co vas v posledni dobe vytocilo
- jimm
- Zkušený
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
Já naštěstí tam byl z kiou co s ní jezdí manželka ale taky jsem hned koukal jestli nemá v hajzlu zámky ,ještě že to je starej pekáč,z mondeem si do samoty u lesa netroufám
,ta paní nemohla pochopit jak je to možný,měly prej zamykání zpátečky,alarm,měli odjed zítra na dovolenou do chorvatska no hrozný,kluk začal otravovat že má hlad tak jsme po chvilce odjely.Chtěl jsemjí říct že hold do škodovek se dostane každý ale bylo mě to trapný.Na houby už dlouho nepojedu stejně jsme z klukem našli uplné hovno..to byl den ještě teď na to myslím a to se stalo úplně cizím lidem.

ford mondeo 1.8 92kw lpg elpigaz r.v.2001 https://www.lpg.cz/main/
- kozlow
- .
- Kontaktovat uživatele:
tak aspoň jste se prošli po lese, ne ?
Ty jo, ale masakr..masakr. Ty kokso, ještě někde daleko od domova.
Ty jo, ale masakr..masakr. Ty kokso, ještě někde daleko od domova.
- Cogito
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
nepříjemný překvapení, ještě takhle před dovčou...nezáviděníhodné 

kladenské stříbro se sosákem na benzín 1.6 16V trend, 3-doors hatchback, r.v. 2000, Suntek 35, 16" Goodyear Hydragrip / Simota filter

- postak
- Test driver
masky co ti čorli ? Thule pro ride 591
Jestli jo, tak je to mazec. Já je měl celý týden na Šumavě na dovolené taky na střeše, naštěstí na střeše zůstaly.

- masky
- Pokročilý
Přesně ty no :-/ tak to si měl docela štěstí, opravdu doporučuji sundat. Těch pár minut za to stojí 

- vitut
- Člen klubu
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, Korenov. Jezdime tam kazdy rok na Silvestra a vzdycky nam hodne casu zabere uprava aut na parkovisti pred chatou - vsechno cenne ven, auta nastavet tak, aby se vzajemne blokovala a na to posledni u cesty dat boticku se dvema zamky. Korenov je kradenim a vykradanim aut docela prosluly ...
S-Max, 2.0 TDCi, 103 kW, 2009, modrá Blazer
FoFo1 combi, 2.0 16V, 127 kW, 2003, modrá Imperial
C-Max mk1, 1.8 16V, 88 kW, 2004
byl: FoFo1 combi, 1.8 TDCi, 85 kW, 2002, šedá

FoFo1 combi, 2.0 16V, 127 kW, 2003, modrá Imperial
C-Max mk1, 1.8 16V, 88 kW, 2004
byl: FoFo1 combi, 1.8 TDCi, 85 kW, 2002, šedá

- georgi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Vitut - tak to uz je kapanek sila
. Clovek by necakal, ze bezprostredna blizkost hranice s Polskom bude mat taky silny vplyv
.

FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

-
- .
- Kontaktovat uživatele:
...čumím jako blázen... 

ST 340 by DreamScience ( 343PS 242kW 547Nm )
EX: Mondeo Mk4 Titanium S
EX: Mondeo Mk4 Titanium S
- Hampy
- Junior
Aby jim děti chodily pozpátku šmejdům zlodějskejm 

Snad brzy bude: Ford S-max 
Je: Octavia kombi 1,6 TDI 4x4, rok 2011 + Octavia liftback 1,6 TDI, rok 2015
Byl: Ford Focus I kombi Finesse, 1.8 TDCi, 74kW, v provozu od 30.12.2002.

Je: Octavia kombi 1,6 TDI 4x4, rok 2011 + Octavia liftback 1,6 TDI, rok 2015
Byl: Ford Focus I kombi Finesse, 1.8 TDCi, 74kW, v provozu od 30.12.2002.
- koSTa
- .
- Kontaktovat uživatele:
No me zacal vyvadet alarm pres gsm, vydam se k autu a potkam ho na odtahovce mestske policie. Nedodrzel jsem pri parkovani 6m k druhe strane silnice. Vybrali postupne celou radu aut a vymaznul jsem 2500,-.Video s merenim te vzdalenosti hledali pul hodiny, ale bylo tam 4,11m. Jinak bych nezaplatil. Ptam se jestli mam v aute vozit metr k parkovani a prej to musim odhadnout. Ku..y 

Ford Focus ST Panther black, Eibach Pro Kit, Pro Spacer 15mm, ATE brake system, Mongoose catback, Airtec IC, RS sparkplugs, CAIS from Moskito and Karel development
, ModX, spojka RS, naplne Millers oils

- salamio
- Junior
koSTa: něco podobného se mi stalo taky (nešlo 6m, ale o obecní "trávník" před mým domem). Taky brali celou ulici. Na rozdíl od všech sousedů jsem pokutu na místě nezaplatil a zajel s nimi na služebnu sepsat protokol. Akorát to chlapci na té služebně nějak nezvládli
. Nakonec mi vyhrožovali, že to pošlou do správního, tak jsem jim to vřele doporučil. Už to je více než rok, ale ještě se mi ze správního neozvali, ani nevím proč
.

Kdo se bojí, sere v síni.
-
- Junior
No u nás by taky museli odvézt celou ulici, protože ta ulice snad na šířku nemá ani těch 6 metrů a parkuje se tu po obou stranách a průjezd vypadá jako slalom.koSTa píše:Ptam se jestli mam v aute vozit metr k parkovani a prej to musim odhadnout. Ku..y
- Infinter
- Zkušený
No každý asi ne, my jsme se do dvojkové oktávky s klíčema vevnitř dostávali kladivem přes okno.. A to nás tam bylo přes 40 lidí, ale bohužel žádnej zlodějjimm píše:JChtěl jsemjí říct že hold do škodovek se dostane každý ale bylo mě to trapný.

- Cowley
- Zkušený
nj, chce to trenink...a nebo zavolat zamecnika 
kazdopadne soused s dvojkovou oktavkou nedavno rano smutne koukal na diru po radiu a okna mel cely, takze v tom zas takovej problem bejt nemuze

kazdopadne soused s dvojkovou oktavkou nedavno rano smutne koukal na diru po radiu a okna mel cely, takze v tom zas takovej problem bejt nemuze

- Zordy
- Nováček
Taky mi včera odtáhli auto, já mám zase STÁNÍ V JÍZDNÍM PRUHU 2M OD ZAČÁTKU VODOROVNÉ ČÁRY SOUVISLÉ. Ten odbočovací pruh je nepoužitelný, jsou v něm prováděny výkopové práce. Auto nebránilo ani neohrožovalo provoz, proto mě naštval ten zbytečný odtah. Jdu s pokutou na policajty, tak sem zvědavej na fotky. Nebo to ještě hodit na osobu blízkoukoSTa píše:No me zacal vyvadet alarm pres gsm, vydam se k autu a potkam ho na odtahovce mestske policie...

Každopádně ten pocit, když jsem večer dorazil na místo, kde jsem ráno zaparkoval a nebylo tam jediné auto..