Těch testovacích okruhů je tu víc a tak by asi pomohlo to zkusit projet v nějakém jiném Trendu. Jenže nikoho neznám. Leda se dobrovolně hlaště - Slušovice / Brno, či na trase

já si to nechal včera tesnout přímo u Hanryho a....Kroco02 píše:...... Dneska se mi konečně ve třetím pneuservisu podařilo udělat ten test tlumičů a výsledky dopadly asi takto:
LP: 84% PP: 78%
LZ: 82% PZ: 81%
Takze tlumice zatím v pořádku .......
tak dnes som bol aj ja testnut a vysledok:Skubi píše:já si to nechal včera tesnout přímo u Hanryho a....Kroco02 píše:...... Dneska se mi konečně ve třetím pneuservisu podařilo udělat ten test tlumičů a výsledky dopadly asi takto:
LP: 84% PP: 78%
LZ: 82% PZ: 81%
Takze tlumice zatím v pořádku .......
LP - 82% PP - 83%
LZ - 79% PZ - 81%
..... takže zatím taky v pohodě
To auto se teď musí chovat podstatně líp, ne?Kroco02 píše:Dovezl jsem to na jinou geometrii a nestacili se divit..Celkova sbihavost, ktera by mela byt +1,2 s toleranci +-0,9mm byla -8,2mm, castecna byla pohla asi o -3mm..Kdyz to chteli spravit zjistili že čepy jsou uplne po tech 10 letech zarezle, takze je museli odrezat a dali nove i s novou tyci rizeni. Predni kola jsme dali na zadek, tak verim ze uz to bude vklidu..
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti