pbjun, není to o tom, kolik km najezdíš ročně. Můžeš si myslet, že jsi šofér nejlepších kvalit, ale neříkej mi hlavně, že neděláš chyby. Já sedím za volantem taky každý den, ročně nenajezdím asi tolik co ty, díky tomu že se chvástáš, je to asi něco přes 50tkm, nemám pravdu

Nenajezdím toho o moc méně. A taky se mi stane, že občas udělám věc, kterou se radši nechlubím a stydím se sám před sebou, protože si uvědomím, že kdybych tohle viděl někoho udělat, tak už v autě nadávám, jaký je to debil. Druhá věc je ta, že zatím se mi daří z daných situací vždy odjet bez škrábanců, na autě i na zdraví. Ale může se stát, že někdy bohužel někoho např. vylekám svým manévrem apod., a bude průser. Takže to nechce opravdu nic jiného než zvolnit, trpělivost a toleranci. Ne jezdit v noci v obci 180 km/h, jenom proto, že je tma
Já souhlasím se SilverGhostem i s tím, co psal k videu o cigánech.
SilverGhost píše:ty videa jsou narez :-/ Bratia ze Slovenska to taky nemaji lehke
Pěkně se tu kombinují dvě věci, které jsou pro naši společnost (v CZ naprosto stejně) velmi typické:
a) dlouhodobé systémové neřešení problému, pouze kydy, proklamace a předvolební sliby
b) naprostá nevymahatelnost práva hlavně pro obyčejné lidi dole, oběti byť drobné kriminality a podobných útoků
A jinak abych předem odpověděl všem chytrákům s rychlými rádoby řešeními. Když se narodíš v takovém hnoji, těžko se pak budeš jako dítě denně připravovat do školy, pokud tam budeš vůbec pravidelně chodit. A možná po sobě nebudeš ani pořádně umět spláchnout.
Na řešení tohodle problému se vyplýtvaly miliony peněz z EU a já nevím z čeho ještě. Na tohle nemá nikdo řešení, protože jak píše SilverGhost, pokud malý capart v něčem vyrůstá, nemůže se pak nikdo divit, že vychová, nebo nevychová dalšího zmetka. Tohle se netýká jen cigánů, najdou se i češi.
A moje krédo je, že lidi by po nikom neměli chtít, ať se ostatní chovají tak či onak, když se tak nechovají sami. Prostě poukazovat na to, jak je někdo zvědavý a sám sedět celý den v okně, mi příjde naprosto ten nyjvyšší level stupidity. To je jen jeden příklad a platí to pro všechny povahové rysy člověka a situace.
Nevím jestli jsem byl pochopen, ale o to mi ani nejde. Sám před sebou se snažím nebýt stejný vůl jako ten, na kterého ostatní poukazují. Asi tak.