co vas v posledni dobe vytocilo

Moderátor:phofy
Odpovědět
Hal9000
Test driver
Test driver

Re: co vas v posledni dobe vytocilo

Příspěvek od Hal9000 » 06.12.2011 17:43

Neboj, kyslík není o moc lepší. Asi koupím poštovní holuby a budu na operátory dělat :ble2:

Zdwora
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdwora » 06.12.2011 17:49

Tak to ja si nemaluju ze bych si u kyslika nebo kdekoliv jinde pomoh, neboj :)
"Vysmivam se do ksichtu vsem nechapavejm k0k0tum!" by Řezník

Obrázek

petulak
Test driver
Test driver

Příspěvek od petulak » 06.12.2011 17:59

[quote="ballu"]V neděli večer jsem jel po okrskách z Kroměříže do Olomouce. U Dubu na Moravě jsem dojel nějakého ofrouda. Pršelo a trochu i mlha, tak se plížil mezi dědinama 40-50 a pomalu každých 30m stál na brzdě. Jel jsem za nim nějakých 7 km a nedalo se předjet, pořád něco v protisměru. Najednou dědina, a on šel na brzdy a snížil rychlost na 20-30. V protisměru nic nejelo, bylá to dlouhá rovinka přes dědinu, tak jsem hodil blinkr a začal předjíždět. Ten kokot začal zrychlovat a nechtěl mě pustit . Najednou se přede mnou vynořil středový ostrůvek. Než jsem se stačil vrátit do směru tak jsem levým předním a zadním lízl panket ostrůvku. Ráfky jsou již v kovošrotě a v pátek budou druhé. Byla to moje blbost,ale by se měli zamyslet i silničáři, že ty hrany ostrůvku není to pravé ořechové, měl by tam být nějaký úkos. Nehledě na to, že ho ještě tak blbě osvětlí, že ani nejde vidět jeho obris. :([/quot

A proč jsi to nesekl vlevo ostrůvku??? :mrgreen:

Vprotisměru něco jelo?? :mrgreen:
FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback

kozlow
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kozlow » 06.12.2011 18:01

:hah: Zdwora :mrgreen:

postak
Test driver
Test driver

Příspěvek od postak » 06.12.2011 18:10

3.email v jednom týdnu z eshopu koloshop.cz a jeho nabídka newsletteru. Psal jsem jim 3.email, že nechci dostávat žádný newsletter. V pátek jsem dostal email, kdy jsem to urgoval, že jsem vyřazen, že se omlouvají a dneska znova :evil: :evil: :evil:

Můžu je žalovat :twisted: , když mám od nich potvrzení, že mě mají venku a zase mi od nich něco přijde :?: :twisted:

Miguelicek
Test driver
Test driver

Příspěvek od Miguelicek » 06.12.2011 18:16

Nemáte někdo zkušenost s http://www.abita.cz? Objednal jsem si od nich HDMI kabel 23. listopadu, doteď se nic neděje...včera jsem tam psal přes nějaký pofidérní systém, ať mi objednávku stornují, opět žádná odpověď nebo reakce :nunu: Moje blbost, měl jsem si o nich zjistit něco dříve, např. to, že nemají žádné kontakty...naštěstí to mám objednané na dobírku, tak se jim to přinejlepším pěkně vrátí zpátky :blee:

mouse
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mouse » 06.12.2011 18:21

postaku a proč si nezablokuješ jejich email ? a už ti od nich nebude nic chodit, já to tak dělám když mi chodí od nějaké pofiderní firmy a nebo od někoho koho neznám
Obrázek
Ford Grand C-Max 1.6 TI-VCT 92kw rv.2012 GRANDÍK
Obrázek

postak
Test driver
Test driver

Příspěvek od postak » 06.12.2011 18:27

Miguelicek píše:Nemáte někdo zkušenost s http://www.abita.cz? Objednal jsem si od nich HDMI kabel 23. listopadu, doteď se nic neděje...včera jsem tam psal přes nějaký pofidérní systém, ať mi objednávku stornují, opět žádná odpověď nebo reakce :nunu: Moje blbost, měl jsem si o nich zjistit něco dříve, např. to, že nemají žádné kontakty...naštěstí to mám objednané na dobírku, tak se jim to přinejlepším pěkně vrátí zpátky :blee:
Pokud nemáš u nich nic zaplaceno, tak bych nic neřešil. Pokud by ti přišlo zítra, vracel bych to zpátky. Pokud se nikdo neozval a nemá zájem komunikovat, beru to, že nemá zájem o obchod. Kup jinde :idea:
mouse píše:postaku a proč si nezablokuješ jejich email ? a už ti od nich nebude nic chodit, já to tak dělám když mi chodí od nějaké pofiderní firmy a nebo od někoho koho neznám
Když ho zablokuju, tak mi od nich nic nepřijde a to nechci. Když si u nich koupím zboží na kolo, jako že to plánuju, tak mi nepřijde potvrzení o objednávce, ani to, kdy mi pošlou zásilku. Já jen nechci, aby mi od nich chodil e-leták, jak mají fantastické ceny. Pokud budu chtít nakoupit, nakoupím. Nepotřebuju, aby mi každý týden 3x od nich přišel newsletter :bebng:

Plechac
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Plechac » 06.12.2011 18:57

Zdwora píše:Prisla mi dalsi nevyzadana sms (jinak receno slovy spam) od milovaneho tmobilu, ze mam na nakym priblbym konte bonusovy body a ze mi propadnou. Nikdy jsem si v ramci tohole uzasnyho bonus neceho nic nevybral, no nic rikam si, sedim u kompu, tak to prubnu, koupim si za to par kb dat nebo naky sms... Nalouduju stranky, prihlasim se, hned me trkne odkaz "bonus program katalog odmen" nebo tak neco, zajasam jakej sem sikoivnej a ze dostanu minimalne novej telefon, kliknu, vyskoci na me "Litujeme, nemáte oprávnění pro tuto akci.". Dekuji mily tmobile, to mam za to ze vam 12 let platim ucty :palec_nahoru: Deni na ceskem trhu mobilnich sluzeb me uz v zadnym pripade prekvapit nemuze a vytocit uz vubec ne, spis me to pobavilo :lol: Takze sem vlastne OT :arrow: BAN na me :mrgreen:
Jo s operatorama je to děs. Nesmís se nechat dát :-) Mě nedávno vypršel specialni tarif, který jse měl rok, abych od nich neodešel ke konkurenci. Po vypršení jsem znova začal přemýšlel o tom, že bych Vodafonu po 11 letech řekl sbohem a nakonec mi nabídli za 530,- s daní 580 volných minut a neomezené sms, což je myslim na český poměry docela slušný.
Myslim, že ostatní operatori se zaleknou stejně a hned budeš mít lepší služby a klid :-))

Nicméně, mě už dva dny absolutně vytáčí jeden právní příklad na seminář co mi dává dost zabrat.. :(
Ford Focus 5dv, 1.6 74kW Zetec, r.v.2002, černá-metal
https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=29719

Zdwora
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdwora » 06.12.2011 19:05

No tak tady jde jen o nakej bonus program, to mi fakt muzou polibit tam kde zada stracej slusnej nazev... No a o skole ani nemluvim, z ty mi denne prdne minimalne jedna cevka v palici :mrgreen:
"Vysmivam se do ksichtu vsem nechapavejm k0k0tum!" by Řezník

Obrázek

spoofan
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od spoofan » 06.12.2011 19:09

postak:
soucasti kazdeho newsletteru MUSI byt odkaz s moznosti odhlaseni z odberu. Pokud to nemaji uvedeno v newsletteru, uz tim porusuji zakon.
Pokud te po tve zadosti nevyradili z newsletteru, tak je to dalsi poruseni zakona.

Nemusis se s nima soudit, staci poslat kontrolu ;) Vetsina firem neeviduje vsechny potrebne udaje k newsletteru, jako by mela, takze budou mit problemy...
Byl FF II 2.0 TDCI, je Seat Leon 1M 1.6 16V

spoofan
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od spoofan » 06.12.2011 19:10

jinak me vytocilo ze je venku -10, sedim v papundeklovem pokoji (cti kolej) a nefunguje topeni.

Hal9000
Test driver
Test driver

Příspěvek od Hal9000 » 06.12.2011 19:13

Šup pro teplou deku, ať nezmrzneš :mrgreen:

kozlow
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kozlow » 06.12.2011 19:19

spoofane, a co to znamená, těch mínus deset, pappů dekl a topení ? :mrgreen:

spoofan
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od spoofan » 06.12.2011 19:28

kozlow: no to je texas, -10 stupnu celsia a snih :D to jsem rovnou mohl zustat v CR...a to jeste pred 10ti dny jsem se valel na plazi na Floride... :dih:

Odpovědět

Zpět na „Pokec“