tak ja zavolam na patricna mista a bude mit misi na krivonoskuDamon píše:U Jasia záleží na misích. Jestli to aspoň trochu půjde tak dam bude. Byl tam vždy.

tak ja zavolam na patricna mista a bude mit misi na krivonoskuDamon píše:U Jasia záleží na misích. Jestli to aspoň trochu půjde tak dam bude. Byl tam vždy.
PedroH píše:Přátelé, kamarádi. Z mé strany je Křivka silně ohrožena. V neděli se mi na dálnici porouchal fofík u Brna. Praskl rozvodový řemen a následkem toho je vačka KO, všechny ventily KO, poškozená hlava, poškozené uložení klikového hřídele. Jediná pozitivní zpráva je ta, že je to následkem špatné nové napínací kladky (řemen a kladka byly měněny cca před 800 km!!!). Teď bude proces delší - je potřeba udělat posudek od soudního znalce, na základě kterého se bude jednat s firmou, která rozvody dělala. Ta by pak měla zaplatit veškerou opravu. Uvidíme, jak to dopadne. Podle mechanika to bude dlouho a když jsem mu řekl, že mám jet na Křivku, tak mi řekl, že není schopen mi slíbit, že bude oprava hotova.
Takže pro případ, že by se to nepovedlo, ptám se, zda jede někdo ve čtvrtek či pátek z Moravy a v sobotu na večer či v neděli ráno zpět - a byl by schopen vzít mě sebou. Pokud ano a nebudu mít fofo k dispozici, zruším chatku a vezmu stan...
Díky za všechny nabídky předem...![]()
Ještě bych rád dodal, že mi moc pomohl Zewl, který po mém telefonátu přijel z Olomouce, zapřáhl mě na lano a dotáhl od Brna zpět do Nového Jičína - tímto mu moc děkuji!!! Děkuji taky Pepson - ovi a Davefocus - ovi a PetrS - ovi za rady, kontakty a pomoc a za to, že mi zvedli telefon a byli v nedělním popoledni ochotni se mnou vůbec komunikovat!
tak jsou tam dvě samostatná lůžka a jedna patrová postel.junior píše:......navíc se bojím aby tam nebyly palandy, no nejhůř budeme muset uvolnit chatku a přesunout se do budovy, nebo to vyřešit jinak, ale křivku si vzít nedám![]()
![]()
junior píše:já jedu, Horstovi se asi nechtělo odřádkovávat![]()
![]()
![]()
jen tam budu volat jak to tam vlastně s tou chatkou je, mám tu 4 místnou a tam je cena nějak 200+- na osobu, jenže malé je 11 měsíců a prckovi lehce přes dva a to mi ty 200 na ně přijde až dost(chcu tam jet už ve středu a to by mě to vyšlo jen ubytko s poplatkama skoro na 4000 a to mi přijde dost), navíc se bojím aby tam nebyly palandy, no nejhůř budeme muset uvolnit chatku a přesunout se do budovy, nebo to vyřešit jinak, ale křivku si vzít nedám
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host