... mam na GEMu osazeny piny na alarm, ale dokud nepreprogramuji GEM, tak je to k nicemu
... mam na GEMu osazen pin na ostrik svetel, ale dokud nepreprogramuji GEM, tak je to k nicemu
... mam ... pokracovat?

ZaQik píše:... mam na GEMu osazen pin na dverni moduly, ale dokud nepreprogramuji GEM, tak je to k nicemu
... mam na GEMu osazeny piny na alarm, ale dokud nepreprogramuji GEM, tak je to k nicemu
... mam na GEMu osazen pin na ostrik svetel, ale dokud nepreprogramuji GEM, tak je to k nicemu
... mam ... pokracovat?
Co s tím GEMem nějak si nereagoval jestli to je posilatelná položka (a pokud je, jestli se tvoje ochota poslat ji == true) nebo jestli mi chceš tu přípravu udělat celoufoki píše:ja tu auto s tempomatem mam a IDS taky , ev i GEM s tempomatem
Samantus píše:Presne jak rika kolega Foki, ted uz je to na Vas, jak se s tempomatem vyporadatejinak ja jsem zakotvil v Autocentru Barth.... a zacinam se rejpat v koncernech jako elektrikar, muzu Vam rict, ze oproti fordum to sou mrdky vsech mrdek futral
to mi nedelej ,úúúúúúúSamantus píše:Presne jak rika kolega Foki, ted uz je to na Vas, jak se s tempomatem vyporadatejinak ja jsem zakotvil v Autocentru Barth.... a zacinam se rejpat v koncernech jako elektrikar, muzu Vam rict, ze oproti fordum to sou mrdky vsech mrdek futral
Doporučuji si přečíst celé téma a myslím, že na všechny otázky nalezneš odpověďfrenklinek píše:Zdravim vsechny:) Tak jsem si tu cetl v rychlosti o tempomatu a chci polozit jen par otazek a snad me na ne nekdo odpovi:) Tak mam focuse rok 06 a jak tu nekdo psal o tech pismenkach u pojistek tak tam mam D a jeste nejake pismenko za nim. na draty sem se jeste nedival ale juknu se. Z toho co jsem tu cetl tak nekde pod volantem musi byt osazena nejaka zasuvka vsema dratama.Pokud budu met draty na zasuvce osazene tak to pro me znamena ze tempomat by mel jit?Protoze sem volal do fordu a oni je pane to je slozite a moc drahe to radeji nedelejte:) a taky mam otazku kdyz bych sehnal volant s tlacitky tempomatu sel by nasadit a pouzivat?A taky asi bude problem v kontrolce tempomatu co?Ted mam triramenny volant a na nej ai nic dodelat nejde nebo prikoupit?Nekdo to tu uz resil ale nevim jak to dopadlo.Hold sam si nic neupajim nejsem zdatny elektrosilenec:) A pokud mate nekdo nejake reseni co vypada vkusne a neni drahe tak dejte vedet.Moc dekuji vsem.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů