Moja nedávna skúsenost.Stenli píše:Pročítám si tady vaše zkušenosti a zjištění z hlášky Steering assist failure a můžu vám říct že mě pěkně děsíte cenou za opravy. Dnes ráno mně tato hláška vyskočila. Ujel jsem asi tak 135 km a nepoznal jsem žádné změny v chování řízení. Olej v servu mám a žádné zvuky co by neměl motor vydávat, nevydává. Zkusím odpojit baterku aby se to celé resetovalo a uvidím. Pak jedině servis a diagnostika. No ale nepotěšili jste mě.![]()
motor 1,6 tdci, r.v. 05, najeto 215tis (možná i víc)
Po vyskocčení hlašky Steering assist failure zasvietilo aj ABS a prestal fungovať el.posilovač riadenia, podotykam ze nepravidelne. Hláška znamená nízke napatie.
Odporúčam zakúpiť si voltmeter do zapalovača https://www.google.sk/search?q=voltmete ... 64&bih=837 a sledovať napatie baterky. V klude musí ukazovať 12,3V a viac. Napatie pod 12V pri vypnutom motere znamená vybitá baterka. Pri štartovaní nesmie poklesnúť pod 10V. Po nštartovaní sa musí napatie zvíšiť nad 14V-14,4V čo indikuje dobré dobíjanie baterky alternátorom. Ak počas chodu motora ukazuje napatie nad 15V, je chybny regulátor napatia na alternátore. Ak ukazuje hlboko pod 14V je vadny diodovy mostik na alternátore. Mne odišiel do kytek diódovy mostík a kedze som mal iba 120A alternátor, vymenil som ho za nový 150A z dovodu vyššej el. výbavy-el.pedne,zadne okno, aut. klimat. vyh. zrkadlá, vyhrievane sedačky, el. posilovač riadenia apod. Mnozstvo el vybavy je aj dovodom prečo dnes alternátory vydržia oveľa menej ako v minulosti.