co vas v posledni dobe vytocilo

Moderátor:phofy
Odpovědět
Hal9000
Test driver
Test driver

Re: co vas v posledni dobe vytocilo

Příspěvek od Hal9000 » 18.07.2011 10:36

:irre: Nechápu jak se někdo může takhle mstít. Já bych pro takový kretény udělal nějakou rezervaci a tam ať se takhle k sobě chovají mezi sebou. Vsadím se že by se do pár let vyvraždili.

jimm
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od jimm » 18.07.2011 15:37

Naprosto souhlasím :evil:
ford mondeo 1.8 92kw lpg elpigaz r.v.2001 https://www.lpg.cz/main/

Rumcajs1
Test driver
Test driver

Příspěvek od Rumcajs1 » 18.07.2011 16:01

Tak vše domluveno, dneska po práci si jedu pro peníze.
Kdyby se dalo se všema takhle dobře domluvit, pořídil bych si ještě jedno auto, který bych si nechal klidně demolovat každej tejden :totlsmile:

Né, vážně, je to smutný, že tací zmetci chodí po světě, ale škodnej na tom rozhodně nebudu
Mondeo MK4 .. 2009, Titanium S, 2.2 TDCi, 129 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi

postak
Test driver
Test driver

Příspěvek od postak » 18.07.2011 20:51

Zmetky stáhnout z kůže :nunu:

No já dnes odvezl auto do servisu, takže kdo to trochu sledoval, co se mi stalo, tak pro něj mám menší příběh. :wink:

Ráno v 5 vylezu asi 2,5 týdne zpátky před dům a nabořené auto. Volám PČR, naivní, že to přetáhnu přes ČKP. Ochota ze strany policie byla velká, jeden z nich byl kámoš, kterého jsem neviděl celkem dlouho. Sepsali, řekli že to dají do novin, což se taky stalo. Já hned další den napsal takové menší oznámení, že se hledají svědci a rozvěsil jsem to po vchodech v ulici. Nechal jsem to viset asi 3 dny, nikdo se neozval, tak jsem to šel zase sundat. Lak jsem rozleštil, nejdřív zavládlo nadšení, že to není zase tak moc, auto popršelo a vylezlo to daleko víc. Po dalších asi 3 dnech na mě zvonil soused, co bydlí s náma na patře, že sousedka v přízemí ví, kdo mi to nabořil. Hned jsem za ní vyrazil, odjížděla zrovna na dovolenou když se to stalo, proto se ozvala až po takové době, kdy já už veškerou naději ztratil. Navíc myslela, že to bylo auto souseda, který na mě zvonil. Má sice Superba, ale ona nepozná Forda od Fiata, ale to je jedno. :roll:

Šla mi to auto ukázat před dům, stálo asi 30 metrů od mého, Golf VI., přitom jsem kolem něj chodil, ale tak důkladně jsem žádné auto neprohlížel, abych si toho všimnul. Jelikož bylo 9večer, nechal jsem další šetření na další den. Druhý den jsem podnikl akci, kdy jsem se zeptal pár důchodkyň, co posedávají na lavičkách před vchodem, čí je to auto a věděl jsem to hned. Zazvoním tedy na majitele vozidla, je jím žena po padesátce, vyleze, představím se, omluvím se a začnu taktně vysvětlovat, proč stojím u jejích dveří a co vůbec chci. Snažil jsem se být naprosto v klidu, což jsem také byl i když od přírody jsem cholerik :evil:

Její první reakce byla, proč na ni řvu a co vůbec chci. Zopakoval jsem tedy, jestli ji není trapně, že mi nabořila auto, že mám svědka a jestli se k tomu může nějak vyjádřit. Další reakce byla, z čeho se ji to snažím obvnit atd. Zase zopakovala, proč řvu (neřval jsem, byl jsem v klidu a ještě jsem se tomu smál, mám jen dost hrubý hlas po otci, postihlo to i bráchu :D )

Nakonec mě pozvala dál, sedli jsme si do obýváku a já zopakoval, jestli se může nějak vyjádřit. Pořád ji nebylo nijak do zpěvu, já stále s chladnou hlavou a čekal jsem. Dal jsem ji prostor, pořád stejná písnička, že se ji snažím z něčeho obvinit atd., já zopakoval, že mám svědka, že se s ni chci domluvit a co mi na to řekne. Vysvětli jsem ji, že slušnost je za stěračem lístek, a jestli má páru, jak funguje povinné ručení a k čemu slouží. Nic nového jsem se nedozvěděl, takže přišla na řadu záloha, tzv. plán B, plán bububu bu bu :totlsmile:

Řekl jsem ji, že pokud se nechce přiznat, že stačí říct, zvednu telefon, zavolám policii, podám trestní oznámení na neznámého pachatele pro poškozování cizí věci atd., že si ji předvolají na MÚ na občanskoprávní spory a jestli si chce nechat udělat reklamu. Čekal jsem a najednou to z ni vypadlo, jak ji je ohromně trapně, co to udělala atd. Celé to trvalo asi půl hodiny, možná trochu dýl. Skočil jsem tedy do auta pro záznam o dopravní nehodě, sepsali jsme to (mimochodem celkem hnus ten formlář, vypňoval jsem to prvně :puke_r: ) zavolali jsme oba dva na pojišťovnu sami před sebou z jednoho telefonu a dneska se vezlo auto do servisu. Celé to trvalo skoro 3 týdny. A to je asi tak všechno, teď jen aby to dobře opravili, ale dal jsem jim nůž na krk, že to chci mít tiptop. Takže asi tak no :roll:

P.S. Omluvte případné chyby, už to po sobě nečtu :palec_nahoru:

Sobull
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Sobull » 18.07.2011 20:55

Zazvonil zvonec a... :palec_nahoru:
FFII kombi 2,0TDCI, 2006

georgi
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od georgi » 18.07.2011 21:21

http://tv.sme.sk/v/21319/policajti-sa-p ... bitke.html

Prisli fizli, podali si s kamaratmi ruky a nechali ich odist... Chutouka je, ze majitel priemyselnej kamery bude zrejme celit trestnemu stihaniu, pretoze zaznam z kamery moze skladovat 7 dni a na poziadanie vydat policii. Ak policia nepoziada, musi ho zlikvidovat, co neurobil. :bebng: No a uplne najvacsou lahuovkou je to, ze dokaz ziskany nezakonnym sposobom moze byt vyluceny, takze sa moze nakoniec uplne v pohode stat, ze "skutok sa nestal". :puke_r:
FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

Obrázek

kozlow
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kozlow » 18.07.2011 22:00

postak: ona tě pozvala domů? to mi nějak k českému chování nesedí 8O :D
ale jinak gratulace k tomu, jak vše dopadlo

Rumcajs1
Test driver
Test driver

Příspěvek od Rumcajs1 » 19.07.2011 00:20

postak: Ještě že mají tyhle příběhy občas dobrý konce.

Já jsem dnes jel pro peníze za těma dvěma zmetkama s vyčíslenou cenou dílů, lakování a k tomu moje odškodnění za způsobený problémy. Bez jakýchkoliv řečí a dotazů mi zaplatili co jsem si řekl oplátkou za stažení trestního oznámení. Nevím, asi to bylo tím, že to hodně řešili hlavně jejich rodiče a celou dobu stáli nad nimi s napřaženou rukou :mrgreen:

Ještě že tak. Policajti když mně viděli na stanici se hrozně divili, že už to s nima mám vyřízený, že to snad takhle rychle ještě neviděli a že mám ohromný štěstí, že jsem to z nich takhle dostal.
Jo, hold se jim musí pořádně pohrozit.
Mondeo MK4 .. 2009, Titanium S, 2.2 TDCi, 129 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi

Kóťa
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kóťa » 19.07.2011 10:03

Tak blahopřeju Zdendo! :palec_nahoru:
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005 Obrázek
Řízení je radost,FORD je řízení!

jimm
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od jimm » 19.07.2011 12:03

Tak to je super,že ti to takhle dopadlo :palec_nahoru:
ford mondeo 1.8 92kw lpg elpigaz r.v.2001 https://www.lpg.cz/main/

postak
Test driver
Test driver

Příspěvek od postak » 19.07.2011 13:33

Rumcajsu gratuluju, přesně tak, dneska člověk v určitých věcech musí být tvrdý a neústupný. Řešil bych to stejným způsobem. Taky jsem byl neoblomný a nakonec to dopadlo tak jak dopadlo. Doufám jen, že to všechno v servisu stihnou, protože v sobotu odjíždíme na dovču za fokim :palec_nahoru:

kozlow představ si to. Asi je to tím mým hlasem jak se rozléhal po schodišti a nechtěla mít z ostudy kabát, tak mě radši pozvala dál, než aby všichni sousedi vědeli, jaký je zmetek, že se zachovala tak jak se zachovala. :D

georgi
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od georgi » 23.07.2011 13:43

Norsko - explozia a strelec...

http://www.sme.sk/c/5988336/minuta-po-m ... -ludi.html

Podľa polície ide o ultrapravicového "kresťanského fundamentalistu".

:puke_r: :puke_r: :puke_r: :puke_r: :puke_r: :puke_r: :puke_r: :puke_r: :puke_r: :puke_r: :puke_r: :puke_r: :puke_r: :puke_r: :puke_r: :puke_r: :puke_r:
FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

Obrázek

postak
Test driver
Test driver

Příspěvek od postak » 23.07.2011 15:52

Děs běs :dih: Jen o tom vím, žádně podrobně info jsem nezjišťoval, jestli ho vůbec dostali atd. Doufám, že jo :nunu:

georgi
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od georgi » 23.07.2011 17:28

http://zpravy.idnes.cz/norsky-vrah-stra ... ranicni_js

Ked niekoho chytia s ubalenym johnom, dostane do 8 rokov. Za 84 !!!! ludi 21 rokov... primerane. Ja by som navrhoval verejnu popravu zasunutim zeraveho roxoru do kakáča na vystrahu, ale vsak v poho, sme predca pacifisti, treba odpustat, kazdy moze spravit chybu... voe to snad nie...

Obrázek

kozlow
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kozlow » 23.07.2011 17:42

tam jde o problém norských zákonů, maximum je 21 let, sám sleduju jak se k tomu nakonec postaví

Odpovědět

Zpět na „Pokec“