Křivonoska 2006 - seriál

Moderátor:Quickie
Odpovědět
pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 17.07.2006 20:51

Zatím poslední část (musím si také konečně po srazu vybalit).
VIP koutek ve dne, čekám na své pivo, je po "spanilé jízdě" a už můžu.

So last part (I must unpack after meeting too)
VIP nook at day, I am waiting for my beer, it is after “graceful drive”, I can drink already.

Obrázek

VIP koutek v noci ze soboty na neděli.
I když se mi místy zavíraly oči, "take a photos" mne neopustilo. Vše je pořízeno z jednoho, stejného místa k sezení - už se mi nechtělo přemísťovat a kmitat okolo. Je to pohodlné a také ne moc nápadné.

Zaostřeno schválně na to hlavní - na pípu. U pípy mamka Maye? Podobnost je veliká. 8O Ne, ne , ne. Alen mne opravuje - je to mamka Fokiho.
VIP nook at night from Saturday to Sunday.
Even if my eyes closed, "take a photos" did not leave me. All is taken from one, the same sitting place - I did not displace and oscillate around. It is comfortable and not very viewy.

It is sharpened on main – on spigot. Is “Maya” mom at spigot? Likeness is great. No, no, no. “Alen” correct me – she is “Foki” mom.

Obrázek

Jasio, jeho pivo, Pepanovo ucho a "mázlého" v pozadí prozradím dále.
“Jasio”, his beer, “Pepan’s” ear and I betray clouded man in field later.

Obrázek

Jasiův pes, těsně po prozrazení jeho jednoduchého jména, dosud jsem si nevzpoměl. ... No 1 a Jasio pomohli, přece Břéťa, takové jednoduché.
“Jasio’s” dog soon after dog’s elementary name disclosure, I did not remember till this time. “No 1“ and “Jasio” helped me, name is ”Breta” yet, it is so elementary.

Obrázek

Z "mázlého" se "vyklubal" šikovný pořadatel Ján (jinak bratr Maye). Srdečně nás vítal při příjezdu do kempu a dohlížel na vstup do VIP koutku.
Jeho zážitek, na který prý jen tak nezapomene:
U stánku s rožněnými klobáskami byli manželé a mezi nimi klučina 10-12let. Po objednání manželů se klučina ozval "mi taky jednu" a zmizel. Stánkař účtoval 3ks. Manželé se brání, my chceme platit jen 2ks. Stánkař, a co váš syn?. Manželé, my žádného nemáme?! Stánkař, to se mi za dlouholetou praxi ještě nestalo. :?
Vedle mne sedící "Manželka" zavětřila, to by pasovalo na našeho syna.
Dab organizer “Jan” (“Maya’s brother) turned out from clouded man. He hailed us heartily at camping arrival and he oversaw on VIP nook entry.
This is his experience whereon he not forget just:
Husbands and between them 10-12 years boy were at stall with grill sausages. Boy said after husbands order "me one also" and he ran away.
Stall man invoiced three grill sausages. Husbands enter protest, we want pay only two. Stall man said and what your son? Husbands said, we have not son. Stall man, it did not happen for all my profession still. "Manzelka" take wind, it would fit to our son.

Obrázek

Ján a silačka, která držela hlavu motoru těsně u těla a úsměvem chtěla naoko obalamutit porotu. Silačka má od včerejška přezdívku Alen a není žádná podvodnice, zkoušela jen, že ženy opravdu mohou zdvihat a držet do 15 kg, a patří jí dík za sraz, jako všem pořadatelům.
"Jan" and strong woman, which held head of engine nearly at body and by smile she want for effect bluff into jury. Strong woman has nickname "Alen" from yesterday and she is not swindler, she tested only, if women can heave and hold up to 15 kg. Thanks belong to her and to all organizers for meeting.

Obrázek

Hlavní hvězda srazu a večera, už ji snad poznáte. Chtěl jsem máznout jen ty alkoholové flašky a ne kusy melounu, někdy se však původní záměr nepodaří.
This si main star of meeting and evening, you identify her perhaps already. I would blur alcohol glasses only and not portion of melon, intention did not succeed sometime.

Obrázek

Pro mne krásná neznámá 1, kdo ji zná, prozradí. A prozradili, Alena, manželka Damona.
It is beautiful unknown woman 1 for me, who know her, that disclose. They disclose, this is "Alena", "Damon" wife.

Obrázek

Pepan zatím jen o Fofíku medituje. Na podzim nebo na začátku zimy se dočká. Peníze mu přibudou a Foki je mu zárukou. (Ani jsem nezpozoroval, že to je skoro veršované. :lol: :lol: )
"Pepan" wonder about "Focus" in the meantime. He wait to "Focus" in autumn or in begin of winter. Money add to him and "Foki" is his guarantee.

Obrázek

Už se to roztáčí, už se to nalévá. Kdo by odolal? Šikovná šenkýřka a kvalitní myjavská slivovička, určitě ta, co byla vzpomínána na fóru. Z mirabelek, upřesnil Ján.
It is run up again, it is bucketed. Who would stand up? Beautiful publican woman and high quality slivovitz from "Myjava", absolutely that was mentioned in viewforum. It is from mirabelles, "Jan" specified.

Obrázek

Důvěrnější nalití novomanželskému páru - Zuzce a Honzovi.
It is more intimate pour to newlywed couple - to "Zuzka" and to "Honza".

Obrázek

Nálada stoupá. Zleva: Ján, Maya, Zuzka, Honza, Alena (neznámá 1) a v jamajské sportovní šiltovce Bruno.
Mood rise. From the left: "Jan", "Maya", "Zuzka", "Honza", "Alena" (unknown woman 1) and "Bruno" with Jamaica sports cap.

Obrázek

Obrázek

Ján kritizuje Mayu, že má na snídani studené neuvařené párky, Maya se tomu směje, Bruno něco přitakává a Manželka dělá "velký nos", ne, pokuřuje si svou dneska už dvacátou nebo čtyřicátou???
"Jan" criticise "Maya", that she prepare him cold not boiled sassingers for breakfast, "Maya" smile this, "Bruno" say something and "Manzelka" make "long nose", no, she smoke hers twenties or fortieth cigarette???

Obrázek

Brunovi se nějak podařilo Jána vrátit od studených snídaní k dobré náladě. Těžko si vzpomínám, ale myslím si, že nám vykládal vtip o tchýni (svokre - slovensky jsem snad nezapomněl). Manželka na něj zírá, co to z něho leze. Na veselou náladu svého Bruna by měla být už dávno zvyklá, nemyslíte?
"Bruno" did not succeed to return "Jan" from cold breakfast to good mood. I remember difficult, bu I think, that he said to us joke about mother-in-law ( about "svokre" in slovak - I do no remember slovak perhaps). "Manzelka" stare to him, what it climb up from him. She should has been adapt to "Bruno's" jovial moon long ago.

Obrázek

Na Fokiho jsem nezapomněl - vzadu sedící, po jídle spokojený, kdo by nebyl, že?
V popředí Alena a Damon.
I did not forget about "Foki" - he is sitting at the back, after food comfortable, who would not be, do you?
"Alena" and "Damon" are forward.

Obrázek

Zleva stojící: pro mne neznámá 2, neznámá 3 a Vlko.
From the left standing: unknown woman 2 for me, unknown woman 3 and "Vlko".

Obrázek

Vedlejší stůl. Poznejte se, znám jen Vlka.
Beside table. Identify yourselves, I know "Vlko" only.

Obrázek

Zprava celé obličeje: Bruno a ....??? Damon přece, poradili mi. Vzadu, také nealko se pilo.
From the right all faces: "Bruno" and ....? "Damon" yet, they advised me. At the back, we drank nonalcoholic drink too.

Obrázek

Vítěz silácké soutěže chce zase utrhnout nejvyšší cenu. Soutěž o nejvyšší obsah alkoholu v krvi (měří se v dechu). Do soutěže je zařazen ten, kdo má alespoň 3,5!!! Přístroj CA2000 zapůjčil Honza.
http://www.alkoholtester.cz/ ... 2379,- Kč s DPH, mohl by se hodit, bodů je málo.
This is winner of strong man match and he want wrench off highest award. Match about highest alcohol blood content (this is measured by respiration). The one is submit in match, which one has 3,5 per mille as minimum. "Honza" donated "CA2000" instrument .

Obrázek

Novomanželé na svatební cestě. Komu se poštěstí mít na ni kolem sebe tolik nádherných aut a lidí samozřejmě.
My jsem byli sami, ve stanu, načerno v lese, v blízkosti zámku Hluboká a přesně před 30 lety.
Newlywed couple on honeymoon. Who has luck to have on honeymoon around themselves much of attractive cars and attractive people of course.
WE were ourself, in tent, in the forest illicit, near of castle „Hluboka“, before 30 years exactly.

Obrázek

A nakonec musím dát to nejlepší, příjemně unaveného, ale spokojeného hlavního pořadatele - Fokiho.
Díky za sraz.
I must get the best in the end, pleasantly tired, but satisfied main oragnizer - "Foki".
Thanks for meeting.

Obrázek
Naposledy upravil(a) pelen dne 24.07.2006 21:15, celkem upraveno 9 x.
Ford Mondeo Combi 2.0 TDCi 12/2005, 85kW, Diamond White
Obrázek
Obrázek

No1
Člen klubu
Člen klubu

Příspěvek od No1 » 17.07.2006 20:52

Fotky mam, ale jeste jsem je nestacil stahnout z fotaku.

2 Pelen - hezky fotky. Mel jsem s sebou NTB i ctecku i media (ani se neptej kolik). Treba priste. Ale snad i tak muzu pomoct - pokud to pomuze muzu v praci pustit FTP server (traffic neni omezen, diskovy prostor bude snad taky dostatecny). Az se to shromazdi, muzu to vypalit na CD/DVD (media nejsou problem). Staci rict - kdyz bude zajem, spustim to hned zitra a poslu sem prihlasovaci udaje.
Ten krasny pes jest zvan Břéťa, pokud me pamet neklame (pokud klame, Jasio me opravi)

2 Foki a dalsi organizatori: musim uznat, ze se vam to fakt povedlo. Uplynulo jen par dni, a ja uz se tesim na pristi sraz. Nic nemelo chybu.

2 vsichni zucasteni: teda tolik hezkych aut jsem uz dlouho nedivel a minimalne do dalsiho srazu neuvidim. diky

Zdenek
FORD FOCUS 1.6 16V KOMBI r.v. 2001, Silver Moondust - kde tomu je konec.....?
FORD FOCUS 2.0 CC MK2FL r.v.2009, blue foto

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 17.07.2006 21:06

to No 1:
Médií jsem asi tolik neměl. CD cca 50ks, DVD 25ks.
Nápad s vypálením všech možných fotek z 1. srazu je perfektní. Pokud se vše sejde, tak nebude stačit jedno DVD.
Já jsem fotil na velikost 1,6-2MB jpg.
Břéťa - to je to jednoduché jméno.
Identifikuj se, prosím, na některé fotce.

Pro všechny:

Tam a zpátky ujeto 728 km.
Spotřebováno 41,28 l nafty.
Průměrná spotřeba 5,67 l/100km.
Většinou dálnice, na tachometru 140km/h (ve skutečnosti ccca 130km/hod), do kopce někdy o něco víc, když mne nechtěla nechat Octavie Combi předjet, tak ještě víc.
Obrázek
Obrázek

ondora
Nováček
Nováček

Příspěvek od ondora » 17.07.2006 21:20

Velká poklona Fokimu a jeho rodině, bylo to super!!! Škoda slov, jen velké díky za krásně strávený víkend.
FORD FOCUS KOMBI SPORT TDCi 85kW 02/2006 stříbrná metal

Baggio
Junior
Junior

Příspěvek od Baggio » 17.07.2006 21:41

Pánové byla to ,ale parádní jízda. :wink: Velká pochvala pro Pelena ,moc pěkně to tady rozjel.Je to prostě Bourák :D :lol: :D
Ford Focus combi 1,6 16V 74kw 2000
[img:3bftr2g5]https://www.focus.kvalitne.cz/black_group.gif[/img:3bftr2g5]

Baggio
Junior
Junior

Příspěvek od Baggio » 17.07.2006 21:53

Obrázek
Jamajčan ve svém Fordíku :lol: No není frajer :D
Ford Focus combi 1,6 16V 74kw 2000
[img:3bftr2g5]https://www.focus.kvalitne.cz/black_group.gif[/img:3bftr2g5]

Jasio
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasio » 17.07.2006 21:57

Díky Ti Pelen za vynikající a zábavný seriál. První sraz je jen jeden a vždy už zůstane jedinečný a s Tvými trefnými komentáři si i za pár let vzpomenem na to co a s kým se vlastně u Hluboké odehrálo. Zasloužíš si velkou pochvalu. Obrázek
Obrázek
Krásná neznámá no.1 se jmenuje Alena, manželka Damona. Tímto je oba zdravím.
A toť Damon(vlevo):
Obrázek
P.S. Šavlozubý se skutečně jmenuje Břéťa. :wink:
Je Ford Kuga 1.6EB, 110kW Titanium 11/12
Je Ford Focus C-Max 2.0i, 107kW Ghia 02/05
byl Ford Focus Combi 1.6i, 74kW Ghia 02/99
Obrázek
Obrázek

Radek 1.8 16V
Test driver
Test driver

Příspěvek od Radek 1.8 16V » 17.07.2006 22:24

Taky musím poděkovat Pelenovi za fotky a hlavně jeho skvělé komentáře, protože bez nich by nám, co jsme se nedostavili, samotné fotky asi moc neřekly. Je skvělý, že se sraz povedl a je tedy velká šance, že se bude zase někdy opakovat !!!
Btw. Pelene, už sis vybalil? Čekáme na další sadu :P !!!
Ford Focus 1.8i 16V Combi, r.v.00, Smoke Stone
Obrázek
Obrázek

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 17.07.2006 22:39

Radek_18_16V píše:Taky musím poděkovat Pelenovi za fotky a hlavně jeho skvělé komentáře, protože bez nich by nám, co jsme se nedostavili, samotné fotky asi moc neřekly. Je skvělý, že se sraz povedl a je tedy velká šance, že se bude zase někdy opakovat !!!
Btw. Pelene, už sis vybalil? Čekáme na další sadu :P !!!
Nestíhám, ještě nemám vybaleno, nabíjím manželce (své ne od Bruny) baterku do škodovky, sem tam ještě posílám příspěvky. Dnes už další sadu nevytvořím.
Čekejte, prohlížejte, ať má rubrika hodně přístupů. Člověka to potěší.
Obrázek
Obrázek

Skubi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skubi » 17.07.2006 22:42

pelene, pelene, ty jsi tam buď jenom fotil a psal, anebo máš setsakra dobrého pamatováka :wink: , ale musím se přidat k ostatním, ještě že jsi tam byl a my co jsme nemohli, jsme tak aspoň částečně nasáli k té báječné atmosféře, která tam panovala.ještě jednou díky a přidávám se k Radek_18_16V. už máš vybaleno? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car
Obrázek
Obrázek
Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 17.07.2006 22:42

Baggio píše: Jamajčan ve svém Fordíku :lol: No není frajer :D
A bude ještě větší. V sobotu ráno domlouval šití nové Jamajské vlajky. Tu si umístí někde na příď po vzoru diplomatických vozidel. :lol: :lol: :lol:
Obrázek
Obrázek

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 17.07.2006 22:45

Skubi píše:pelene, pelene, ty jsi tam buď jenom fotil a psal, anebo máš setsakra dobrého pamatováka :wink: , ale musím se přidat k ostatním, ještě že jsi tam byl a my co jsme nemohli, jsme tak aspoň částečně nasáli k té báječné atmosféře, která tam panovala.ještě jednou díky a přidávám se k Radek_18_16V. už máš vybaleno? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nechcete mi někdo přijít pomoct vybalit? :wink: :wink: :wink:
Obrázek
Obrázek

Skubi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skubi » 17.07.2006 22:49

6 let zpátky jsem bydlel v Loučce, tak bych to měl kousek a při nějaké dobré láhvince by jsme to určitě zvládli :wink:
Obrázek
Obrázek

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 17.07.2006 22:56

Skubi píše:6 let zpátky jsem bydlel v Loučce, tak bych to měl kousek a při nějaké dobré láhvince by jsme to určitě zvládli :wink:
Už jsem se začínal stydět - vybalil jsem. Také, aby zbylo více času na lahvinku.
Snad jsi nebydlel ve "vězeňském dvoře"?
Obrázek
Obrázek

Skubi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skubi » 17.07.2006 23:00

jj , 215 :wink:
Obrázek
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Srazy - Celorepublikové“