Tlumiče
- tomason
- Test driver
Re: Tlumiče
Co pořád máte s těmi Monroe vždit je to jeden z největších výrobců na světě dodává prvovýrobu a proč jsou FOMOCO dělané v Polsku a kdo je dělá ?
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- mickielli15
- Pokročilý
Jde o to, že na Monroe jsem slyšel špatné věci úplně všude. Na fórech Ford, Škoda, Peugeot, v servisech, všichni říkají, že nic nevydrží, že brzy tečou, v servisech montují v drtivé většině Kayaba a když řeknu Monroe, všichni kroutí hlavou... tak na tom asi něco bude, minimálně u jejich základních řad tlumičů... nevím, mě to přesvědčilo v tom, abych vybíral ve vodách Kayaba/Bilstein/Sachs/Boge. Ale je mi jasné, že i Monroe dodává do prvovýroby, tak musí být třeba zakopaný pes v kvalitě některých továren, které dodávají do naší oblasti, nebo nevím...
Focus C-max 2004 2.0 TDCi 100kw DPF, stříbrná met., GHIA, vyhř. př.sklo, aut. klima, tempomat, ESP, dešť. senzor, zatím plecháče, ale mazel edition 

- tomason
- Test driver
Právě že je mají Mondea z výroby MKIII a já naposled při výměně slyšel na Kayabu stížnost po 30 všechny vytečený řikal mi to člověk kterej je měnil sobě a známejm,tak si vyber.
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- davemomo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
a nejsou v prvovýrobě náhodou sachs 

Ford Mondeo MK3 Titanium X (ST paket) 2,2 TDCI GALERKA
koupím jednu zadní a 2přední krytky ST prahu před FL

- LeFort
- .
Monroe v prvovýrobě na mk3 nejsou ani náhodou, jedná se skutečně o Sachs, Monroe nyní dodává pro značku Motorcraft jako náhradní díl.
Fiesta ST 1.6 EcoBoost
Lancia k Coupé 2.0 20V turbo
Focus mk3 1.5 EcoBoost 6AT
ex:Mondeo mk3 2.0 TDCi
Lancia k Coupé 2.0 20V turbo
Focus mk3 1.5 EcoBoost 6AT
ex:Mondeo mk3 2.0 TDCi
- tomason
- Test driver
Tak v MK II to bylo a díky já věděl,že to budou Monroe.
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- johnyram
- Junior
Je to přece jednoduchý, kdo chce Monroe, ať si je tam dá. Já bych si je tam teda nedal. Osobně je nemontuju, ale už jsem jich viděl tolik vyteklých jako žádných jiných dohromady. Proto je taky nabízejí dva za cenu jednoho a ani tak je nedoporučím.
Monroe dělají tady v Hodkovicích a ani zaměstananci je nekupují s výraznou slevou
A i kdyby se razatně zlepšíli, tak bude trvat dlouhé roky, než se osvědčí. A dobrou referenci jsem osobně bohužel ještě neslyšel...
Monroe dělají tady v Hodkovicích a ani zaměstananci je nekupují s výraznou slevou

A i kdyby se razatně zlepšíli, tak bude trvat dlouhé roky, než se osvědčí. A dobrou referenci jsem osobně bohužel ještě neslyšel...
Mondeo 06' kombi Tdci 6kvalt 96kw, xenony, vyhřívané skla, denní svícení, sony mp3, tažné...
- mickielli15
- Pokročilý
Právě proto jsem tam dal ty Bilsteiny. Snad se osvědčí.
Focus C-max 2004 2.0 TDCi 100kw DPF, stříbrná met., GHIA, vyhř. př.sklo, aut. klima, tempomat, ESP, dešť. senzor, zatím plecháče, ale mazel edition 

- tomason
- Test driver
Já myslim že je tam záruka na origo díl a navíc jsou balený do papíru až je vybalíš tak zjistíš a nestojí polovinu johny jsou o litr levnější a co mám info tak jdou na dračku no uvidíme co vydrží 

byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- johnyram
- Junior
Teď je mají v AutoKelly dva za cenu jednoho, jen aby se prodali
Záruka, záruka, a kdo to pak bude jako pořád montovat, on si každej rozmyslí co tam komu dát, až by to měl pak zadarmo měnit
A na dračku klidně jít můžou, o tom jsem nic neslyšel, ale když se chceš auta levně zbavit, proč ne. Lepší Monroe, než špatný, nebo žádný

Záruka, záruka, a kdo to pak bude jako pořád montovat, on si každej rozmyslí co tam komu dát, až by to měl pak zadarmo měnit

A na dračku klidně jít můžou, o tom jsem nic neslyšel, ale když se chceš auta levně zbavit, proč ne. Lepší Monroe, než špatný, nebo žádný

Mondeo 06' kombi Tdci 6kvalt 96kw, xenony, vyhřívané skla, denní svícení, sony mp3, tažné...
- tomason
- Test driver
Ale já mluvím o originílním dílu FOMOCO ne o dílu z Kelly.
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- johnyram
- Junior
Aspoň co já vím, tak originál je Sachs, a o Monroe se tu bavíme celou dobu. A o čem se vlastně bavíš, to mi vlastně uniká...
- tomason
- Test driver
To musíš číst posloupnost a příspěvěk Leforta 

byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
-
- Nováček
Zdravim vsechny fanousky Mondea,
i ja (tedy muj mechanik) menil zadni tlumice z nivelaku na "normalni" origo a zadek mi taktez trochu sednul nize. Po precteni mnoha prispevku je mi jasne, ze potrebuji tuzsi pruziny (i na projevu jizdy je to nejake gumove). Mel bych mit snizeny podvozek (ale ne sportovni - moc tomu nerozumim). Ve Fordu mi rekli, ze co se tyce pruzin maji jen jedinou tuhost. Nikde jsem se v prispevcich nedocetl, jake nahradni pruziny pouzit. Nasel by se zde nekdo, kdo by mohl presneji specifikovat rozmery, pripadne odkaz, jake si zakoupil?
Mnohokrate dekuji.
i ja (tedy muj mechanik) menil zadni tlumice z nivelaku na "normalni" origo a zadek mi taktez trochu sednul nize. Po precteni mnoha prispevku je mi jasne, ze potrebuji tuzsi pruziny (i na projevu jizdy je to nejake gumove). Mel bych mit snizeny podvozek (ale ne sportovni - moc tomu nerozumim). Ve Fordu mi rekli, ze co se tyce pruzin maji jen jedinou tuhost. Nikde jsem se v prispevcich nedocetl, jake nahradni pruziny pouzit. Nasel by se zde nekdo, kdo by mohl presneji specifikovat rozmery, pripadne odkaz, jake si zakoupil?
Mnohokrate dekuji.
Ford Mondeo kombi 2.2 TDCi, 114 kW, 2005, Titanium X, momentalne 5.8 l/100 km
- djdekl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Mel si snizeni o cca 15mm oproti normal Mondeu... takze kdyz das normal pruziny budes vejs, nebo das treba Weitec -30mm a dopadnes jako ja s Mondeem... mrkni do galerky