Postupický srázek 14.04.2007
- PAJA
- Nováček
Re: Postupický srázek 14.04.2007
Zdravím, má někdo nějaký tip na levnější ubytování někde v okolí. Díky za odpověď.
Ford Focus combi, 1.8 16V, rok 11/99 tmavě modrá metalíza.
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Postupický srázek 14.04.2007
Nekde uz to tu bylo, zatim se koukni:PAJA píše:Zdravím, má někdo nějaký tip na levnější ubytování někde v okolí. Díky za odpověď.
http://www.hotel-ubytovani.com/hotely-p ... enesov.htm
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
mám obavu, že členové klubu už vše v nejbližším okolí obsadili 

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Wolf
- Nováček
Zdravím všechny,
omlouvám se všem, ale když už to bylo na dobré cestě že bych přijel a to poprvé, dostal jsem službu a musím do práce. Přehodit to bohužel nejde. Tak příště. Kdy a kde bude další sraz ? Užijte si to.
omlouvám se všem, ale když už to bylo na dobré cestě že bych přijel a to poprvé, dostal jsem službu a musím do práce. Přehodit to bohužel nejde. Tak příště. Kdy a kde bude další sraz ? Užijte si to.
Naposledy upravil(a) Wolf dne 11.04.2007 14:38, celkem upraveno 1 x.
Ford Focus kombi 1,8 TDDi - Wolf
[url=https://www.volny.cz/jasiomen/Focus/Blue.htm:2t25evgb][img:2t25evgb]https://www.focus.kvalitne.cz/.gif[/img:2t25evgb][/url:2t25evgb]
[url=https://www.volny.cz/jasiomen/Focus/Blue.htm:2t25evgb][img:2t25evgb]https://www.focus.kvalitne.cz/.gif[/img:2t25evgb][/url:2t25evgb]
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
No tak aby těch změn nebylo málo, u mně je taky jedna původní složení bylo 1+0, pak byl upgrade na 1+1+1 no a poslední upgrade zní 1+1+1+1
bude s námi nový člen rodiny. budeme mít zlaťáka
no a samozřejmě náš FoFo AquaMarius

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
zirafak píše:...nebolo by dobre uz spravit nejaku ciaru v prihlasovani a odhlasovani...zostavaju totiz uz len 3 dni a Damon s Fofinkou asi tiez potrebuju nejaky cas na pripravu a rezervaciu
No bylo by to asi dobrý, nebo budou ještě v sobotu na fóru zkoumat jestli někdo něco

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- pepan
- Nováček
Tak a je to tady!!!
Po 12-denním marným sebeléèení jsem byl dnes u doktora a je z toho neschopenka jak vyšitá -antibiotika a jiné medikamenty.
Jsem z toho znaènì otrávenej, kdybych šel za doktorem hned, tak už jsem mohl být zdravej, ale co teï nadìlam...
Dobøe se všichni bavte a užijte si to !!!

Po 12-denním marným sebeléèení jsem byl dnes u doktora a je z toho neschopenka jak vyšitá -antibiotika a jiné medikamenty.
Jsem z toho znaènì otrávenej, kdybych šel za doktorem hned, tak už jsem mohl být zdravej, ale co teï nadìlam...
Dobøe se všichni bavte a užijte si to !!!
FF Combi 1.8 TDCI Ghia 3/2003 85kW - šedá metla.

- AberF
- Junior
Vidíš? Takhle to dopadá když někdo používá Domácího lékaře. Jinak si myslim že bude hezky takže si nech od doktora napsat kde se budeš léčit (v Postupicích) vem sebou karimatku a spacák a ležet můžeš před hospodou na sluníčku, nebo se můžeš potit v rozpáleným autě. Přísun tekutin ti určitě zajistímepepan píše:Tak a je to tady!!!![]()
Po 12-denním marným sebeléčení jsem byl dnes u doktora a je z toho neschopenka jak vyšitá -antibiotika a jiné medikamenty.
Jsem z toho značně otrávenej, kdybych šel za doktorem hned, tak už jsem mohl být zdravej, ale co teď nadělam...
Dobře se všichni bavte a užijte si to !!!

jeabude Seat Toledo III 1,6 Silver
bylonebylo jedno super auto - FF 1.8 16 ´99 Silver
bylonebylo jedno super auto - FF 1.8 16 ´99 Silver
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak, je to tak. Přes sklo to bude hřát víc a budeš mít určitě větší teplo než pod peřinou.AberF píše:Vidíš? Takhle to dopadá když někdo používá Domácího lékaře. Jinak si myslim že bude hezky takže si nech od doktora napsat kde se budeš léčit (v Postupicích) vem sebou karimatku a spacák a ležet můžeš před hospodou na sluníčku, nebo se můžeš potit v rozpáleným autě. Přísun tekutin ti určitě zajistímepepan píše:Tak a je to tady!!!![]()
Po 12-denním marným sebeléčení jsem byl dnes u doktora a je z toho neschopenka jak vyšitá -antibiotika a jiné medikamenty.
Jsem z toho značně otrávenej, kdybych šel za doktorem hned, tak už jsem mohl být zdravej, ale co teď nadělam...
Dobře se všichni bavte a užijte si to !!!

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- Loski
- Nováček
- Kontaktovat uživatele: