ST, RS v inzerátech
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: ST, RS v inzerátech
tady mas ty puvodni co na tom byly http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 38&t=33034
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
-
- Nováček
ty jsou pěkný. Ale zase je to jenom "imidžovka". kvalita nic moc aspoň co píšou na německým fóru a zase 19. Jinak jsou určitě hezčí než ty Allesio
- r0mik
- .
- Kontaktovat uživatele:
ted nad tim premyslim
- Allesia se ti nelibi, nechteji se ti ani prodavat
-origo vidlicky jsou dle meho taky vlastne jen imidzovky, a navic dost tezke
-chtel by si dobre lehke kola (speedline, braid, compomotive, team dynamics), ale to uz vychazi pres 40tis, starsi tezko sezenes
-nechces mit ve starych kolech penize nez sezenes jine
Apropo z toho mi vyslo ze v tvem pripade nezalezi na cem je auto postaveno. Kdyz mas sen lehke+pevne kola.
Co to tak zkusit koupit postavene na cihlach

- Allesia se ti nelibi, nechteji se ti ani prodavat
-origo vidlicky jsou dle meho taky vlastne jen imidzovky, a navic dost tezke
-chtel by si dobre lehke kola (speedline, braid, compomotive, team dynamics), ale to uz vychazi pres 40tis, starsi tezko sezenes
-nechces mit ve starych kolech penize nez sezenes jine
Apropo z toho mi vyslo ze v tvem pripade nezalezi na cem je auto postaveno. Kdyz mas sen lehke+pevne kola.

Focus 2002 RS "WRC Ášín"-track car
Focus 2002 RS #1121-radost
Focus 2002 ST170 "BO!!!"-track car
Focus 2002 ST170
Focus 2003 ST170 kombi s tažným
Transit 2004 2.4tddi odtahovka
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
Focus 2002 ST170
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
-
- Nováček
Cihlu máš asi v hlavě mám takový pocit. Já jen řekl které kola se mi líbí, ne, že očekávám, že za tyhle peníze takový kola s autem koupím. Take jsem jenom řekl, že nechci auto s 19" alu protože nechci řešit jejich prodej. Takže bych radši originál 18".
- r0mik
- .
- Kontaktovat uživatele:
V hlave bych ji uvital vic nez na plynovem pedaluCihlu máš asi v hlavě mám takový pocit

Focus 2002 RS "WRC Ášín"-track car
Focus 2002 ST170
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
Focus 2002 ST170
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
-
- .
Kola TD ProRace 1.2 jdou sehnat za 18 000,- A nekoupit auto jen kvůli tomu, že se ti nechce prodávat 19" kola, za jejichž cenu by si pak sehnal v klidu nové 18náctky? Promiň, ale to mi přijde prostě směšný... buď to auto chceš nebo ne. A když nechceš to od fokiho, tak to řeknu rovnou a nevymlouvám se na kola, ne?
A ještě k tomu plynu... neřeším jestli se mi to líbí nebo ne. Ale dost jsem se o to jednu dobu zajímal a posílal i dost dotazů do firem, které se přestavbami zabývají (myslím ty kvalitní firmy) výsledek je, že přestavba pro tento motor se nedoporučuje (celkově na motorech Volvo), problémy s ventily (podpalování, sedla), bylo mi řečeno ať to nedělám a už vůbec ne, když jsem plánoval auto upravovat. I dost lidí co si to na Volva dali nad tím zaplakala, výdrž motoru je pak cca 70-100 tisíc, jen se našlo pár výjimek, které najeli víc a jezdí, ale to je tak 1 z 10. Ale když se to někomu vyplatí a chce to
Třeba budeš ten šťastlivec, co mu to bude fungovat...
A ještě k tomu plynu... neřeším jestli se mi to líbí nebo ne. Ale dost jsem se o to jednu dobu zajímal a posílal i dost dotazů do firem, které se přestavbami zabývají (myslím ty kvalitní firmy) výsledek je, že přestavba pro tento motor se nedoporučuje (celkově na motorech Volvo), problémy s ventily (podpalování, sedla), bylo mi řečeno ať to nedělám a už vůbec ne, když jsem plánoval auto upravovat. I dost lidí co si to na Volva dali nad tím zaplakala, výdrž motoru je pak cca 70-100 tisíc, jen se našlo pár výjimek, které najeli víc a jezdí, ale to je tak 1 z 10. Ale když se to někomu vyplatí a chce to

-
- Nováček
Miluji tyhle řeči lidí který LPG nemají. Já mám známých s Volvem a žádný problém. Jenom že ty ho v autech mají a tak řeknou jak se to jeví a ne jen někdo kdo ho v autě nemá a nic o tom neví. Jinak pohoda, už se k tomu nebudu vyjadřovat, ukecávat někoho kdo to nikdy nevyzkoušel nemá cenu

- spoofan
- Zkušený
spiderco: znas nekoho s timto motorem co ma LPG? Ma nalitano vic jak 100t?
Kdyz nekolik firem, ktere se zivi zastavbou LPG, rekne, ze se to pro ten motor nedoporucuje, tak asi vedi proc. Dokonce to vypovida i o slusnem jednani firem, ze se nesnazi vydelat na zastavbe bez rozmyslu. Ale kdyz davas prednost par referencim od znamych...kazdeho vec
Kdyz nekolik firem, ktere se zivi zastavbou LPG, rekne, ze se to pro ten motor nedoporucuje, tak asi vedi proc. Dokonce to vypovida i o slusnem jednani firem, ze se nesnazi vydelat na zastavbe bez rozmyslu. Ale kdyz davas prednost par referencim od znamych...kazdeho vec

Byl FF II 2.0 TDCI, je Seat Leon 1M 1.6 16V
-
- Nováček
Spoofan - ty len opakuješ co napsal někdo před tím...to já protože o tom přemýšlím jsem o tom zjišťoval co se dá a mám pár odpovědí od firem, že plyn je vhodný, že to s tímto motorem pracuje. A hlavně mám známe a ano v tom volvu s tím najel přes 120 km a jeden známy to má v st přes 30 tisíc...bez komentáře, už se nebudu vyjadřovat
- Fokal
- .
- Kontaktovat uživatele:
-
- .
No a ty zase opakuješ tu svojí písničku. Já ti nic necpu, jen jsem ti slušně napsal, k jakému zjištění jsem došel já a co mi bylo řečeno. Sám zkušenosti nemám, tak jsem se ptal lidí co je mají... (řekli mi to nezávisle na sobě 2 firmy a další lidi to psali na Volvo foru). Taky jsem o přestavbě přemýšlel a po tomhle jsem si to rozmyslel. Ale nebudu ze svého auta dělat pokusného králíka a dávám na něj jen věci s kterými jsem si na 100% jistý. Tak tady přestaň mít laskavě kecy typu, že něco miluješ apod. s tim si jdi někam jinam. A klidně si tam dej co chceš, to je tvuj boj.
Celkově z tebe mam dojem, že by si nejradši koupil STéčko za 180 klacků v top stavu a aby mělo najeto do 50 tisíc km. Řešíš každou korunu a ještě tady lidem, co ti normálně radí, řikáš hnusný věci.
Tak já ti taky jednu radu dám, STéčko si nekupuj, neni to auto pro někoho jako si ty. Je to opička co spolyká hooodně banánků (RS je ještě horší) a jestli řešíš už takhle spotřebu, tak to by mě zajímalo, jak chceš řešit další věci, kterým se časem u žádného auta nevyhneš.
A už se k tomu taky nebudu vyjadřovat... asi je to IN říkat, když to máš za každým příspěvkem.
Celkově z tebe mam dojem, že by si nejradši koupil STéčko za 180 klacků v top stavu a aby mělo najeto do 50 tisíc km. Řešíš každou korunu a ještě tady lidem, co ti normálně radí, řikáš hnusný věci.
Tak já ti taky jednu radu dám, STéčko si nekupuj, neni to auto pro někoho jako si ty. Je to opička co spolyká hooodně banánků (RS je ještě horší) a jestli řešíš už takhle spotřebu, tak to by mě zajímalo, jak chceš řešit další věci, kterým se časem u žádného auta nevyhneš.
A už se k tomu taky nebudu vyjadřovat... asi je to IN říkat, když to máš za každým příspěvkem.
- kozlow
- .
- Kontaktovat uživatele:
- 6666667
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Před koupí ojetého auta je nutné vzít v potaz jeho počáteční pořizovací cenu. Této ceně pak budou odpovídat náklady na jeho provoz, údržbu a opravy.
Byl Focus ST225-TimeAttack Brno 2:32
Byla Mazda RX-8-CrashAttack Brno 0:00
Je Fiesta ST180 new project
Byla Mazda RX-8-CrashAttack Brno 0:00
Je Fiesta ST180 new project
- Johnny ST
- .
Já Ti psal svoje zkušenosti s LPG.. mám auto na LPG, měl jsem auto na LPG a v zaměstnání jsem také používal auta na LPG a rozhodně žádné pozitivní zkušenosti nemámspiderco píše:Miluji tyhle řeči lidí který LPG nemají. Já mám známých s Volvem a žádný problém. Jenom že ty ho v autech mají a tak řeknou jak se to jeví a ne jen někdo kdo ho v autě nemá a nic o tom neví. Jinak pohoda, už se k tomu nebudu vyjadřovat, ukecávat někoho kdo to nikdy nevyzkoušel nemá cenu![]()

Ford Focus 2.0i
- Fokal
- .
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je 100% pravda6666667 píše:Před koupí ojetého auta je nutné vzít v potaz jeho počáteční pořizovací cenu. Této ceně pak budou odpovídat náklady na jeho provoz, údržbu a opravy.

ST150