MK2 píše:Kolik aut s karburátorem dneska jezdí po silnicích, že je potřeba se o tom zmiňovat v té brožuře
Tak ten konec jsem teda nepochopil...
Na co by mělo být vstřikováno palivo do motoru při jízdě s kopce se zařazenou rychlostí a bez plynu (brzdění motorem) kvůli emisím? To jako že když se bude spalovat palivo tak bude motor produkovat méně emisí než když se žádné palivo spalovat nebude?
Nevím jestli si sedím na vedení...

Například udržení teploty katalyzátoru, případně i lambda sondy(sond). Celá ta problematika je ovšem poněkud složitější. Emise jsou pro výrobce důležitější a zásadní parametr, než nějaká desetinka na spotřebě.
Já když jedu z kopce se zařazenou rychlostí, tak palubák ukazuje okamžitou třeba 3-4l/100km(podle rychlosti a co mám zařazeno), nulovou spotřebu ukazuje jen v některých režimech. Ale když vyřadím, klesne třeba pod litr na sto(opět závisí na rychlosti).
Proto současná auta i mnohem méně brzdí motorem než ta řekněme před 10-15 lety(kdy už bylo vstřikování), protože teď tam trochu paliva jde a vstřikování se vypíná jen za určitých podminek(otáčky, předchozí režim,...). Tedy mluvím o benzínových motorech.