Neviem ako "Trend", ja mam "Family" a okrem hmloviek a ovladania radia na volante tam povodne nic nebolo

Ten plech na úpravu klapky u 1.6 si samozřejmě musíš vyrobit sám, součástí kitu není. Koncovka bowdenu mi akorát pasuje na hlavu šroubu se zápustnou hlavou. Já bych asi na jaro nevydržel. Dělal jsem vše venku, ale je pravda že před měsícem bylo trochu jiné počasí. Zas tolik toho venku není potřeba dělat, jen sundat kolo, podběh, protáhnout kabel a přišroubovat servo. Klapku si můžeš odnést do sílny a na drátování v autě si můžeš auto předem vytopit.Norman píše:No, tak hlasim prichod kitu na Slovensko. Oproti Cesku som musel nasim milym colnikom doplatit DPH nejakych 25 Euro, takze dokopy cca 157 Euro je podla mna aj tak vynikajuca cena kedze je vsetko original a volant je prijemne kozenyAkurat som pri prvom prezreti krabice nenasiel ten pridrzny plech na skrtiacu klapku a konec bowdenu co sa pripaja na skrtiacu klapku nema na konci "retiazku" ale je napevno a ma inu koncovku ako u Foku, hadam to bude pasovat. Plech si vyrezem podla Foku, ale montaz vidim pri tomto pocasi az na jar
nemam k dispozicii vyhrievanu garaz. ALe mam aj ine veci na dobastlenie, tak to na jar rozoberem takmer cele a spravim vsetko naraz
Já to na e-bay sleduju od asi 2 měsíce a pořád to je 165 plus poštovné. A nehlo se to ani o dolar. Nevím jestli by mělo smysl udělat prodejci nabídku třeba na 145 nebo tak nějak, ještě jsem s e-bay do kontaktu nepřišel.Norman píše:Tempomat som kupil od toho isteho ako VH123 na eBay, len som mal viac stastiaSledoval som to uz par mesiacov a pohybovali sa od 120 do 165$ + 55$ postovne. Staci teda skusat.
Neviem ako "Trend", ja mam "Family" a okrem hmloviek a ovladania radia na volante tam povodne nic nebolotak si to trosku upravujem podla seba. BC je velmi jednoduche dorobit. zapaja sa len na styroch miestach vzdy par kablikov naraz. Foka ma jedinecny navod bez neho by som bol bezradny
Mám to nakreslené podle jedné z fotek a docela jsem se napoprvý trefil. Delší ten cajk být nemůže, protože by to drhlo o jednu z hadic. opravdu je lepší udělat tu menší variantu dílu co se šroubuje na pohyblivou část klapky a vymezit vůli nějakým kouskem drátu. V podstatě jde jen o to snížit mrtvý chod než začne servo tahat za klapku.Norman píše:No uvidim kedy sa do toho pustimNahodou nemas nacrty v mierke na tie casti modifikacie klapky ? Foka ma obrazky sice pekne ale nerad by som to 3x prerabal
Este ma napadlo, ked je to lanko bowdenu proste dlhsie, tak mozem ten drziak spravit proste hrubsi a bude to sediet, nie? Teraz to nemam pred sebou ale nemalo by to nicomu zavazdat. Nejaky 10-12 mm hlinik hadam v robote najdem
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti