dementi

Moderátor:phofy
Bery
Junior
Junior

Příspěvek od Bery » 17.01.2007 19:43

Vlada píše:To mě někdo šlohnul dva znaky Ghia z boku auta. A propo nevíte někdo, kde je sehnat :?:
Myslíš tenhle znáček???? Měl bych.
Obrázek

Jinak se mi bude doma válet tahle lišta :wink:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Jinak tady je malinká promáčklina od kuličky (náhodný vístřel z P90 :( )
Je vydět jenom z blízka!!!

Obrázek

Obrázek

:wink: :wink: :wink:
Fíkus 2.0 :) 16v :) 130Ps ( momentálně trochu přidřenej motor,tak to moc nejede:( )
Jsem tlustej!!!
Protože nejsem línej se nažrat!!!

ihrdlick
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ihrdlick » 18.01.2007 06:39

Ještě jsem k tomu textu dopsal, že příště zavolám policii, protože u Forda by mi stříkli jenom celý nárazník + práce = alespoň 4000,- ! Takto mi to udělají kluci v Hodslavicích za lidovku a ještě dostanu 1dl barvy domů!
Obrázek
1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA

PedroH
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PedroH » 18.01.2007 09:16

ihrdlick píše:Tak pánové, v neděli ráno přišlo to, čeho se tady asi všichni bojíme. Celý víkend ho hlídám (u babičky), stojím pod lampou a když pak ráno dávám batoh do kufru, tak zjistím tohle. Ten chlap, co stál za mnou s tranzitem mi předním tažným okem škrtnul o auto! Záslepka vypadlá ven, popraskaný lak nad záslepkou a okolo odřeno. Sice to není mic moc, ale v ten moment jsem měl ty nejčernější myšlenky. Pak jsem ještě zjistil, že mi kamínek uloupl kus laku na hraně předních P dveří a aby toho nebylo málo, tak mi nějaký zmrd ukradl PP zástěrku, druhou už nestihl. Ztrátu jsem vyloučil, protože když jsem zaparkoval, tak tam byly obě 2 a pak už jsem s autem nejel. No to ten rok 2007 začíná pěkně A co se týče toho blbečka s tranzitem, tak mu dám za okno papírek, ať se příště alespoň omluví nebo tak něco! Nemáte nějaký návrh na text ?
No a ještě proč se to stalo, já jsem stál dobře, akorát ono se parkuje na levé straně na chodníku a asi mu to poskočilo nebo mu to prostě nevyšlo. A když ho člověk nechytí za ruku, tak má smůlu !!!

Obrázek
Jen takový postřeh pro všechny...Z vlastní zkušenosti vím, že když policie přijede, máte SPZ, typ a detaily od vozidla, co vám tohle způsobilo, tak to vozidlo vyhledají, ověří stopy a napaří mu velkou pokutu + body - odjetí od nehody, poškození cizího vozidla). No a pokud by operoval s tím, že jste blbě stáli, tak NEUSPĚJE, protože dle policie "stojící vozidlo nemůže způsobit dopravní nehodu". Takže i kdybyste mu nakrásně najeli na milimetr ke dveřím, tak za nehodu může on. Takto se to stalo našemu strojníkovi, co při výjezdu s mercedesem k požáru urazil debilně parkujícímu autu zrcátko a od policajtů vyfasoval 500 kč pokutu za způsobení malé dopravní nehody...
Ford Focus 1,8 tddi 09/2001 facelift 2002. hatchback, stříbrný
Obrázek

Žij tak, abys toho později nelitoval!
Když tě někdo žádá o pomoc, neodmítej - nevíš, kdy ty budeš potřebovat pomoc od někoho jiného!!!

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 18.01.2007 09:32

takže ked idete k požiaru a vadí vam prekažka aby ste sa dostali napr.k ohnu, nemožete ju odstranit,aj za okolnosti, že ju poškodite???
to by malo byt niekde ošetrené nie?

PedroH
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PedroH » 18.01.2007 10:39

chmelko píše:takže ked idete k požiaru a vadí vam prekažka aby ste sa dostali napr.k ohnu, nemožete ju odstranit,aj za okolnosti, že ju poškodite???
Bohužel, není...Odstranit překážku můžeme, ale nesmíme ji poškodit. A to uznej, když jde o vteřiny, není lehké. Prostě vyběhne všechno, co má ruce, vezme se to "do živých" a odskáče na bok. Druhá věc je, když se prokáže, že ono vozidlo zabránilo příjezdu k požáru a kvůli tomu došlo k ohrožení, zranění nebo úmrtí osob či k velkým materiálním škodám, tak je to na obvinění z obecného ohrožení či nedbalostního ublížení na zdraví. Ale to má spoustu aspektů a vždy je to na právníkovi obviněného, jak je šikovný a jak se z toho dokáže vyzout - však to znáš...
Pro nás jednodušší je natáhnout více hadic jako vedení a to i na 100 metrů a pak prostě běžet jako o závod...Bohužel je to chyba v našich zákonech a nikdo z pánů poslanců nejeví zájem to změnit - upozorňovali jsme na to x krát...
Obrázek

Když tě někdo žádá o pomoc, neodmítej - nevíš, kdy ty budeš potřebovat pomoc od někoho jiného!!!

PedroH
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PedroH » 18.01.2007 10:41

to byla jen odbočka a prosba - parkujte a upozorňujte na parkování tak, aby byl umožněn průjezd nám hasičům či záchrance - může jít někdy v budoucnu i o váš život či vaše zdraví, v nejmenším o váš majetek... :!:
Obrázek

ihrdlick
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ihrdlick » 22.01.2007 06:31

Tak auto mám opravené, lakování nárazníku (jen odřená část) + vyleštění škrábanců laku okolo všech klik a přední kapoty mě vyšlo na 800,- :? No ale hned v neděli jsem zase chtěl zabíjet, protože buď děcka nebo mládež vracející se z hospody....asi na 6 autech, co jsem jenom zjistil chyběly antény :evil: Samo, že moje autí bylo taky mezi nimi !!! Jak toho haj*la jednou chytnu, tak ať si mě nepřeje! Foto opravy nešlo pořídit, tak moc se to lesklo, že to "nešlo" vyfotit 8)
Obrázek

seby
Nováček
Nováček

Příspěvek od seby » 01.02.2007 14:42

pelen píše:Někde jsem slyšel, že někdo v autě nechal pitbula a šel do města nakupovat. Po nějaké době čistil auto a narazil na mumifikovaný zlodějův prst.
Tak to je dobře, tak to ma byt:-)))))))))))))))))))))))))))))))

ihrdlick
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ihrdlick » 01.02.2007 14:50

PedroH píše:
chmelko píše:takže ked idete k požiaru a vadí vam prekažka aby ste sa dostali napr.k ohnu, nemožete ju odstranit,aj za okolnosti, že ju poškodite???
Bohužel, není...Odstranit překážku můžeme, ale nesmíme ji poškodit. A to uznej, když jde o vteřiny, není lehké. Prostě vyběhne všechno, co má ruce, vezme se to "do živých" a odskáče na bok. Druhá věc je, když se prokáže, že ono vozidlo zabránilo příjezdu k požáru a kvůli tomu došlo k ohrožení, zranění nebo úmrtí osob či k velkým materiálním škodám, tak je to na obvinění z obecného ohrožení či nedbalostního ublížení na zdraví. Ale to má spoustu aspektů a vždy je to na právníkovi obviněného, jak je šikovný a jak se z toho dokáže vyzout - však to znáš...
Pro nás jednodušší je natáhnout více hadic jako vedení a to i na 100 metrů a pak prostě běžet jako o závod...Bohužel je to chyba v našich zákonech a nikdo z pánů poslanců nejeví zájem to změnit - upozorňovali jsme na to x krát...
Holt naše zákony. Známý byl v USA a říkal, že pokud jedou hasiči - mají zaplé majáky+sirény a ty jim třeba zkřížíš cestu, tak Ti tím obrovským DENISEM urazí půl auta a ještě máš problém Ty. O špatném parkování a bránění v zásahu ani nemluvě.
Obrázek

David 1
Junior
Junior

Příspěvek od David 1 » 01.02.2007 17:16

To nejsou jenom zákony,hodně frajírků se totiž neumí za volantem chovat.
Byl. Ford Focus 1,8 Tddi combi, 66 kw, r.v.99,
zelená met.
Už není ani Ford Mondeo 2.0 Tdci htb, 96 kw black metal, r.v.05
Škoda Octavia tdi 81kw htb, r.v. 02, Olivová metal.

Bubak
Nováček
Nováček

Příspěvek od Bubak » 05.03.2007 18:16

Tak to je přesný ,že hodně frajírků se totiž neumí za volantem chovat.

Moje příhoda je trochu starší ,protože jsem těď neměl moc času ,ale o to smutnější je to ,že ten libovej frajírek je vlasníkem fofo .

Napadl sníh ,na silnicích břečka.Protijedocí vozidlo se žene jako léto by bylo. Ve chvíli kdy se míjíme ho to mrsklo na mně . No šnýt sem stihnul uhnout, ale ne moc, škarpama nerad jezdím. Padla rána - zrcátko v kelu. Otočím to a pašáka dojedu. No a co se nestalo. Mongoloidní pastevec neměl toliko slušnosti ,aby hodil omluvu a snažil se nějak vyrovnat. Zřejmě poučen ze starých bolševických filmů zatloukal a zatloukal, prý za to nemůže. No domluva s ním možná nebyla a telefonická rada policie, že za těchto okloností bych to měl s jejich příjezdem za spoluúčast, mě přinutila na to hodit bobek.
Výsledek byl takovej, že já i stará jsme byli pěkně nakrknutý, dítě vyděšený a celá rodina lehčí o 17 stovek.

Je to špatný , když někdo vlastní kvalitní vůz a je takový hovado , že škodí všem okolo . To vlasníkům fofo moc dobré jméno nedělá.
Bubak 1.8 TDDI 66kw/1999 Ghia,sedan (vínová metla)
Obrázek

ihrdlick
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ihrdlick » 21.08.2007 06:27

A je to tady o5 a zase! Včera jsem vypustil z úst tolik sprostých slov, že jsem se až divil, jakou mám slovní zásobu. Nechal jsem před fabrikou autí a když si pro něj jdu odpoledne, tak koukám a lem u LP nárazníku odřený až na základ + vyškrábané kolečko, jak to někdo asi čistil. Tak nějaký šmejd mi odřel autí a jak se to snažil očistit, tak to zku*vil (sorry) ještě více. Tak dneska kolem 7:00 jdu koukat na kamerový systém, tak tam snad něco bude. No ale když jsem ráno šel o5 z parkoviště, tak jsem viděl černé auto, které má odřeninu ve stejné výšce jako já a je modrá, takže jsem ho asi našel i bez kamery, ale to se mu bude asi těžko dokazovat, může klidně říct, že to odřel někde jinde a jsem v p*deli. Ptal jsem se v lakovně a oprava vyjde na cca 1500,- :evil: Nevíte náhodou někdo jak to je, když Vám odřou auto na podnikovém parkovišti, jestli to třeba nehradí podnik? Mám i 2 svědky, kteří mi potvrdí, že se to tam opravdu stalo. Čus...jakmile seženu kabel na telefon, tak dám i nějaké foto.
Obrázek

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 21.08.2007 06:53

osobne by som hned zavolal policajtov,že mi niekto
poškodil auto,a že ušiel z miesta nehody..
onui by spisali protokol a dnes by som im zavolal,
že ho asi mam či to nemožu prist nafotit..neukecal by to
neboj..ak to s nim nepojde sa dohodnut,urob toto..

silverwolf
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silverwolf » 21.08.2007 07:48

Oznámil bych to na Policii, i když je to se zpožděním a budou
asi remcat, ale máš svědky tak to mají bez práce. Za podnikové
parkoviště podnik zcela určitě neručí. Pokud to máš pojištěné, tak
ti to pojišťovna zaplatí aniž by ti vzala bonus, když znají pachatele.
Doporučuji to ohlásit.
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník
Obrázek

ihrdlick
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ihrdlick » 21.08.2007 08:38

Tak mám z 1/2 vyhráno. Teďe jsem hodinu strávil u kamerového systému a na kameře je pěkně vidět, jak borec neumí vyparkovat auto a najel do toho mojeho a při výjezdu z parkoviště další kamera snímá RZ, takže má týpek smůlu :twisted: Zajdu na policii, nechám si zjistit jeho jméno, v podniku mi zjistí kde pracuje a ještě si nechám záznam z té kamery dát na CD, takže tak! Taky jsem procházel parkovište a dnes jel do práce asi s manželkou, auto má asi v lakovně na přeleštení :!:
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Pokec“