VIP koutek ve dne, čekám na své pivo, je po "spanilé jízdě" a už můžu.
So last part (I must unpack after meeting too)
VIP nook at day, I am waiting for my beer, it is after “graceful drive”, I can drink already.

VIP koutek v noci ze soboty na neděli.
I když se mi místy zavíraly oči, "take a photos" mne neopustilo. Vše je pořízeno z jednoho, stejného místa k sezení - už se mi nechtělo přemísťovat a kmitat okolo. Je to pohodlné a také ne moc nápadné.
Zaostřeno schválně na to hlavní - na pípu. U pípy mamka Maye? Podobnost je veliká.

VIP nook at night from Saturday to Sunday.
Even if my eyes closed, "take a photos" did not leave me. All is taken from one, the same sitting place - I did not displace and oscillate around. It is comfortable and not very viewy.
It is sharpened on main – on spigot. Is “Maya” mom at spigot? Likeness is great. No, no, no. “Alen” correct me – she is “Foki” mom.

Jasio, jeho pivo, Pepanovo ucho a "mázlého" v pozadí prozradím dále.
“Jasio”, his beer, “Pepan’s” ear and I betray clouded man in field later.

Jasiův pes, těsně po prozrazení jeho jednoduchého jména, dosud jsem si nevzpoměl. ... No 1 a Jasio pomohli, přece Břéťa, takové jednoduché.
“Jasio’s” dog soon after dog’s elementary name disclosure, I did not remember till this time. “No 1“ and “Jasio” helped me, name is ”Breta” yet, it is so elementary.

Z "mázlého" se "vyklubal" šikovný pořadatel Ján (jinak bratr Maye). Srdečně nás vítal při příjezdu do kempu a dohlížel na vstup do VIP koutku.
Jeho zážitek, na který prý jen tak nezapomene:
U stánku s rožněnými klobáskami byli manželé a mezi nimi klučina 10-12let. Po objednání manželů se klučina ozval "mi taky jednu" a zmizel. Stánkař účtoval 3ks. Manželé se brání, my chceme platit jen 2ks. Stánkař, a co váš syn?. Manželé, my žádného nemáme?! Stánkař, to se mi za dlouholetou praxi ještě nestalo.

Vedle mne sedící "Manželka" zavětřila, to by pasovalo na našeho syna.
Dab organizer “Jan” (“Maya’s brother) turned out from clouded man. He hailed us heartily at camping arrival and he oversaw on VIP nook entry.
This is his experience whereon he not forget just:
Husbands and between them 10-12 years boy were at stall with grill sausages. Boy said after husbands order "me one also" and he ran away.
Stall man invoiced three grill sausages. Husbands enter protest, we want pay only two. Stall man said and what your son? Husbands said, we have not son. Stall man, it did not happen for all my profession still. "Manzelka" take wind, it would fit to our son.

Ján a silačka, která držela hlavu motoru těsně u těla a úsměvem chtěla naoko obalamutit porotu. Silačka má od včerejška přezdívku Alen a není žádná podvodnice, zkoušela jen, že ženy opravdu mohou zdvihat a držet do 15 kg, a patří jí dík za sraz, jako všem pořadatelům.
"Jan" and strong woman, which held head of engine nearly at body and by smile she want for effect bluff into jury. Strong woman has nickname "Alen" from yesterday and she is not swindler, she tested only, if women can heave and hold up to 15 kg. Thanks belong to her and to all organizers for meeting.

Hlavní hvězda srazu a večera, už ji snad poznáte. Chtěl jsem máznout jen ty alkoholové flašky a ne kusy melounu, někdy se však původní záměr nepodaří.
This si main star of meeting and evening, you identify her perhaps already. I would blur alcohol glasses only and not portion of melon, intention did not succeed sometime.

Pro mne krásná neznámá 1, kdo ji zná, prozradí. A prozradili, Alena, manželka Damona.
It is beautiful unknown woman 1 for me, who know her, that disclose. They disclose, this is "Alena", "Damon" wife.

Pepan zatím jen o Fofíku medituje. Na podzim nebo na začátku zimy se dočká. Peníze mu přibudou a Foki je mu zárukou. (Ani jsem nezpozoroval, že to je skoro veršované.

"Pepan" wonder about "Focus" in the meantime. He wait to "Focus" in autumn or in begin of winter. Money add to him and "Foki" is his guarantee.

Už se to roztáčí, už se to nalévá. Kdo by odolal? Šikovná šenkýřka a kvalitní myjavská slivovička, určitě ta, co byla vzpomínána na fóru. Z mirabelek, upřesnil Ján.
It is run up again, it is bucketed. Who would stand up? Beautiful publican woman and high quality slivovitz from "Myjava", absolutely that was mentioned in viewforum. It is from mirabelles, "Jan" specified.

Důvěrnější nalití novomanželskému páru - Zuzce a Honzovi.
It is more intimate pour to newlywed couple - to "Zuzka" and to "Honza".

Nálada stoupá. Zleva: Ján, Maya, Zuzka, Honza, Alena (neznámá 1) a v jamajské sportovní šiltovce Bruno.
Mood rise. From the left: "Jan", "Maya", "Zuzka", "Honza", "Alena" (unknown woman 1) and "Bruno" with Jamaica sports cap.

Ján kritizuje Mayu, že má na snídani studené neuvařené párky, Maya se tomu směje, Bruno něco přitakává a Manželka dělá "velký nos", ne, pokuřuje si svou dneska už dvacátou nebo čtyřicátou???
"Jan" criticise "Maya", that she prepare him cold not boiled sassingers for breakfast, "Maya" smile this, "Bruno" say something and "Manzelka" make "long nose", no, she smoke hers twenties or fortieth cigarette???

Brunovi se nějak podařilo Jána vrátit od studených snídaní k dobré náladě. Těžko si vzpomínám, ale myslím si, že nám vykládal vtip o tchýni (svokre - slovensky jsem snad nezapomněl). Manželka na něj zírá, co to z něho leze. Na veselou náladu svého Bruna by měla být už dávno zvyklá, nemyslíte?
"Bruno" did not succeed to return "Jan" from cold breakfast to good mood. I remember difficult, bu I think, that he said to us joke about mother-in-law ( about "svokre" in slovak - I do no remember slovak perhaps). "Manzelka" stare to him, what it climb up from him. She should has been adapt to "Bruno's" jovial moon long ago.

Na Fokiho jsem nezapomněl - vzadu sedící, po jídle spokojený, kdo by nebyl, že?
V popředí Alena a Damon.
I did not forget about "Foki" - he is sitting at the back, after food comfortable, who would not be, do you?
"Alena" and "Damon" are forward.

Zleva stojící: pro mne neznámá 2, neznámá 3 a Vlko.
From the left standing: unknown woman 2 for me, unknown woman 3 and "Vlko".

Vedlejší stůl. Poznejte se, znám jen Vlka.
Beside table. Identify yourselves, I know "Vlko" only.

Zprava celé obličeje: Bruno a ....??? Damon přece, poradili mi. Vzadu, také nealko se pilo.
From the right all faces: "Bruno" and ....? "Damon" yet, they advised me. At the back, we drank nonalcoholic drink too.

Vítěz silácké soutěže chce zase utrhnout nejvyšší cenu. Soutěž o nejvyšší obsah alkoholu v krvi (měří se v dechu). Do soutěže je zařazen ten, kdo má alespoň 3,5!!! Přístroj CA2000 zapůjčil Honza.
http://www.alkoholtester.cz/ ... 2379,- Kč s DPH, mohl by se hodit, bodů je málo.
This is winner of strong man match and he want wrench off highest award. Match about highest alcohol blood content (this is measured by respiration). The one is submit in match, which one has 3,5 per mille as minimum. "Honza" donated "CA2000" instrument .

Novomanželé na svatební cestě. Komu se poštěstí mít na ni kolem sebe tolik nádherných aut a lidí samozřejmě.
My jsem byli sami, ve stanu, načerno v lese, v blízkosti zámku Hluboká a přesně před 30 lety.
Newlywed couple on honeymoon. Who has luck to have on honeymoon around themselves much of attractive cars and attractive people of course.
WE were ourself, in tent, in the forest illicit, near of castle „Hluboka“, before 30 years exactly.

A nakonec musím dát to nejlepší, příjemně unaveného, ale spokojeného hlavního pořadatele - Fokiho.
Díky za sraz.
I must get the best in the end, pleasantly tired, but satisfied main oragnizer - "Foki".
Thanks for meeting.