceliftoval stará přední světla (H4) za nová (H7+H1), rozhodl jsem se, že dám i přední nárazník z nového modelu. Vše už mám hotové a je to paráda, teď jen čekám na mlhovky. Mohl by mě, prosím, někdo říct, zda jsou potřeba jiné konektory mlhovek nebo půjdou na nové mlhovky nasadit původní konektory?
Díky moc
Michal
Ford Focus 1,8TDdi, 66kW, 1999
- malond
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Nemá tady někdo tuhle mlhovku a couvačku? http://svetla---neony---zarovky.k-tunin ... omove.html
- petulak
- Test driver
. Mohl by mě, prosím, někdo říct, zda jsou potřeba jiné konektory mlhovek nebo půjdou na nové mlhovky nasadit původní konektory?
Díky moc
Michal[/quote]
Sakra!!! to jste přestali bejt kutilové na ty své miláčky???? Každej konektor se dá nahradit, ucvakneš starej a napájíš tam novej, který chceš, a kolem uděláš ochranu proti vodě a prachu. Nebud jak v servizech: odšroubuju a dám tam nový díl:

Díky moc
Michal[/quote]
Sakra!!! to jste přestali bejt kutilové na ty své miláčky???? Každej konektor se dá nahradit, ucvakneš starej a napájíš tam novej, který chceš, a kolem uděláš ochranu proti vodě a prachu. Nebud jak v servizech: odšroubuju a dám tam nový díl:

FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback