Řešení pokut....!!!

Moderátor:Quickie
Odpovědět
Stastlivec
Zkušený
Zkušený

Re: Řešení pokut....!!!

Příspěvek od Stastlivec » 06.09.2016 12:38

Tak abych to uvedl na pravou míru:

Zaprvé - už dvakrát jsem napsal, že si nemyslím, že to Majk dělá vhodně, netuším teda, kde bereš že se mi líbí. Navíc jsem na holky.
Zadruhé - pokud vím, nedostal jsi ban, ale odešel jsi z fora sám.
Zatřetí - nezávisle asi deset lidí se shodlo, že jsi nepochopil to stanovisko MD a pořád tvrdíš, že jsem já neco nepochopil.
Začtvrté - ukaž mi, kde jsem napsal, že dělám nebo někoho navádim k dělání přestupků? vyhýbám se platbě za ně? Ne, jen jsem ochoten platit za přestupky, ne za nesmysly. Ale očividně jsi zase nepochopil co jsem napsal.
Zapáté - využívání svých práv je podle tebe vydrbání se sytémem? K čemu teda ty práva máme? Se odstěhuj do Severní Koreje, tam lidi práva nemaj a určitě se tam maj výborně.

Videa jsem viděl, viz Zaprvé

jarod72pm
Test driver
Test driver

Příspěvek od jarod72pm » 06.09.2016 12:57

1. Tak s tou informací nepracuj není prostě běžné aby člověk za přestupek hledal cestu jak neplatit ano jde to ale pak ten systém nemá smysl ,raději zaplatím a nehledám kličku jak za svoji hloupost nebo blbost či nedbalost nezaplatit a o tom je ta debata tady to jsi zřejmě nepochopil.
2. ban jsem dostal tady a jsi podobný případ kde bych použil vulgárního slova - nebudu tu rozebírat proč a co mě k tomu vede.
3. nezávisle asi 10 lidí včetně tebe nečetlo ten příspěvek od začátku a nepochopilo o čem se bavíme a mě to opravdu nebaví "jinému" člověku vysvětlovat o co vlastně šlo ale důležité je to že jsi napsal že jsem lhář a přitom jsi nepochopil o čem se bavíme společně s Mlyekem jste rozhodli o mém odchodu s fora! Nenechám se veřejně urážet za podpory modů .
4.obhajuješ systém jak ho obejít z jeho vlastní nedokonalosti = vychcánek
přeci něco poruším tak zaplatím a nerozepisuju tu jak se lze tomu vyhnout.
5. a na závěr máme tu jisté pravidla a zákony a žiješ ve společnosti která se snaží na těchto základech žít , pak jsou jedinci kteří se tomu snaží nějak vyhnout nebo z toho něco získat ,je to každého věc a s tou Korejí to myslíš vážně?
Víš co ignoruj Mě . Nehodlám diskutovat s takovou inteligencí. Díky !
Kia Carens 2014 1.6 GDI 99kW Exclusive +winter packet +bufík
Ford Focus 2006 1.6 Ti-VCT Kombi Trend Plus - prodáno 24.8.2020
Byl - Opel Astra Kombi 1.4 16V
Byl - Škoda Forman 1.3i

Stastlivec
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Stastlivec » 06.09.2016 13:04

Zrovna jsem chtěl napsat něco o tom, že uznávám tvé znalosti co se týče motorů, ale že jinde seš trochu mimo, ale víš co, ignoruji Tě.

Ale o odchodu z fora, ses rozhodl sám, to na mě nehodíš..:)

jarod72pm
Test driver
Test driver

Příspěvek od jarod72pm » 06.09.2016 13:12

Nejsem znalec , spíš sem tam narazím na informaci která má reálný základ,něco jsem viděl a něco četl toť vše . Trochu peněz mě stály i výměny komponentů na autě ale to nikoho dneska nezajímá.
I trochu diagnostika a data kolem toho.
Kia Carens 2014 1.6 GDI 99kW Exclusive +winter packet +bufík
Ford Focus 2006 1.6 Ti-VCT Kombi Trend Plus - prodáno 24.8.2020
Byl - Opel Astra Kombi 1.4 16V
Byl - Škoda Forman 1.3i

DAveDOG
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAveDOG » 06.09.2016 21:19

Stastlivec píše:Je třeba rozlišovat třeba tuto firmu, která to dělá za účelem výdělku a například nezaplatim.cz, což dělají členové fóra 30mh.cz, kteří to dělají z přesvědčení.. protože i když se to nezdá, policejní zvůle je tu dost velká a mnoho přestupků si přibarvujou, vymýšlejí a podobně.. něco jinýho je bránit se proti pokutě za rychlost u cedule vesnice kdesi v polích a něco jinýho je bránít se pokutě za výrazně překročenou rychlost někde uprostřed obce.. a o tom to je - stejně jako rozdíl mezi řešenípokut.cz a nezaplatim.cz.
Pokud by takovou službu kdokoliv dělal z přesvědčení a ne kvůli zisku, tak by si nezakládal firmu která dopředu vybírá peníze na řešení takových situací. Doslova jako by říkali můžete ignorovat značky, většinu nařízení, jezdit a parkovat jak chcete a my už najdeme nějakou kličku jak to vyřešit. Je to byznys jako každý jiný, nikoliv jen boj proti zlovůli orgánů.
Je mi jasné že jsou případy kdy policie vyloženě zneužívá své povinnosti a plní si statistiky uměle. Jenže tyhle firmy ke všem případům přistupují paušálně jako k šikaně a bezpráví vůči řidičům. Nikoliv jen vůči vyloženým naschválům a snaze udělat si čárku za přestupek.
Je: Mazda 3 BM 2.0 88kW Red Soul
Byl: Ford Focus 1.6 74kW 2008 Modrá Vision

Fiber
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Fiber » 06.09.2016 21:48

Stastlivec píše:Například situace - ještě relativně nedávno bylo ve městech povoleno 60kmh, nyní je 50kmh. Když pojedu 58kmh, tak jsem vrah a vyčůránek, když nehodlám takovou pokutu zaplatit.
No počkej, s takovou logikou by se dalo říct, že budu jezdit po městě 100 km/h, protože před stopadesáti lety nebylo pro auta žádný omezení rychlosti. Kdyby si každej říkal, že "tahle věc v zákoně je podle mě blbost, tak to přeci nebudu platit", kam by jsme to došli.
JE: Ford Mondeo kombi 2.5 V6, 125kW, r.v.: 2005 GALERIE

BYL: Ford Mondeo kombi 2.0 TDCi, 96kW, r.v.: 2004 GALERIE

BYL: Ford Mondeo kombi 2.0i, 96kW, r.v.: 1996 (MK2)

enjoy
Test driver
Test driver

Příspěvek od enjoy » 06.09.2016 22:10

Proboha už toho nechte, strašně mě svrbí prsty se taky plodně zapojit do diskuse :mrgreen:
Ford Mondeo MK4 Kombi 2008, 2.0i
Ford Ranger, 2008, 2.5 TDCi

Nonid
Test driver
Test driver

Příspěvek od Nonid » 06.09.2016 22:39

Prosim, zapoj se :mrgreen: Ja se taky drzim :lol:
Ford Focus ST170, 2002, 5dv, Panther Black, 2016-
Bylo:
Peugeot 205 1.4, bažiňák
Ford Focus 1.6 16V, hatchback, aquamarine blue
Ford Focus 1.8 16V, 2003, 5dv, Černá Panther, 2013-2017

ZaQik
Admin
Admin

Příspěvek od ZaQik » 07.09.2016 07:21

a ja uz se nedrzim: osobni utoky/vycitky/apod. si reste pres SZ, kde se da nastavit seznam nepratel a ona druhemu nedojde :wink:

k tematu - vadi mi pristup nekterych spoluobcanu, kteri toto "pojisteni" automaticky vyuzivaji; moje zkusenost: stali jsme dva v krizovatce a k autum jsme se vratili spolecne - me to stalo 200,- na miste a druhy odmitl s policistou jednat, ze ma pojisteni proti pokutam :roll:
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.

Stastlivec
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Stastlivec » 07.09.2016 07:24

DAveDOG píše:
Stastlivec píše:Je třeba rozlišovat třeba tuto firmu, která to dělá za účelem výdělku a například nezaplatim.cz, což dělají členové fóra 30mh.cz, kteří to dělají z přesvědčení.. protože i když se to nezdá, policejní zvůle je tu dost velká a mnoho přestupků si přibarvujou, vymýšlejí a podobně.. něco jinýho je bránit se proti pokutě za rychlost u cedule vesnice kdesi v polích a něco jinýho je bránít se pokutě za výrazně překročenou rychlost někde uprostřed obce.. a o tom to je - stejně jako rozdíl mezi řešenípokut.cz a nezaplatim.cz.
Pokud by takovou službu kdokoliv dělal z přesvědčení a ne kvůli zisku, tak by si nezakládal firmu která dopředu vybírá peníze na řešení takových situací. Doslova jako by říkali můžete ignorovat značky, většinu nařízení, jezdit a parkovat jak chcete a my už najdeme nějakou kličku jak to vyřešit. Je to byznys jako každý jiný, nikoliv jen boj proti zlovůli orgánů.
Je mi jasné že jsou případy kdy policie vyloženě zneužívá své povinnosti a plní si statistiky uměle. Jenže tyhle firmy ke všem případům přistupují paušálně jako k šikaně a bezpráví vůči řidičům. Nikoliv jen vůči vyloženým naschválům a snaze udělat si čárku za přestupek.
Jasně, těžko se rozlišuje co je ze zlovůle policajtů a co ne, proto si prostě myslím, že není nic špatného na tom, využít svá práva, poslat přestupek do správního řízení a tam ať se ukáže a o tom to je, to že nechci nic platit na místě je právě z důvodu, že ve správním řížení teprve zjistím, jak se přestupek má.. nehledám kličky, jak tomu všichni říkají, ale využívám svá práva, na tom prostě nevidím nic špatného..
Na foru 30kmh se radí zadarmo, většina lidí si chce své přestupky řešit sama, některé jsou ale trochu větší a proto pak vznikají tyhle firmy - je po tom poptávka, tak je třeba i nabídka..

Stastlivec
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Stastlivec » 07.09.2016 07:28

Fiber píše:
Stastlivec píše:Například situace - ještě relativně nedávno bylo ve městech povoleno 60kmh, nyní je 50kmh. Když pojedu 58kmh, tak jsem vrah a vyčůránek, když nehodlám takovou pokutu zaplatit.
No počkej, s takovou logikou by se dalo říct, že budu jezdit po městě 100 km/h, protože před stopadesáti lety nebylo pro auta žádný omezení rychlosti. Kdyby si každej říkal, že "tahle věc v zákoně je podle mě blbost, tak to přeci nebudu platit", kam by jsme to došli.
Dobře, možná jsem to vysvětlil blbě..jezdím rychleji o max 10kmh, tolik tedy rozdíl mezi 50 a 60.. nicméně je pravda, že bych takovou pokutu prostě zaplatit odmítl, minimálně na místě.. stejně jako na D0 snížili jen tak z plezíru rychlost ze 130 na 100 a v tunelech z 80 na 60 (tam to zdůvodňují nefunkčním systémem detekce nehod)

Jak jsem psal dříve, je rozdíl mezi 100kmh ve městě a 70kmh před cedulí obce někde v polích, kdy je to do kopce a já bych se rád rozjel.. to mi prostě přijde jako nesmyslná pokuta no.. kamenujte mě :)

Ale jo, jsme už hodně OT.. nečekal jsem, že když napíšu svůj názor na tyhle firmy, že se to tak zvrhne :)

ZaQik
Admin
Admin

Příspěvek od ZaQik » 07.09.2016 07:37

Stastlivec píše:... stejně jako na D0 snížili jen tak z plezíru rychlost ze 130 na 100 a v tunelech z 80 na 60 (tam to zdůvodňují nefunkčním systémem detekce nehod)
aha, takze Ty tedy rozhodujes, ktera znacka je podle Tebe spravna a ktera ne? anarchismus?
vsechny znacky maji sve zduvodneni, viz. protokol o jejich umisteni ... nemyslim si, ze by bylo vhodne si je svevolne zneplatnovat

rychlost na D0 je kvuli hluku v okoli, az se dostavi protihlukove steny, tak se rychlost vrati zpet ... mezi Jesenici a D1 uz steny stoji a opet se jezdi 130
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.

Stastlivec
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Stastlivec » 07.09.2016 07:38

ZaQik píše:a ja uz se nedrzim: osobni utoky/vycitky/apod. si reste pres SZ, kde se da nastavit seznam nepratel a ona druhemu nedojde :wink:

k tematu - vadi mi pristup nekterych spoluobcanu, kteri toto "pojisteni" automaticky vyuzivaji; moje zkusenost: stali jsme dva v krizovatce a k autum jsme se vratili spolecne - me to stalo 200,- na miste a druhy odmitl s policistou jednat, ze ma pojisteni proti pokutam :roll:
ok, omlouvám se, pokud jsem nějak zaútočil, snažil jsem se jen vysvětlit svůj postoj, který nebyl akceptován.. budiž

No a to je právě ono, každý má možnost volby.. buď zaplatit na místě a přijmout to, nebo se sám hájit ve správním řízení, nebo si najmout takovouto firmu která to udělá za něj..to je prostě dnešní doba.. v zásadě jste ani jeden neudělali nic špatného, podle mě, ale vadí mi, když se automaticky o někom, kdo si tu firmu najme, tvrdí automaticky jakej je vyčůránek..

Stastlivec
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Stastlivec » 07.09.2016 07:41

ZaQik píše:
Stastlivec píše:... stejně jako na D0 snížili jen tak z plezíru rychlost ze 130 na 100 a v tunelech z 80 na 60 (tam to zdůvodňují nefunkčním systémem detekce nehod)
aha, takze Ty tedy rozhodujes, ktera znacka je podle Tebe spravna a ktera ne? anarchismus?
vsechny znacky maji sve zduvodneni, viz. protokol o jejich umisteni ... nemyslim si, ze by bylo vhodne si je svevolne zneplatnovat

rychlost na D0 je kvuli hluku v okoli, az se dostavi protihlukove steny, tak se rychlost vrati zpet ... mezi Jesenici a D1 uz steny stoji a opet se jezdi 130

Já ty rychlosti plus mínus dodržuju, ne že ne, ale nelíbí se mi to, protože já například bydlim tak, že ten okruh slyšim celkem hodně.. a popravdě, slyšim ho pořád stejně, ne-li víc. Nefungovalo to ani když jsem bydlel kousek od D1, ani když jsem bydlel kousek od Magistrály, ani teď..takže ano, beru to snížení kvůli hluku jako nesmysl

Neříkám, že o něčem rozhoduju, jen říkam, že bych to na místě nezaplatil a postoupil to do správního řízení

ZaQik
Admin
Admin

Příspěvek od ZaQik » 07.09.2016 07:43

pokud nezaplatil 200 na miste, tak otravoval spoustu uredniku a mozna i soudcu, takze to stat nakonec stalo radove vic ... navic v krizovatce prokazatelne stal :nixw:

Odpovědět

Zpět na „.. aneb co nelze nikam zařadit“