Tak i já bych moc rád za nás s Fofi poděkoval za to že jste dorazili a myslím že to byl pěkný víkend.
Některé jsem viděli zase po roce,jiné po kratší době.
Myslím že zábava byla i když nás tam bylo myslím málo což je velká škoda.
Vím že je to pro některé z ruky ale zase si myslím že místo je to dobré a jednou za rok se sejít v hojnějším počtu by stálo za to ne?
Asi jste si někteří všimli že jsem z toho přinejmenším já osobně byl dost přepadlý.
Skoro jsem si myslel( a asi ne jen sám co foki?) že je to asi konec Křivonosky.
Pak jsem tak vyzvídal a četl zdejší reakce a začínám mít trošku pocit že by to tak nemuselo být.
Fakt jsem čekal spíš reakce: Co by jsi chtěl,je to tu pořád stejný atd. Pravdou je že třeba soutěže by bylo asi dobré obměnit ale co víc udělat pro zatraktivnění? Ještě jsme nestanovili datum na příští rok,dá se to domluvit rok napřed a stejně spousta lidí nemá čas,proč? Je to fakt tak na nic? Já bych to moc rád věděl páč z reakcí zde i na místě mi to zase tak nepřipadlo. Klidně můžeme dát téma jak změnit Křivku co zlepšit či změnit aby jste dorazili. Přece nejde jen o tuning,skoro bych řekl že je to spíš atraktivní doplněk. Může dorazit každý i s dětmi,myslím že DJ se o děti umí postarat a za to i za jeho moderování mu patří velké poděkování.
Tak jak? Pošleme Křivku do pekla nebo jí znovu postavíme na nohy? A nechci jen nějaký keci do větru. Díky Damon a ještě jednou díky všem co jste dorazili a omlouvám se že jsem se nestačil se všemi rozloučit,nějak jsem si zdřímnul.
Snad to tu nevyšumí a tento příspěvek nezmizí bez povšimnutí.
Dík
Jsem rád že dorazili i členové fordclub.eu