Pozvánka na policii
- Ondra 93
- Nováček
Re: Pozvánka na policii
Jinak bych se ještě zaptal na postup. PČR zašle výzvu k podání vysvětlení, tam buď to zašlu, nebo zajedu odovolám se na to , že nebudu vypovídat dle zakona .... , pak oni to pošlou do správního řízení - A TEĎ: někde se píše , že si ten správní úřad může dotyčný vybrat sám. Je tomu skutečně tak ? Nebo jak to je ?
díky pánové
díky pánové
Ford Mondeo 2.2 MKIII , 190hp, r.v.2004, chip + decat + recaro Ondrovo Titanium X
- Sobull
- Zkušený
Obešle tě úřad z místa, kde se to stalo a ty můžeš požádat o přeřazení do místa bydliště.
FFII kombi 2,0TDCI, 2006
- Ondra 93
- Nováček
Díky moc
Ford Mondeo 2.2 MKIII , 190hp, r.v.2004, chip + decat + recaro Ondrovo Titanium X
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem mel za oknem sluzebniho vozu pozvanku na stanici MP. Z duvodu spatneho parkovani. Nevim jestli tam mam jit nebo se na to vyprdnout.
Ford galaxy mk3 2008 2.2tdci
- Sobull
- Zkušený
Na papírky vůbec nereagovat. Buďto to zapadne nebo to pošlou majiteli (firmě) a dopadneš stejně.
FFII kombi 2,0TDCI, 2006
- pbjun
- Test driver
Mlada taky nasla listek za steracem, zasla na MP s tim ze fakt nevedela ze se tam nesmi parkovat a dostala to za kilo a ma klid... Ja treba mam hromadu domluv od strazniku z ruznych mest severni moravy - holt servisak takze holt musim parkovat vsude mozne
Zalezi na koho narazis, bud to zahodi a udela "domluvu" nebo Ti da kilo a nebo si Te proste vychutna a bude to stat mazec 

- DAveDOG
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Jediný můj přestupek je taky za parkovaní. Jel jsem vrátit svatebí šaty a ulice byla rozkopaná. Tak jsem to postavil vedle dalších dvou šťastlivců. Po návratu tam všichni měli lístek. Něž mít problémy a lítat po uřadech, tak jsem se rovnou zastavil na MP a měla službu krásná mladá policistka. Říkala že za parkování je sazba 100 až 1000Kč. Ale po vysvětlení důvodu proč jsem tam stál mě nechala jít jen s domluvou, že by se taky vdávala, ale ten její nechce. 

Je: Mazda 3 BM 2.0 88kW Red Soul
Byl: Ford Focus 1.6 74kW 2008 Modrá Vision
Byl: Ford Focus 1.6 74kW 2008 Modrá Vision
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Taky bych nereagoval. Když se ozvou, tvrdil bych, že tam nic nebylo.gines píše:Dnes jsem mel za oknem sluzebniho vozu pozvanku na stanici MP. Z duvodu spatneho parkovani. Nevim jestli tam mam jit nebo se na to vyprdnout.
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- stand
- Zkušený
když budete chtít následovně tvrdit že tam nic nebylo, radej dělejte po příchodu, že žádný lísteček nevidíte a odjeďte i sním, aby pak nekoukli na nějaký kamerový záznam jak vyndaváte lístek, lamentujete rukama a kopete do pneumatik 

- LUKAŠ
- Test driver
Už párkrát sem je viděl, že si ty auta i fotí kde stojí,ale jestli s lístečkem nebo bez to už nevím 

Ford Focus combi 1.8 TDDi Endura, r.v. 2000, GHIA 90PS
Galerka: Lukáškuv Focus (DRÁČEK)

https://www.facebook.com/groups/fordgroups/
Galerka: Lukáškuv Focus (DRÁČEK)

https://www.facebook.com/groups/fordgroups/
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
S lístečkem si to fotit můžou jak chtějí, prostě tam nebyl. A s tím kamerovým systémem má Stand pravdu. Lepší je si ho nevšímat, sednout a odjet. Nevšiml jsem si ho no, však sem měl v sobě čtyři piva a dva rumy páni strážníci.

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.

- Fokal
- .
- Kontaktovat uživatele:
Pokud maji nafoceno tak, že je zřejmý, že si spáchal přestupek (jakože vždycky mají), tak je to jasný důkaz...a je podle mě jedno, jestli jsi lísteček našel nebo ne (tuhle výmluvu určitě znají extrémně dobře
). Já vždycky s lístečkem zašel, dostal jsem jednou pokutu 200 Kč, podruhý 300 Kč, jednou za odtah dokonce jen domluva....člověk tam zajde, nechá tam nějakou stovku a má klid 

ST150
- tym
- Test driver
Je úplně jedno, jestli budeš dělat, žes to neviděl, zahodíš to atd. Lísteček je jen forma předvolání k řešení přestupku, když se do nějakého data nedostavíš, předvolají tě jinak. Může se i stát, že se na to zapomene, nebo to někdo shodí ze stolu, ale nedá se na to samozřejmě spolehnout. 

- Fokal
- .
- Kontaktovat uživatele:
Poprvý, když jsem to udělal, tak mi za 2 měsíce přišla pozvánka, takže moje první zkušenost mluví za vše 

ST150
- HonzaK72
- Zkušený
Nesmysl. Mám kastlík narvaný papírkama od MP o parkování a nikdy se mi nestalo, ze by me predvolali. Kdyz jsem prodaval Passata, napocital jsem pres ctyricet predvolani na MP, nejstarsi 4roky stare..... A nic.tym píše:Je úplně jedno, jestli budeš dělat, žes to neviděl, zahodíš to atd. Lísteček je jen forma předvolání k řešení přestupku, když se do nějakého data nedostavíš, předvolají tě jinak. Může se i stát, že se na to zapomene, nebo to někdo shodí ze stolu, ale nedá se na to samozřejmě spolehnout.