Jo kamarade, stamgasti maji sve vyhody i ve Slunku. Nejenom svuj stul, zidli a krygl, ale uz i internet!!pelen píše:Horste, ty mas U Slunka internet?
Nova doba, driv se chodilo do hospody pokecat a na pivo a ted se chodi do hospody na pivo a surfovat!
Ale vazne!
Ve Slunku jsem to stihl jako vzdy rychle, doplnil jsem tekutiny a rychle na net domu.
Jinak jak uz tu psal zewl i ja ocenuji TJ za takovou streku, kterou urazil na sraz do Bilovce.

Jini to meli "za rohem" a presto nedorazili.

To Cajda: ten borec asi uprostred fotky bez nicku je "holec3". Je to nas byvaly zamestnanec, na foru je chvilku, podlozky take jeste nema, jelikoz FoFo koupil nedavno z D.
Ten dalsi borec bez nicku v te veste je majitelem cerneho FoFa 2, ktery cekal az primo u hospody, jelikoz nenasel benzinku, kde byl sraz a nick ma myslim ze "Riki".
Rikal, ze on a net nejsou zrovna kamosi, ale cas od casu mu tam neco vlozi a napise syn, takze i touto cestou se da jit.

Az ted jsem si vsiml, ze Riki uz na fotce dle tveho popisu je, tak v tom pripade se stala nekde chyba. Nicmene informace o nem plati
Dle popisu ma Riki stribrnaka, takze dal zustava zahadou, kdo je ten muz s modrou vestou?