Kůže na kapotu

Muzika,spoilery,světla,podvozek.....
LukasBlack
Nováček
Nováček

Re: Kůže na kapotu

Příspěvek od LukasBlack » 12.06.2009 18:22

Ivo : No jasný, každýho věc ne :!:

Jinak tohle je stylingová záležitost :idea: , co je většinou vidět na kompletně upravenejch autech za nehorázný prachy - libovkách, v německym stylu, a ne ňákej lapač kamínků prosim vás :lol:
2.0 Zetec Black

Ivo
Junior
Junior

Příspěvek od Ivo » 12.06.2009 19:05

jj ale oni to nepochopí jim se to nelíbí tak navleču na kapotu kondom XXXXXL a bude treba se jim to bude libit jahodova prichut bude good
Teďka: VW BORA 1.9 TDI 74kW
EX: Ford Focus 1.8 TDCi 85kw

Wolf2

Příspěvek od Wolf2 » 13.06.2009 09:50

LukasBlack píše: kompletně upravenejch autech za nehorázný prachy - libovkách, v německym stylu, a ne ňákej lapač kamínků prosim vás :lol:
Osobně bych doporučil ,navštívit nějakej obchod s oblečením XXXL a koupit tam nějaké XXXL tanga s motivem třeba leoparda a bude to takovej českej sociál tuning a hlavně to bude strašná stylovka a libovka a IN :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
VŠICHNI TUZEŘI SPOJTE SE :lol: :lol: :lol:

sedlo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od sedlo » 13.06.2009 12:01

wolfe2: Nezlob se na mě, ale koukni na svůj avatar, na miliony světýlek a pak říkej kdo se s kým má spojit :mrgreen:

S LukasBlackem souhlasím, jsou auta na kterých to vypadá hezky, jsou auta na která se to nehodí...

Každému se líbí něco jiné a když to tam chce, tak ať si to tam dá, já s tím jezdit nebudu :-D

Wolf2

Příspěvek od Wolf2 » 13.06.2009 12:06

to sedlo - jako správný Forďák určitě poznáš ,že kromě denních světel je VŠE ORIGINÁL Ford :wink: :lol: Tak nesrovnávej mé světla s koženým HNUSEM na kapotě ,který není ani origo doplněk !!!!!!! :wink:

sedlo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od sedlo » 13.06.2009 12:17

A světel v masce ;-)

Já zas nechápu na co máte denní svícení... Kolik Vám to ušetří? Světla se Vám válí po zemi, takže je to za horizontem až to poslední co je vidět a tím pádem se Vás snadno přehlédne a tím se význam svícení ztrácí... Je to ošklivý a není to vidět a nesvítí Vám zadek! To se mi taky nelíbí a je to tuzing :-D

Prostě každému se líbí něco jiného, tak nechápu tyhle hlášky, ale musím ti nechat, že jsou tady horší experti na urážení :-D

Wolf2

Příspěvek od Wolf2 » 13.06.2009 12:22

sedlo píše:A světel v masce ;-)
Prostě každému se líbí něco jiného, tak nechápu tyhle hlášky, ale musím ti nechat, že jsou tady horší experti na urážení :-D

Ve tvém případě to sedí :lol: :lol: :lol: :lol:
Až budu chtít někoho urážet ,tak mu to napíšu přímo :wink: :wink:

Ohledně "denních světel" je vytvořené dostatečně obsáhlé téma tady na fóru ,stačí si to přečíst a pak něco mektat. :wink: :wink:

sedlo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od sedlo » 13.06.2009 12:28

Ale já tam jiný světla nemám ;-) Ty v masce jsem čekal že mi vpálíš zpět, to je nejmenší zlo, nejsou tak vidět...

Ohledně denních světel budu ale mektak pořád, páč si myslím že jsou na ho.no ;-) A je to jen a jen tuzing ;-)

Končím debatu, nemá smysl se dohadovat :-) Jak jsem psal každému se líbí něco jiného, ty máš na autě co se líbí Tobě, já co se líbí mě a kdo chce kůži na kapotu ať už kvůli čemukoliv, tak proč to tak hrozně kritizovat...

Wolf2

Příspěvek od Wolf2 » 13.06.2009 12:36

sedlo píše: Končím debatu, nemá smysl se dohadovat :-)
přesně tak ,je to i můj názor na téma "denní světla" :wink: :wink:
Jinak předešlou odpověď jsem hodil do sekce DENNÍ SVĚTLA ať se k tomu můžou vyjádřit majitelé denních světel (doufám,že to nevadí ) :lol: :lol:

sedlo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od sedlo » 13.06.2009 12:40

Nevadí :-)

Jen jsem možná úplně blbej, ale nechápu tvou odpověď... Na co máš stejný názor?

Charon
Junior
Junior

Příspěvek od Charon » 13.06.2009 13:52

:idea: Jak to tak tady sleduji, tak vidím, že je spousta lidí, kterým by občas neuškodilo podívat se do nějaké galerie, nebo navštívit kurz zaměřený na užitý design. Pak bychom třeba na silnicích nemuseli potkávat hrůzy, které stejně z původního auta nic lepšího neudělají. :roll:
Přexichtovaná Škodovka je jen Škodovka, přexichtovaný Focus není nic jiného než Focus. To hlavní je, že přexichtovaná škodovka není a nikdy Focus nebude. :wink:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
https://www.kpvt.cz
FoFoII - Brumla. Nějaký benzínový motor (asi čtyřválec - alespoň myslím), Ten delší typ.
Divná barva (ani modrá - ani stříbrná) - Tonic bez Fernetu
(II/1.6/74/6.9-9.5/C)
Obrázek

kaminek
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od kaminek » 13.06.2009 14:24

Ahoj forďáci :lol: pustili jste se do sebe pěkně, :roll: ale je mi líto IVO ,protože takovou kritiku od některých určitě nečekal, kůže na kapotu taky není můj styl ,ale respektuju to,jako různá křídla nebo spojlery .A nazívat nějaký doplněk hnusem ,tak to je docela silné kafe :wink:
Byl Ford Focus combi Trend 1,8TDDI 1999, 90ps
,pružiny Enzo-40mm,vzd.filtr K&N,chip,7jx15 ET 38 195/55R15
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=96&t=14237 Galerie Obrázek

Je BMW 330d Touring

LukasBlack
Nováček
Nováček

Příspěvek od LukasBlack » 13.06.2009 15:13

sedlo : Absolutní souhlas na to LED denní svícení 8) :)

A kůže na kapotu muj styl taky neni, protože nemam auto na okrasu co se oprašuje v sobotu od osmi do čtyř hodin na tuningsrazu v rámci tuning cupu :lol:
Ale i na jinym autě (který vypadá s rozumem) to určitě není větší zlo než ňáký samolepky, zadní kryty světel a tak dále...takže každýho věc a já bych to tak nekritizoval soudruzi :lol: :mrgreen:
2.0 Zetec Black

georgi
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od georgi » 14.06.2009 10:36

sedlo píše: Já zas nechápu na co máte denní svícení... Kolik Vám to ušetří?
Co sa tyka materialu, usetri to minimum, aj ked vzhladom na to, ze jazdim vacsinou cez den, mi vymena ziaroviek na osvetlenie poznavacky, zadnych obrysoviek, atd. po 2x takej dobe pride celkom pohodlna (viem uzitocne zabit cas aj inac - napr. sa zavesit na forum :) ).

Kazdopadne denne svietenie ma aj iny prakticky rozmer. Napriklad pri "normalnych svetlach" sa mi stlmi podsvietenie displayov vratane autoradia na uroven, ktoru mam nastavenu pre noc. Pri dennych nie, takze vdaka tomu ho nemusim vzdy na den/noc prestavovat, aby som cez den displaye dobre videl a v noci nimi nebol oslepeny.
FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

Obrázek

void
Junior
Junior

Příspěvek od void » 14.06.2009 22:27

Ivo píše:ehm ehm podivej se na sve clio to je podle mne vrchol tuzingu
mimčo kope? :D ubohééé :twisted:

-----------------

Denní svícení: spousta lidí co mají výkonný audio a aktivně výkon užívají tak to maj třeba kvůli baterce.. ono je pak sakra rozdíl krmit halogenky a nízkoodběrový ledky.. o spotřebě pravidelně praskajících halogenech nemluvím :)
Ford Focus II 2.0 Ghia 107kW

Odpovědět

Zpět na „Focus - tuning - 1998 - 2004“