- V6 - píše:Já bych do toho šel, mít to v autě, ale mám MK II a měnil jsem autorádio, měl jsem Sony který už bylo postarší, cca 4-5 roků a nabídla sem i příležitost to střelit za dobrou cenu, přidal jsem si pár kaček a koupil v akci z5t na 3t DVD autorádio s LCD. Sice Huinday, měl jsem teda strach co to bude dělat ale jsem maximálně spokojenej ! Paráda hraje super, menu dobrý,v CZ a jen si časem až zase budou nějaký ká přikooupím LCD monitor, nebo navigaci s velým LCD který půjde použít i jako monitor, to rádio má milion výstupů, vstupů super, jediný co mě sejří je že když hraju z flashky nebo SD karty a vypnu motor tak si nepamatuje kde přestal hrát a začne od znovu, jinak super. Dokonce bych časem chtěl koupit couvací kameru, páč v těch špíglech houno poznám kolik mám místa...
Video v DENSO navigaci Mondeo,Focus,C-Max
-
- Pokročilý
Re: Video v Mondeu
V6,nevím přesně jak to běží u tebe v autě,ale máš to rádio pořádně zapojené????Z každého autorádia jsou vyvedeny dva kabely napájení,jeden by se měl připojit na spínací skřínku,to kvůli vybití baterie a druhý takzvaný "paměť" na stálý proud,to proto,aby jsi nestrácel paměť,jako například hodiny,přerušení filmu,muziky apod.
-
- Zkušený
Uřvanej: Myslím si, že tohle bude pouze u SD a USB flash disku. Je to vlastně externí zařízení tak se není čemu divit.
Ex ST220 model 2004
- - V6 -
- Zkušený
Uřvanej : jo zapojený to mám dobře, paměť mi to drží, stanice zůstávají, CD nebo DVD si taky pamatuje kde pokračovat,jen prostě tu SD nebo flashku si nepamatuje 

Mondeo V6 r.v. 98 5dv.Ghia zelen metal, STkit, 17" alu + 215/45/17 předek, 225/45/17 zadek, podvozek -35mm
pracovně levnější jezdidlo,nezabte mě - fiat marea wejkend 2,4TD HLX

-
- Pokročilý
Přiznám se že s flashkou či sdčkem,jsem ještě neměl možnost ji vyzkoušet,tak ti neporadím.
- V6 - píše:Uřvanej : jo zapojený to mám dobře, paměť mi to drží, stanice zůstávají, CD nebo DVD si taky pamatuje kde pokračovat,jen prostě tu SD nebo flashku si nepamatuje
- - V6 -
- Zkušený
Podle mě je to prostě klasika jako u pc, vypneš pc a fleshka nebo SD karta se ti po zapnutí načítá odznovu.... 

Mondeo V6 r.v. 98 5dv.Ghia zelen metal, STkit, 17" alu + 215/45/17 předek, 225/45/17 zadek, podvozek -35mm

-
- Pokročilý
Zdravím všechny příznivce připojení videa do origo navigace,psal mi bandita a chtěl nějaké otázky,tak jsem se rozhodl než odepisovat na jeden dotaz,pokusím se odpovědět zde pro všechny.Dnes jsem se konečně dostal do servisu kde bohužel odpočívá můj mondí a vyzkoušel jsem nový settopbox.
Naposledy upravil(a) Uřvanej dne 19.02.2011 02:27, celkem upraveno 2 x.
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
zdravim vas no co Uřvanej ako si postoupil s dvb-t da sa to sledovat i za jizdy ja uz mam kupeny menic sigalu tak este ten dvb-t tuner niakej co bude kompatibilny a budem ficet uz doufam aj ja
MONDEO GHIA X r.v. 11/03 2.0 TDCi M6 168k/392Nm FULL-ka DVB-T DVD
-
- Pokročilý
Jestli to funguje i za jízdy,ještě nevím,moje Mondí je stále v servisu na rovnací stolici
,ale ze skušeností co jsem to měl loni v busu,tak kvalita za jízdy stála za H....,alespoň v Praze,na dálnici Břeclav-Blava,to šlapalo celkem perfektně,ale taky je fakt že ještě loni v Praze nebyli kompletně spuštěny vysílače,samozřejmě venku,jako např."D","F","E" apod.to šlape krásně,ale musíš jim rozumět
.Já se k tomu dostanu tak asi počítám za čtrnáct dní,to už snad bude Mondí doma z heveru 
Přijeď tak do sklípku,vezmu sebou ten DVB-T a můřem ho prubnout,teda pokud jsi si už tam udělal ty cinch odbočky.

Přijeď tak do sklípku,vezmu sebou ten DVB-T a můřem ho prubnout,teda pokud jsi si už tam udělal ty cinch odbočky.
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
tak som zase tu
mal by som este par otazok zo scartu vivediem takto tie 4cinche na rgb?
lebo si pisal

a ten cisto bili kabel tak to je na scarte propojeny 19,20 a 17 ??? lebo niak mi nejde furt do hlavy co je ten bili kabelvždy jsou bílé s červeným,modrým a zeleným pruhem,to jsou tři,poté najít čistě bílí
-
- Pokročilý
Čauki Bandito,tak jak na to koukám tak jsme jen tři,kteří se do tohoto pustily
Naposledy upravil(a) Uřvanej dne 09.05.2010 07:03, celkem upraveno 2 x.
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
a skousel si to i za jizdy ten dvb-t ? lebu tu unas neviem nikde zohnat taky aky potrebujeme 12V s RGB vystupom a NTSC normou
je ich vice tych seto-boxu co su kompatibilni anebo si nasel jenom ten co mas?
je ich vice tych seto-boxu co su kompatibilni anebo si nasel jenom ten co mas?
-
- Pokročilý
Zatím jsem to zkoušel jen doma na zahradě,jelikož jsem ještě nekoupil anténu,tak jsem musel dětem v pokojíčku odpojit televizi a prodloužit kabel,dnes si ji koupim a uvidím.
Jinak settopboxů jsem našel několik,jelikož jsem je hledal na netu,tak vždy bylo něco špatně,většina internetových obchodníků totiž ani neví co prodává a informace na stránkách se neshodovaly s výrobkem co jsem si objednal,koupil jsem jich pět z toho jsem tři musel vrátit,jeden jsem dal mámě na chalupu a až tenhle poslední funguje přesně jak má.
Jinak settopboxů jsem našel několik,jelikož jsem je hledal na netu,tak vždy bylo něco špatně,většina internetových obchodníků totiž ani neví co prodává a informace na stránkách se neshodovaly s výrobkem co jsem si objednal,koupil jsem jich pět z toho jsem tři musel vrátit,jeden jsem dal mámě na chalupu a až tenhle poslední funguje přesně jak má.
-
- Zkušený
Se divíš?Uřvanej píše:Čauki Bandito,tak jak na to koukám tak jsme jen tři,kteří se do tohoto pustily

Ex ST220 model 2004
-
- Pokročilý
Maxime,kdo se bojí nesmí do lesa (mondea) a jak vidíš tak na tom nic nejni a nakonec jsem zjistil že je to opravdu hrozně jednoduché 

-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
takze tenhle si mam obiednat: Homecast blackboxT inak ja tam chci skusit zapojit i ps2 mam i na to RGB kabel tak som zvedav ci to pude http://www.progamingshop.sk/speedlink-t ... -1490.html