No ale k Winter Games: tak problem bol v tom, ze to bol skor prasan ako sneh, takze vnoci sa z toho narobili snehove zaveje (take zaviate plochy) a ciste plochy bez snehu. Pri Dunaji sa nedalo vobec nic, bol som to skusit ale nula bodov. Zato na tom parkovisku pri bufete, tam snad v noci vyvadzali straznici na traktoroch, co su tam odstavene. Tam to bolo az moc smyklave. vyjazdene uz ked sme prisli. No a ked sa ide dalej pod stary most, potom cez hradzu az skoro na OMV, tak tam je taka super zakrutka, krizovatka, ktora je dostatocne velka aj na to, aby si clovek mohol dovolit aj chybu. Tam som si ja osobne najlepsie zajazdil, lebo to malo aj zmysel. Aj ked ma to uz potom prestalo bavit

Okrem toho som cez tu zakrutu isiel raz takym riadnym rally stylom, uplne po vnutornom okraji, vtom mi zabrali predne kolesa a zacalo ma to tahat dovnutra ale uz bolo neskoro, tak som oskrel predny naraznik o taky kopcek hlyny, co tam bol. Skody vyzeraju byt minimalne, schytal to hlavne ten najspodnejsi plast, ktory nie je lakovany, teda ziadne velke skody, len na okraji taka mala prasklinka, keby som nabehol na obrubnik tak bude ta skoda vacsia.
Takze tak. Skoda, ze to tak rozfukalo, ale ked nabuduce nasnezi tak uz viem, kam pojdem trenovat, na tuto zakrutu.
http://maps.google.com/maps/mm?ie=UTF8& ... 2&t=k&z=18