co vas v posledni dobe vytocilo
- NEEO
- Test driver
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
Musím si postěžovat-dneska jsem jel z práce na kolečkáčích a prasklo mi kolečko a rozsypal jsem se na silnici jako prase a jsem sedřenej jako kůň.A brusle K.O.-A to jsem na bruslích 30let- 

- JardaB
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
To že hasil jen jeden hasič by mne tak ani netrápilo - v tuto chvíli to už nebylo podstatné, auto je stejně na odpis. Ale co kdyby se něco pos* a potřeboval by pomoc? Čekal bych, že na výjezdu budou minimálně dva, lépe tři...
A to mi netvrďte, že místní nemohli vyběhnout s pár kýbly vody a snažit se s tím alespoň něco dělat, místo toho, aby to točili na mobil
A to mi netvrďte, že místní nemohli vyběhnout s pár kýbly vody a snažit se s tím alespoň něco dělat, místo toho, aby to točili na mobil

Ford Focus Combi 1.6, 74kW, 02/2002, Moondust Silver

- JardaB
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Když už jsme u toho ohně - jak u nás nedávno shořelo těch pět aut, tak tam ještě 3,5 vraku stojí (ta půlka má jen ohořelý lak na dveřích, jinak vypadá OK, tak nevím, jestli ji počítali). Jen na ně někdo nalepil reklamu na ekologickou likvidaci vozů...
Ford Focus Combi 1.6, 74kW, 02/2002, Moondust Silver

- Wapelinhu
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Náhodou si s tím poradil docela dobře,na to že tam byl sám.. no Hlavně že švestky stáli za rohem 

Ford Focus Titanium, 5dver., 1.6 TDCI, 80kw., rv. 2008, černá metalíza

předchozí auto: ford focus 1.8D., 66KW., r.v 2000., třídvéř

předchozí auto: ford focus 1.8D., 66KW., r.v 2000., třídvéř
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Aby to nebylo špatně pochopeno, klobouk dolů před ním, zvládl to dobře sám.
Ale minimálně i z nějakých bezpečnostních důvodů by jich snad mělo jezdit víc.
Ale minimálně i z nějakých bezpečnostních důvodů by jich snad mělo jezdit víc.
Je: Ford Focus combi III Titanium 2018 1.5 16V 110kw, Caribou, po FL
Bylo: Ford Focus combi II Style 2008 1.6 16V 74kw, Vision Blue, po FL
Bylo: Ford Focus combi II Style 2008 1.6 16V 74kw, Vision Blue, po FL
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jezdí jich víc - kdysi jsem se na ně obrátil o pomoc s odemčením bytu, protože se mi rozsypal zámek ve dveřích. A přijelo asi 6 lidí v liazce a na majáky

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- lucky.jack
- Test driver
Se nediv, jsou dovolený, nejsou lidiJardaB píše:To že hasil jen jeden hasič by mne tak ani netrápilo - v tuto chvíli to už nebylo podstatné, auto je stejně na odpis. Ale co kdyby se něco pos* a potřeboval by pomoc? Čekal bych, že na výjezdu budou minimálně dva, lépe tři...

Focus III combi, 10/2011, 1.6 Ti-VCT 105 koníků
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
- Infinter
- Zkušený
K nám vždycky (teda zatím naštěstí jen 2x) přijede celý pardubický sbor
a někdo z dobráků. Ani nevím jestli je srandovní koukat, jak půlka z nich jede úplně jinam, pak se tu nahánění po vesnici aby s velkou slávou všichni najeli do dvora tak, že nikdo nikam nemůže ani popojet. Než si rozmyslí co a jak budou dělat, než ty auta rozestaví tak aby se dalo zasáhnout, tak kdyby mezitím někdo vzal jednu hadici a šplíchnul to, tak to do té doby než začnou hasit má i uklizeno
Škoda že se nám spadla databáze z kamer, dal bych sem i foto..

Škoda že se nám spadla databáze z kamer, dal bych sem i foto..
- georgi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
prasknuta zadna hmlovka... nepamatam si, ze by som nieco tak nizko nacuval, ale zase neverim, ze by ma mohlo nieco ine nacuvat tak nizko... zeby kopanec? alebo sa niekto oprel o nieco vyssie a hmlovka praskla len z ohybu naraznika? kazdopadne ma toto zistenie nepotesilo..
FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

- Pastovic
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Dnes při zpáteční cestě (na dovči v Ružomberku) z Lipt. Mikuláše mě v obci Ivachnová odchytly zeleny kur*y (první kontakt s policií za dobu co řídím a hned pokuta).....na začátku malé pidi dědinky hned za sjezdem z mostu asi 20metru za značkou obce modrá fóbie kombi měřila a na konci dědiny cca 5m před značkou konce chytaly!!! Naměřeno prý 77km/hod...Takže normálně za 80e ale dostal sem slevu na 50e s tím že mu to musím dát hned jinak mi nedá řidičák zpět...takže hotovost žádná, kartu neberou takže mi poradil zajet do Bešeňové do bankomatu abych si vybral že tam na mě počkají a že mi doklady od auta pohlídá..Hnus prostě...dědina která je jen na jedné straně cesty a na druhé straně je dálnice na kterou se pak napojuje tahle vedlejší cesta.Tak se dnes vydělává....tam nachytají tak 100aut denně, hlavně k večeru když jedou lidi z Bešeňové....Co mě potěšilo tak byla sleva, ale co mě překvapilo bylo to že mi nedal ani dychnout ani mi nic neukázal že sem jel rychle. No ale hruza no...jeste ted mi je z toho těžko 

FoFo I htb GHIA/1,8/16V/85kw/07-2001/silver/K&N/17" Wolfrace Pro Sprint/Hankook V12 Evo/Eibach
Galerie https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=21271

- Zdwora
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
bud rad ze ti pomohli a ochranili te
... ne, mas recht, sou to kurvy 

- Pastovic
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Ochranili mě před tim abych tech 50e projedl nebo utratil nejak jinak...jen co sem odjizdel tak bral hned dalsi 2 auta za mnou a prede mnou taky stalo jedno...hnus proste....vydělek za hodinu tak 1000e..taky bych chtel tolik brat
....nereknu kdyby to bylo nekde v opravdové obci a ne takhle kde stavaji denne...to je takovy misto jak u nas v olomouci na moste u Baumaxu...uplne to stejny,takze tam si dava bach kazdej,tady kazdej cizinec nebo staci z jinyho mesta a ses v prdeli protoze neznas ty jejich "vybiracky"....mrd*y

FoFo I htb GHIA/1,8/16V/85kw/07-2001/silver/K&N/17" Wolfrace Pro Sprint/Hankook V12 Evo/Eibach

- miki21
- Test driver
Pastovic-to já jsem ušetřil...Kdo je připraven,není překvapen
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... &sk=t&sd=a

Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
- kozlow
- .
- Kontaktovat uživatele:
tak snad to bratia použijí na zvelebení silnic a dálnic
ber to pozitivně, aspoň jsi dojel domů. Já domů nedojel.

Pastovic: oni nechrania okolie pred divokou jazdou vodicov (teraz nemyslim teba) ale aby cim viac nahrabali kedze maju prikaz zhora pokutovat za vsetko
stalo sa mi, ze som v obci isiel cca 140km/h asi 3:00h nad ranom a zrazu ma osvietil zeleny pruh na policajnej fabii...potom som sledoval uz len situaciu za mnou, ci ma neprenasleduju...ale ostali tam
a co sa tyka cudzincov tak mas pravdu, uz som niekde pisal, ze kolegu zastavili len preto, ze mal CZ znacku a dalsi, iduci paralelne s nim, mal SK...fakt su to gumene hlavy...som patriot ale co sa na SK deje, cisto policajny stat, dalsie StB
stalo sa mi, ze som v obci isiel cca 140km/h asi 3:00h nad ranom a zrazu ma osvietil zeleny pruh na policajnej fabii...potom som sledoval uz len situaciu za mnou, ci ma neprenasleduju...ale ostali tam

a co sa tyka cudzincov tak mas pravdu, uz som niekde pisal, ze kolegu zastavili len preto, ze mal CZ znacku a dalsi, iduci paralelne s nim, mal SK...fakt su to gumene hlavy...som patriot ale co sa na SK deje, cisto policajny stat, dalsie StB