Řešení pokut....!!!

Moderátor:Quickie
Odpovědět
Stastlivec
Zkušený
Zkušený

Re: Řešení pokut....!!!

Příspěvek od Stastlivec » 07.09.2016 07:48

ZaQik píše:pokud nezaplatil 200 na miste, tak otravoval spoustu uredniku a mozna i soudcu, takze to stat nakonec stalo radove vic ... navic v krizovatce prokazatelne stal :nixw:
No, a od čeho tam jsou? Jsou to úředníci specielně na dopravní agendu, tak maj prostě o případ navíc.. stejně jako já mám třeba o HelpDesk navíc

Pořád neakceptuješ fakt, že prostě má tu možnost, tak ji využívá.. prostě nechce chlapácky zaplatit na místě, tak třeba pak zaplatí víc.. třeba nic, jeho volba.. ale že bych si kvůli tomu na něj ukazoval prstem a říkal, že mi to vadí.. to je to co vadí mně

DAveDOG
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAveDOG » 07.09.2016 08:31

Je rozdíl nezaplatit na místě kvůli sporu o spáchání přestupku, a tomu to schválně poslat do správního řízení, aby se dalo využít chyb policistů a úředníků pro vyhnutí se placení.
Je: Mazda 3 BM 2.0 88kW Red Soul
Byl: Ford Focus 1.6 74kW 2008 Modrá Vision

Stastlivec
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Stastlivec » 07.09.2016 08:42

odstraněna zbytečná citace! M21

Jak se to vezme, tak jako tak to jde do správního řízení a tak jako tak to proběhne stejně.. ve výsledku je to tedy, podle mě, stejné..samozřejmě je ale rozdíl v motivaci, ale to je už to, co jsem psal zpočátku.. že si nemyslím, že Majk to dělá dobře, on to dělá tou druhou variantou.. ale zásadní podle mě je, že ukazuje, že je možné použít i tu první variantu

Andymaniac
Junior
Junior

Příspěvek od Andymaniac » 07.09.2016 10:56

Ještě se vrátím k tomu okruhu, v tunelech se jedná o mimořádné opatření, které je vyvolané poruchou videodetekce. Oprava je na dohled. Co se týče snížené rychlosti na trase u Jesenice, tam je to skutečně dočasné protihlukové opatření. Nyní bude probíhat nové měření hluku a opatření bude opět zrušeno. V budoucnu se u nevyhovujících úseků dobudují protihlukové stěny a vybuduje se úsekové měření rychlosti, aby lidé respektovali liniové řízení dopravy.
Ford Focus II kombi po faceliftu (2008)
Motor: 1,8 TDCi
Výbava: GHIA

Stastlivec
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Stastlivec » 07.09.2016 11:03

nepoužívej tlačítko citovat při přímé odpovědi... klikni na odpovědět! M21

Já jsem zaslechl že to v těch tunelech bude ještě asi sedm měsíců, protože ještě nějak nemaj jasno v tom, kdo a jak to opraví a už to mělo být opraveno během srpna.. jsi si tím jistý? Uvítal bych to :) Protože když jedu felicií od Radotína, musim jet celý tunel na vytočenou čtyřku..

To s tím úsekovým měřením se mi moc nelíbí, zas to budou lidi zahamtávat těsně před radarama aby náhodou nejeli o kmh rychleji..to v tý rychlosti asi nebude úplně příjemný..

To s tím hlukem je vůbec zajímavá věc, mohlo je to napadnout rovnou, když je to okolo Jesenice relativně málo zahloubené a stromy, co vysadili na valech okolo okruhu, vyrostou až za hoodně dlouho..

Nicméně, díky za info!

enjoy
Test driver
Test driver

Příspěvek od enjoy » 07.09.2016 13:04

Stastlivec: znám místa, kde budou tvůj názor plně akceptovat a kde se setkáš s podobně smýšlejícími..
První level jsou Bohnice, druhý level věznice.

Ty to nevidíš, ale máš zcela pokřivený systém hodnot. A mělo by Ti to dojít, když vidíš, že jsi jediný. Já teda taky vždycky plaval proti proudu, ale tohle je fakt jinde.
Dávej bacha ať se nezařadíš mezi Lacinu, Trpišovského, Janouška a spol. Máš k tomu myšlenkově nakročeno. Oni sice hráli trochu jinou ligu než Ty, měli ego podpořený financema, ale ten myšlenkový základ tam máš.
Ford Mondeo MK4 Kombi 2008, 2.0i
Ford Ranger, 2008, 2.5 TDCi

Stastlivec
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Stastlivec » 07.09.2016 13:21

Jo a kde? Píšu něco o tom že seru na předpisy? Že jezdím jako blázen? Že někomu házím myšky? Že se někomu lepím na zadek? Že parkuju, kde nemám? Že někoho vytlačuju ze silnice? Ne.. jezdim naprosto normálně, podle předpisů, jen nekoukám bezhlavě na tachometr a jedu tak, jak se zrovna dá. Jsou místa, kde prostě mi určitý omezení a přikázání přijdou na prd, to ano, ale zároveň nepíšu, že se tím neřídím..píšu jen, že když už nějaký práva máme, je naprosto normální je využívat a ne se jich vzdávat. To je to tak špatný?

PS: Omlouvám se za citace, už jsem se v tom začal ztrácet a pak jsem zapomněl se na ně vyprdnout

EDIT: řekl bych, že jsem naprosto normální zaměstnanej vysokoškolák s logickým uvažováním, který vozí malý dítě a na silnicích neblbne a má dost rozumu na to, aby tuhle diskusi opustil, když to nikam nevede.. jsme už dost hodně OT, svůj názor na řešení pokut jsem vyjádřil a tím to hasne. Chápu, že se mnou možná nesouhlasíte, ale to je asi tak všechno.

jarod72pm
Test driver
Test driver

Příspěvek od jarod72pm » 07.09.2016 13:40

Ne jde o princip , obhajuješ možnost když porušíš pravidla je způsob jak je obejít (ber to všeobecně)
Proč by to normální člověk dělal? Všichni chybujeme a měli bychom se naučit zodpovědnosti za své konání tedy i přiznat chybu a zaplatit . To ostatní se spíš vymyká normálnosti ve smyslu pravidla jsou na to aby se dala porušit nebo obejít a to je mnohdy nebezpečné ,co tu čtu tak Ty se takovému jednání jak píšeš nebráníš.
Kia Carens 2014 1.6 GDI 99kW Exclusive +winter packet +bufík
Ford Focus 2006 1.6 Ti-VCT Kombi Trend Plus - prodáno 24.8.2020
Byl - Opel Astra Kombi 1.4 16V
Byl - Škoda Forman 1.3i

FrFill
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od FrFill » 07.09.2016 14:22

Hmmm takze podle tebe chybujem jenon my,ale soudci,policiste,politici a urednici nechybujou a jejich rozhodnuti je "vzdy" spravny......kde zijete :irre: ....
Stastlivec naprosto s tebou souhlasím
"UŽ NE "Ford Focus 16 16V combi rv.9/99,alu 16",K/N vložka
Obrázek
Obrázek

jarod72pm
Test driver
Test driver

Příspěvek od jarod72pm » 07.09.2016 14:31

V první řadě pokud chceš diskutovat , tak se nauč číst !!! Psal jsem jasně že chybujeme všichni ...
Byl - Škoda Forman 1.3i

DAveDOG
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAveDOG » 07.09.2016 14:42

Každý soudný řidič by měl vědět kdy něco porušil a měl by si nést následky, a kdy se s ním snaží někdo vyjebat a měl by se bránit. Jsou zde nějak nastavená pravidla a my by jsme je měli dodržovat. Ano je prokázáno že se policie snaží naplnit si statistiky uměle, doslova podvodem. A tomu by se měl každý bránit.

Když se podívám na již dříve zmíněná fóra, tak tam nenajdeš vlákno "Dodržoval jsem předpisy a jel tak jak jsem měl, ale přesto mi hrozí pokuta.....". Vždycky tam je naměřili mě víc než je povoleno, nebo bez pásů s telefonem za jízdy, popřípadě otáčel jsem se na světelné křižovatce - jak se z toho mám vykroutit?

Asi jsem zkažený ze zaměstnání, kde se vše co udělám a to jak jedu nahrává a je dohledatelné. Tam nejde nic ukecat a ani se vyhnout potrestání. A tak naschvál neignoruji značky a nejezdím si jak chci.

Stastlivec
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Stastlivec » 07.09.2016 15:00

No a podle mě by se tyhle řešení pokut a podobný firmy měly využívat právě na případy, kdy se s domnělým přestupcem policie snaží vyjebat - protože pak ve správním řízení už se prostý občan bez právního povědomí a znalosti správního řádu atd stejně pomoci nedovolá..to že je to "zneužíváno" k bránění se u prokazatelných vážných přestupků, tak to je zase jiná diskuse, nicméně stále je to v rámci práv toho přestupce

EDIT: Proto si myslím, že tvrdit, že ten kdo si tohle zaplatí, je prostě vyčůránek nebo bůhví co, prostě nejde.

K tomu foru - je dobrý si ty vlákna přečíst, ne jen nadpisy, pak se dá celkem dobře vypozorovat, že těch vyjebávek není zas tak málo - ale je toho celkem hodně k přečtení :D

jarod72pm
Test driver
Test driver

Příspěvek od jarod72pm » 07.09.2016 15:08

A ještě lépe pokud si člověk může pořizovat z auta audio+video, trochu to pomůže nekalým praktikám našich orgánů a nejen na ně.
Byl - Škoda Forman 1.3i

DAveDOG
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAveDOG » 07.09.2016 16:58

Stastlivec píše: EDIT: Proto si myslím, že tvrdit, že ten kdo si tohle zaplatí, je prostě vyčůránek nebo bůhví co, prostě nejde.
Je možné si to zaplatit až v době kdy by to dotyčný potřeboval. Stejně jako si třeba najmout právníka. Ti co si to zaplatí dopředu prostě vyčuránci jsou.

Stastlivec píše: K tomu foru - je dobrý si ty vlákna přečíst, ne jen nadpisy, pak se dá celkem dobře vypozorovat, že těch vyjebávek není zas tak málo - ale je toho celkem hodně k přečtení :D
Jo četl jsem si ty vlákna. Klasické rady po spáchání přestupku: Lhát lhát a lhát. Kdyby to nevyšlo tak ještě zdržovat a nebo lhát ještě víc. Frajerovi naměří v obci 84, dalšímu mimo obec 142, jinému v obci 93, nebo taky mimo obec 123km/h. Všichni jsou strašně šikanovaní a rozhodně nevinní. :puke_r: :nunu: :irre:

Thorrko
Junior
Junior

Příspěvek od Thorrko » 08.09.2016 00:05

Chlapi je třeba zmínit nejpodstatnější věc. Na čem tyhle firmy staví obhajobu? Na procesních chybách, na špatných zápisech, nerespektování pravomocí úřední osoby atd...

Jak je možné, že policisté pořád jen chybují v zápisech? Vždyť to se přece opakuje, musí znát zákon a vědět jak sepsat záznam. Kdyby pracovali jako zaměstnanci soukromé firmy, tak taky budou moct psát pořád nějaké záznamy špatně a firma to za ně bude řešit?
Jediné východisko jak zamezit těmto firmám podnikání je to, že sakra každý odvede dobře svou práci, za kterou je placený.
Chybovat může každý, ale na těch chybách úředních osob si lidi zakládají firmy, to je asi něco hodně špatně, nemyslíte?
Ford Mondeo MK5 2.0TDCi 132kw

Odpovědět

Zpět na „.. aneb co nelze nikam zařadit“