Bylo by fajn, kdyby se tomu někdo věnoval. Nechci rejpat, ale kde to vázne??! Jestli si dotyčná nemá čas přečíst mejly(SZ) tak by to měl vzít pod křídla někdo jiný. Těšil jsem se na podložky a tu radost mi tohle kazíDamon píše:Vydržte nějak se to dá do kupy.
OK myslím že to asi nebude problém,stačí se domluvit s fokim a je to.lucky.jack píše:tak by to měl vzít pod křídla někdo jiný.
lucky.jack píše:Bylo by fajn, kdyby se tomu někdo věnoval. Nechci rejpat, ale kde to vázne??! Jestli si dotyčná nemá čas přečíst mejly(SZ) tak by to měl vzít pod křídla nekdo jiny
Kdybych se tomu chtěl věnovat, tak se přihlásím sám. Kdyby si osoba, která to pod palcem přečetla mejl(SZ), napsala Podložky se posílají jednou za 1/4 roku; tak aspoň vím na čem jsem.foki píše:nechces se teda tomu venovat ? prijed si pro krabici podlozek priprav si 5000 a muzes to zacit rozesilat .lucky.jack píše:Bylo by fajn, kdyby se tomu někdo věnoval. Nechci rejpat, ale kde to vázne??! Jestli si dotyčná nemá čas přečíst mejly(SZ) tak by to měl vzít pod křídla nekdo jiny
to mi pripomina 3lete deti na piskovisti , " kdyz mi nepučíš babovicku tak si ji nech uz ji nechci " otoci se a trucuje .lucky.jack píše: Tudíž o podložky už nemám zájem! HAWK.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti