Tak to mám asi velke stesti, ale ja bydlim v panelaku od narozeni a zadny problem az na par vyjimek, ktere jsem vcelku rychle vyresil

Nejaky cas bydleli pod nami hlucni sousedi, vubec v tom byte se vystridalo par debilu. Nejdrive to bylo ok, pak to zacli pronajimat a bydlelo tam par debilu, tusim, ze dva, kteri si temer kazdy vikend (vetsinou patek) zvali do bytu devky a pak je celou noc sukali. Holky to celkem pravidelne velmi nahlas prozivali, takze to nebylo nekdy moc prijemny a podle jineho smichu a rvani bylo poznat, ze je celkem kazdy vikend tam jina

Nicmene sem to nejak neresil, ono taky co, kdybych je sel servat, tak se mi vysmejou, ze jim zavidim.. Coz devky opravdu nezavidim... A zase tak casto to nebylo..
Pak se tam pristehoval nekdo dalsi a parkrat meli hlucnejsi mejdany. Kdyz byl hokej, tak jsem to bral i kdyz jednou sem kolem 2h v noci na ne taky dosel. Pak me parkrat jeste nastvali, tak jsem za nima byl a proste jim rekl at se zklidni a oni ze se omlouvaji a vysledek nulovy a sel sem za nima znova... tak jsem jim rekl, ze je nocni klid a ze chci klid a nebo zavolam na ne PCR a nehnu se od nich dokud nedostanou 20 tisic pokutu za ruseni nocniho klidu (schvalne jsem to navysil a pocital, ze nebudou vedet jak to je a leknou se) a byl klid. Od ty doby dali pokoj a slusne dokonce i zdravili

A ted tam pro zmenu bydli vietnamci, ale jsou zatim ok
A jinak naprosta pohoda. Me panelak vyhovuje a v baraku bych ani bydlet nechtel. Celkove me desi predstava, ze bych se jednou musel stehovat a ze nekdy budu muset :-/