co vás v poslední době potěšilo...

Moderátor:phofy
Odpovědět
Blackhawk
Test driver
Test driver

Re: co vás v poslední době potěšilo

Příspěvek od Blackhawk » 07.11.2012 13:39

Sobull píše:A smažej vaši sousedi na chodbě? :mrgreen: Naši jo. Vytáhnou prodlužku, friťák hoděj na botník (kterej tam sám o sobě nemá co dělat) a už valej plnou mísu řízků. Přece si nebudou smrdět doma, že jo? Čekám, že to přijde zase na vánoce. Budu jim muset něco říct, ale je to strašně nepříjemný je poučovat v něčem, co musí dojít snad samo každýmu debilovi se špetkou sociální inteligence. :nixw:
Tak toto je asi top zatial. :totlsmile:

pbjun
Test driver
Test driver

Příspěvek od pbjun » 07.11.2012 13:45

Tak prvne teda neberu zadnou zavratnou sumu, i po tom co vemu hypoteku si budeme s mladou moct jednou za dva roky vyrazit na spolecnou drazsi dovolenou - treba i ty kanary. Dale podminky jsou tak vyhodne ze pokud neco nenajdeme tak me asi trefi - lepsi podminky uz nejspise nebudou....
Ted uz jen fakt neco vybrat...

Yeshterr
Test driver
Test driver

Příspěvek od Yeshterr » 07.11.2012 14:25

Blackhawk píše:
Sobull píše:A smažej vaši sousedi na chodbě? :mrgreen: Naši jo. Vytáhnou prodlužku, friťák hoděj na botník (kterej tam sám o sobě nemá co dělat) a už valej plnou mísu řízků. Přece si nebudou smrdět doma, že jo? Čekám, že to přijde zase na vánoce. Budu jim muset něco říct, ale je to strašně nepříjemný je poučovat v něčem, co musí dojít snad samo každýmu debilovi se špetkou sociální inteligence. :nixw:
Tak toto je asi top zatial. :totlsmile:
Až budou zase smažit, tak vytáhni na chodbu chemickej hajzl, zadřepni s novinama a přitakej jim, že už si taky nechceš doma dělat smrad :dih:
Obrázek
Mondeo f gombíku f DŽÍJE 2.0, r.v. 05, benál 107kW, blue Deep Navy, LPG AC Stag 300-4 Plus,
Limited edition GHIA MÍNUS

Mufin01
Test driver
Test driver

Příspěvek od Mufin01 » 07.11.2012 14:26

pbjun: No právě, vybrat. Člověk si řekne Brno, ale nějakej kloudnej kvartýr najít byl neskutečnej problém. Asi jsme byli nároční, nebo já nevím, ale často to jsou ruiny a lidi nevědí, co by za to chtěli, občas jsme fakt čuměli. Pak jsou z takových bytů ležáky, který nikdo nechce a visí v nabídce po celou dobu těch x měsíců, po kterou jsme byt hledali. Každopádně stačilo vyřknout magickou formuli "platba na dřevo" a lidi se mohli přetrhnout :mrgreen:

LukPe
Junior
Junior

Příspěvek od LukPe » 07.11.2012 15:37

Ještěr to zabil.. :totlsmile:
Ford Focus Turnier 1.8 TDCi 74kW, 11/2002, Dark Grey
Obrázek

Sobull
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Sobull » 07.11.2012 15:41

No to jo, uplně to vidím. :totlsmile:
FFII kombi 2,0TDCI, 2006

VH123
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od VH123 » 07.11.2012 16:06

No, ono ani řadovej domeček není nějaká výhra, sousedíme s neskutečně hlučnou sousedkou, má dva malé kluky na které neustále řve (a to doslova, volume doprava). Ve 2 místnostech ze 4 kterými sousedíme už je od předchozích majitelů sádrošová předstěna, v jedné místnosti mají naštěstí skladiště bordelu a na poslední neodhlučněnou místnost (bohužel ložnici) se chystám teď přes zimu. Za těch pár desek a pár desek na akustické utlumení mi to stojí. Sedí zpruzená a znuděná doma, ale asi před dvěma měsíci vydržela chodit někam do montovny a skoro každý den mě vzbudila rádiobudíkem na plný kule ve 4:30.
Nejlepší soused je žádný soused, barák z druhý strany je několik let prázdný. To taky není žádná výhra (vytápění, odfukování omítky, džungle na dvorku), ale lepší než na druhé straně.
Vojta

Rumcajs1
Test driver
Test driver

Příspěvek od Rumcajs1 » 07.11.2012 19:05

Gromik píše:2x vytopení, manželské hádky, příjezd manžela pouze na víkend a tím pádem noc z pátku na sobotu plná erotických hrátek (a že měl výdrž) nebo třeba záliba malého dítěte házet si olověnou kuličkou po plovoucí podlaze (s oblibou o víkendu kolem 08h ráno) ...
:totlsmile: Jo, to znám. Jako by jsi mluvil o mým starým bytě ...
Když tenkrát slyšela ten výkon souseda nade mnou tehdejší přítelkyně, tak nevím proč, ale podívala se na mně takovým podivným vyčítavým pohledem :mrgreen:

A dám jednu příhodu k dobru:
Kamarád z bývalý práce bydlel v klasickým paneláku. Jednou přišel do práce a povídá, že v noci se mu stal takovej trapas ... prej, vzbudím se ve 3 ráno a chce se mi prdnout, tak se otočím prdelí ke zdi, vypustím to ven a zpoza zdi se od sousedů naprosto zřetelně ozve: "PRASE"
:mrgreen:
Mondeo MK4 .. 2009, Titanium S, 2.2 TDCi, 129 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi

Blackhawk
Test driver
Test driver

Příspěvek od Blackhawk » 07.11.2012 19:10

Rumcajs1 píše: ...
Když tenkrát slyšela ten výkon souseda nade mnou tehdejší přítelkyně, tak nevím proč, ale podívala se na mně takovým podivným vyčítavým pohledem :mrgreen:
...
Ktohovie preco je to uz iba byvala priatelka. :totlsmile:

Rumcajs1
Test driver
Test driver

Příspěvek od Rumcajs1 » 07.11.2012 19:11

Na tom možná něco bude :mrgreen:
Mondeo MK4 .. 2009, Titanium S, 2.2 TDCi, 129 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi

vitut
Člen klubu
Člen klubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vitut » 07.11.2012 20:56

Kdyz to tak ctu, tak zaplat buh, ze jsme opustili panelak v Pze na Hajich a jsme v domecku ...
Kdyz si vzpomenu, co se resilo ve 4-patrovym panelaku za problemy, tak se jeste ted osypu. Bydleli jsme v prizemi a v lete nas pravidelne v noci budil soused ze 3. patra, ktery si nejdriv zapalil na balkone (prizemni smrad do oken) a za chvili se vymocil. Neverili byste, jaky kraval dela v nocnim klidu proud dopadajici do zahonu pred okny.
Z posledniho roku obyvani bytu si jeste pamatuju mokry strop po kazde vetsi bource. Problem byl v tom, ze vsichni sousedi nad nama meli sucho. Pricinu nikdo nikdy nenasel, asi tam zateka dodnes, pry snad pres dute panely z jineho vchodu.
Podle vypraveni majitelky jsme mohli zazit i horsi veci - treba vytopeni bytu zachodem diky ucpane stoupacce ve sklepe. Sousedy nad vama proste nepresvedcite, ze kdyz je ucpana stoupacka, tak se neda pouzivat zachod. Vam pak nezbyde, nez lovit po byte hnedy lodicky ... Nebo se vymenuji vchodove dvere do bytu a pod prahem je kabel. Nema tam co delat, tak se zlikviduje. A sousedovi o patro VYS prestane fungovat pulka bytu ...
S-Max, 2.0 TDCi, 103 kW, 2009, modrá Blazer
FoFo1 combi, 2.0 16V, 127 kW, 2003, modrá Imperial
C-Max mk1, 1.8 16V, 88 kW, 2004

byl: FoFo1 combi, 1.8 TDCi, 85 kW, 2002, šedá

Obrázek

Plechac
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Plechac » 07.11.2012 22:53

Tak to mám asi velke stesti, ale ja bydlim v panelaku od narozeni a zadny problem az na par vyjimek, ktere jsem vcelku rychle vyresil :) Nejaky cas bydleli pod nami hlucni sousedi, vubec v tom byte se vystridalo par debilu. Nejdrive to bylo ok, pak to zacli pronajimat a bydlelo tam par debilu, tusim, ze dva, kteri si temer kazdy vikend (vetsinou patek) zvali do bytu devky a pak je celou noc sukali. Holky to celkem pravidelne velmi nahlas prozivali, takze to nebylo nekdy moc prijemny a podle jineho smichu a rvani bylo poznat, ze je celkem kazdy vikend tam jina :totlsmile: Nicmene sem to nejak neresil, ono taky co, kdybych je sel servat, tak se mi vysmejou, ze jim zavidim.. Coz devky opravdu nezavidim... A zase tak casto to nebylo..

Pak se tam pristehoval nekdo dalsi a parkrat meli hlucnejsi mejdany. Kdyz byl hokej, tak jsem to bral i kdyz jednou sem kolem 2h v noci na ne taky dosel. Pak me parkrat jeste nastvali, tak jsem za nima byl a proste jim rekl at se zklidni a oni ze se omlouvaji a vysledek nulovy a sel sem za nima znova... tak jsem jim rekl, ze je nocni klid a ze chci klid a nebo zavolam na ne PCR a nehnu se od nich dokud nedostanou 20 tisic pokutu za ruseni nocniho klidu (schvalne jsem to navysil a pocital, ze nebudou vedet jak to je a leknou se) a byl klid. Od ty doby dali pokoj a slusne dokonce i zdravili :totlsmile: A ted tam pro zmenu bydli vietnamci, ale jsou zatim ok :)

A jinak naprosta pohoda. Me panelak vyhovuje a v baraku bych ani bydlet nechtel. Celkove me desi predstava, ze bych se jednou musel stehovat a ze nekdy budu muset :-/
Ford Focus 5dv, 1.6 74kW Zetec, r.v.2002, černá-metal
https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=29719

LukPe
Junior
Junior

Příspěvek od LukPe » 08.11.2012 13:52

Taky jsem bydlel v bytě, už jsem dva roky v domku s přítelkyní, super bylo vždycky v sobotu při úklidu chodeb, jak každý mlátil smetákem o cokoliv, aby všichni věděli, že na to nekašle.. :irre: :totlsmile:
Ford Focus Turnier 1.8 TDCi 74kW, 11/2002, Dark Grey
Obrázek

PeS
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od PeS » 08.11.2012 16:21

Blackhawk píše:
h4rr0d píše: Edit: a jak rika Blackhawk pode mnou, sousedi jsou casto docela opruz. V nasem pripade hlavne ti nad nama, kteri maji maly deti a navic na ne rvou a hrajou si s nima (nejvic je dycky slyset tatinka pri jakesi hre...)
Nebyvas ty nahodou v tom istom byte ako ja? :mrgreen:
Ne - on bydlí pod tebou :-)

fofok
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fofok » 08.11.2012 17:16

Na jednu stranu buď rád,že ti tam smažej jenom řízky.Mohli by ti tam bydlet taky smažky a vařit na chodbě perník.
Byl Focus II kombi 2011 1,6 16v
Obrázek
Je VW Golf VII ME 1,0 TSI 2019

Odpovědět

Zpět na „Pokec“