Miro já tě chápu, ale vem si to i tak, že díky řidiči, který pár set metrů před tebou blikl na rychle jedoucí auto, to spomalilo a tak nikoho nezranilo, nezmrzačilo, nezabilo či nenabouralo do tvého fofa. To stojí i za nechtěně ušetřené peníze toho piráta.Mira píše:NEBLIKÁM A NIKDY BLIKAT NEBUDU![]()
protože radary jsou většinou v obcích a městech a tam se má rychlost dodržovat. Nebudu přece šetřit peníze řidičům, na které večer u televize nadávám, protože z důvodu nepřiměřené rychlosti někoho zranily, zmrzačily, zabily apod.
![]()
blikate oprotiiducim ak je radar?
- Jasio
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: blikate oprotiiducim ak je radar?
- Mira
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Jasio: ber to tak, že on spomalí pouze na měřený úsek a pak opět sešlápne protože si je jistý, že za sebou dva radary nebudou a právě tam někoho srazí
samozřejmě je to všechno diskutabilní, já prostě neblikám
- Jasio
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Však já tě nechtěl přesvědčovat. Možností které mohou a nemusí nastat je mnoho. Někdy bliknutí může pomoct peněžence, někdy může zachránit plech či zdraví a někdy je to zcela marné. 
-
čajda
- Test driver

Míro jestli si to četle zpět tak tu měl někdo názor, že na frajery (od pohledu ) neblikne, ale třeba já jezdím o něco rychleji jezdím tak kolem 60 a když někdo blikne jsem rád, na takové bliknu taky ale taky někdy když vidím borce co to pere tak se na něho vykašlu.
- Damon
- Test driver

Hele Jasio teď mě napadlo až bude jestli bude tam u vás ten radar tak se celkem nablikáš.

Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- Jasio
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Kdo ví, jestli bude fungovat, když boudou kolem jezdit auta s antiradary. 
- JardaB
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Co týká blikání, přikláním se k Mírovi. Jeden pirát mi zabil kamaráda
Blikám jen při nerozsvícených světlech (a to ještě podle situace) a také pokud jsem minul nějaké nebezpečné místo.
cajda: V obci zpravidla dodržuji padesátku. Přimělo mne k tomu celkem drsné video s malou holčičkou a mottem "Při šedesátce mám 80% šanci, že zemřu. Při padesátce mám 80% šanci, že přežiju."
Blikám jen při nerozsvícených světlech (a to ještě podle situace) a také pokud jsem minul nějaké nebezpečné místo.
cajda: V obci zpravidla dodržuji padesátku. Přimělo mne k tomu celkem drsné video s malou holčičkou a mottem "Při šedesátce mám 80% šanci, že zemřu. Při padesátce mám 80% šanci, že přežiju."
Ford Focus Combi 1.6, 74kW, 02/2002, Moondust Silver

- Mira
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
cajda: asi udělám výjimku na fofíky a speciálně na černý kombíky 
JardaB: přesně tak, pirát mi totiž srazil sestru na přechodu pro chodce (naštěstí se z toho vylízala bez následků) v tomto případě to byla navíc kombinace rychlosti a nezastavení na červenou - to ještě body nebyly
JardaB: přesně tak, pirát mi totiž srazil sestru na přechodu pro chodce (naštěstí se z toho vylízala bez následků) v tomto případě to byla navíc kombinace rychlosti a nezastavení na červenou - to ještě body nebyly
-
čajda
- Test driver

JardaB samozřejmě , že kde je nepřehledný usek jedu pomalu, ale jsou místa kde ti prostě nemuže nikdo skočit pod kola,leda by někdo spadl z nebe tak tam jedu i rychleji než 60
Ono nejde říct paušalně jezdím pořád 60 nebo 50, doufám, že víš jak to myslím, přece nepojedu v úseku kde je opravdu obrovský přehled 50 když tam jde jet v pohodě 70.
-
čajda
- Test driver

Miro děkuji
, a s tou červenou , včera se kolem mě prohnal dementní taxikář na červenou jakoby nic tak na toho bych bliknul ale laserem do xychtu 
- Jasio
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Vůbec nevím co se do toho montuji. Vždyť já vlastně taky ani jednou nebliknul kvůli rychlosti. 
- falco3243
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
aj ja som blikaval..... ale pokuty robia svoje nie je to len v kosiciach.... ja som dostal za 1000 a kamarati tiez radsej som s tym prestal.... clovek nikdy nevie ci nahodou to auto ktore upozoznujes blikanim nie su nahodou policajti..... to sa stalo mne...co uz....
Ford Fikuskombik jak hrom, r.v. 1999, 1,6 zetec, 16 lentilek...

- Benji
- Nováček

Ahoj všem,
já blikám a někdy i mávám..dělám to ják kvuli "POMÁHAT A CHRÁNÍT=VYBÍRAT"
tak i pro upozornění,že někdo nesvítí..
pokud vidím "známe Karvinské" (i jinde a jiné) namachrované blbečky,tak těm ani náhodou.Jednoduše FU.K OFF!!!
Ted jsem poslední dobou hlidku nepotkal,tak jsem neblikal,ale jak nad tím uvažuju,asi začnu spíše gestikulovat,mávat.
Zjistím jak to zatím řeší kamaradi tady v KA co taky CHRÁNÍ
já blikám a někdy i mávám..dělám to ják kvuli "POMÁHAT A CHRÁNÍT=VYBÍRAT"
tak i pro upozornění,že někdo nesvítí..
pokud vidím "známe Karvinské" (i jinde a jiné) namachrované blbečky,tak těm ani náhodou.Jednoduše FU.K OFF!!!
Ted jsem poslední dobou hlidku nepotkal,tak jsem neblikal,ale jak nad tím uvažuju,asi začnu spíše gestikulovat,mávat.
Zjistím jak to zatím řeší kamaradi tady v KA co taky CHRÁNÍ

Bylo:ŠKODA 100(po dědovi), RENAULT19 1.8 8v(pouze:-( ,1993)
Ben FF1 , 1.8TDDi Hatch , 7x16" RSW,Přední nárazník z 2002, Angel eyes (black FK) s H.I.D..
Galerie: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=94&t=10497
- gordon7
- Nováček

Nuž, soudruzi, vidim to tak, že je potrebné zvolať schôdzu a prejednat to tam, dame to do zapisnice a zvolime dozornu radu .....

Grand C max 92 kw 2015
- panther7
- Test driver

Abych řekl pravdu-tak moc neblikám a to docela z prozaického důvodu, kdo jede jako hova.. tak si pokutu zasluží a kdo ne tak má prostě smůlu. Neříkám, že dodržuji rychlost mám puštěné radio kde sem tam něco řeknou kde měří, ale jinak je to prostě smůla-když chytnou. Sranda je, že když jedu po dálnici normál 130km/h tak si skoro připadám, že tam překážím. Co sem byl ted v A, SLO a CRO tak tam se rychlost většinou dodržuje.