vinko mam..wf05xxgcd57k69615foki píše:mas vinko ?
dik moc za ochotu
vinko mam..wf05xxgcd57k69615foki píše:mas vinko ?
V ETISu nic není, takže dokazování bude asi dost těžký. Pakliže budou v bazaru tvrdit, že když to není potvrzený od forda tak ti na nějaký reklamace kašlou...Co to je za bazar?seth23 píše:vinko mam..wf05xxgcd57k69615foki píše:mas vinko ?
dik moc za ochotu
14.4.09 59798kmjunior píše:Ahojte, mohli by jste mi prosím mrknout na WF0MXXGBWM7L01049
jestli se někde neválí stav KM? v současnosti to má na tacho cca 126000km...
Děkujuu
9.11.09 68610kmvitacz píše:Moc a moc prosím
WFOEXXGCDE7U00159
Děkuju!
NIC.Kaccina píše:Ahoj, vyhlédla jsem si focus v brně a než pro něj vyrazím, ráda bych o něm věděla všechno, co můžu:-)
Můžete se mi prosím někdo šikovný mrknout na toto VIN:
WF0WXXGCDW5E62298
Vzhledem k tomu, jak dlouho trvalo vůbec z prodejce to vin vyrazit, jsem docela zvědavá, jestli se o něm něco najde. Děkuji nastotisíckrát!!
Káča
Seqi píše:Ahoj Lucky,
muzes prosim na to mrknout?
WF0GXXGBBG9A33639
NIC
WFOGXXGBBG8A73345
20.11.09 42864km
WF0GXXGBBG9R07416
5.11.10 61747km
1.4.11 77819km
Dekuji moc
Ludek
Děkuji mockrát. A náhodou informace o výbavě atd by nebyly? Moc prosím, prosím.lucky.jack píše:9.11.09 68610kmvitacz píše:Moc a moc prosím
WFOEXXGCDE7U00159
Děkuju!
Datum výroby: 05.11.2007vitacz píše:Děkuji mockrát. A náhodou informace o výbavě atd by nebyly? Moc prosím, prosím.lucky.jack píše:9.11.09 68610kmvitacz píše:Moc a moc prosím
WFOEXXGCDE7U00159
Děkuju!
Děkuji
Je to auto esa..bohuzel pri koupi mi meli dat certifikat cebia..ale nedali mi ho...prtze samozrejme vedeli ze je to pretoceny..a ted po me samozrejme chtej potvrzeni ze servisu ze to pretoceny je..pritom z logickeho hlediska je jasny ze otom museli vedet..ale tak i tak dik moclucky.jack píše:V ETISu nic není, takže dokazování bude asi dost těžký. Pakliže budou v bazaru tvrdit, že když to není potvrzený od forda tak ti na nějaký reklamace kašlou...Co to je za bazar?seth23 píše:vinko mam..wf05xxgcd57k69615foki píše:mas vinko ?
dik moc za ochotu
Takže jako ESA se chvástá certifikátem od Cebie při prodeji vozů a když jim doneseš papír z cebie, že je auto smotaný, tak ti řeknou, že to není od forda a že to neuznávají. To je poněkud postavený na hlavu, no ne?seth23 píše: Je to auto esa..bohuzel pri koupi mi meli dat certifikat cebia..ale nedali mi ho...prtze samozrejme vedeli ze je to pretoceny..a ted po me samozrejme chtej potvrzeni ze servisu ze to pretoceny je..pritom z logickeho hlediska je jasny ze otom museli vedet..ale tak i tak dik moc
je to postaveny na hlavu prtze oni vedi ze jim to nemuzu nijak dokazat...clovek zaplati 150000 kc za auto a pak zjisti tohle..hold se snima budu soudit prtze logicky oni teda vedeli ze auto je pretoceny diky Cebii..no..sou to hovada kdyz to tak reknulucky.jack píše:Takže jako ESA se chvástá certifikátem od Cebie při prodeji vozů a když jim doneseš papír z cebie, že je auto smotaný, tak ti řeknou, že to není od forda a že to neuznávají. To je poněkud postavený na hlavu, no ne?seth23 píše: Je to auto esa..bohuzel pri koupi mi meli dat certifikat cebia..ale nedali mi ho...prtze samozrejme vedeli ze je to pretoceny..a ted po me samozrejme chtej potvrzeni ze servisu ze to pretoceny je..pritom z logickeho hlediska je jasny ze otom museli vedet..ale tak i tak dik moc
vitacz píše:Díky moc!!!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 5 hostů